SOLANA: NAMETNUTI NEZAVISNOST!

tokyo:
ma gle da se zluradujem

onda bi veoma zagovao da Kosovo ostane u Srbiji...

pa da vam 2miliona aljbanjerosa skaču po Parlamentu i drugim institucijama

baš bi bilo šarenoliko društvo :lol: :lol:

Upravo suprotno, Nekima paše da Kosovo ostane u Srbiji, ali da ne skače po Skupštini 2 miliona šipaka! A zna se da to ne može mirnim putem! A zna se da nekima svaki rat donosi zaradu...dalje znaš!?

Enfroz2891.:
I nama i Hrvatima drzava vremenom postaje etnichki chistija.Postoji samo jedna razlika-kod nas se "chostoca"postize silom otimanjem delova nashe teritorije a kod Hrvata teritorija ostaje ista samo se etnichka struktura menja....i to valjda neshto govori...

Ovo je teška optužba, ako sam dobro shvatio:
Kažeš da su SLO i CRO odlaskom iz juge etnički očistili jugu-pljugu od Slovenaca i Hrvata!?:)

fosilvaso:
Pripreme bi valjda trebale ići za NEDAMO KOSOVO, šta će ti pripreme za ovo što već imamo 8 godina!?

E nemoj me razbuđivati, taman sam 'teo na počinak :D Pripreme za nas, narod, pučasnstvo, comprende? Voja ne da, Boki ne da (kao) al' Boga mole da se što pre svrši priča... Oteže se sa vladom, ok. Ali gde se dede parlament? Ko daje naredbe?

Vakuum je mirikl...

Архангел:
E nemoj me razbuđivati, taman sam 'teo na počinak :D Pripreme za nas, narod, pučasnstvo, comprende? Voja ne da, Boki ne da (kao) al' Boga mole da se što pre svrši priča... Oteže se sa vladom, ok. Ali gde se dede parlament? Ko daje naredbe?

Vakuum je mirikl...

Spusti loptu, pa da vidimo šta će da odluče belosvetski 'pametnjakovići'!
Lako se mi bilo kada u narednih 350 godina odlučimo za PONOVNI povratak Srbije na Kosovo!

Back