dupavlovic
Početnik
- Poruka
- 8
Ukoliko volite da putujete a nikada niste bili u Sokobanji razmislite makar o vikendu.Ukoliko zivite u velikom gradu promena ce Vam sigurno prijati. Posetite sajt www.sokobanja-apartmanipavlovic.com
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sokobanja je stvarno raj na zemlji, lepo, jeftino......drugim recima fenomenalno ALI samo u letnjem periodu. Prosle zime sam bio prvi put na zimovanju u Sokobanji i razocarao sam se. U gradu sve mrtvo, skoro da nista ne radi, nema ljudi, mnogo hladno, struja je nestajala itd itd. Jedva sam cekao da prodje vreme da idem kuci. Leti u sezoni je druga prica. Neverujem da ce proci koja godina a da pored mora ne odem u Sokobanju bar na 7 dana. Mislim da je najbolje pocetkom avgusta kada se odrzava manifestacija "Prva harmonika". E to je dozivljaj !
Ma ok, apartmani i studiji su ok. Nemam reci. Samo kazem da je zimi pusto i nemas mesta ni gde da izadjes niti sta drugo. Sve pozitivno imam u vezi Sokobanje ALI za leto ili sezonu uopsteno. Budi realan i napisi koje su temperature zimi u Sokobanji, imate li struje dovoljno i sta raditi-gde ici kad padne minus ?
Uvek......
U Boniju je super rostilj ali i kuvana jela su im ok kao i u Zupanu s tim sto Zupan ima malko vise cene svega osim kuvanih jela a nudi gostima i besplatan internet [tako je bar bilo]. i NIKO NIKOGA NE PLJUJE - odakle ti to. Samo iznosimo realno stanje stvari
Ta rakija vruca lepo greje pluca, bas je pravi raj sumadijski caj............e dobra ti je ova. Koliko je litar prave domace u Sokobanji ? I jos nesto da dodam : zakljucio sam da je narod uopsteno dobar i gostoprimljiv u tom krajusto je po meni vrlo bitan faktor da se osecas dobro na odmoru
![]()