sokne

kombajn.petrovic

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.985
e sigurno nekad obucete farmerke - nekakve cipele/patike - neshto gore.... i sad zanima me da li obavezno uklapate charape koje tad nosite, znaci sokne-dokolenice *kao josh nije zima nema hulahopki
i ono sto obucete gore... ili kao nema veze ne vidi se?
a sta kad vam ostane sarena majica i sarene carape... kao samo to vam je cisto da li onda profuserite ili se nekako dovijate

ili nikad to ne nosite

i sta radite kad je zima da li onda nosite ispod pantalona hulahopke, ali zasto bi se nosile kad su one vise za suknje... sta uopste ljudi oblace

da dobro mozda za nekog to nije fuzeraj nego fora nekad ljudi nose nesto sto kao ne ide a na njima ide

Gledam da mi se boje uklope... Nikad se ne zna gde ću da se skinem... :)
Volim skladnost u svemu...
Nekad mi se hemijska slaže sa bojom bluze. :)
Hulahopke nosim samo kad je jaka zima. Ugavnom ne mogu da podnesem da me stežu. Dešavalo mi se da sam nekoliko puta obukla, pa ulazila u WC da skinem po cenu potpunog zamrzavanja... Imam problem što neke materijale jednostavno ne mogu da osetim na sebi...
Za suknju - to je već druga priča. Mada sve ređe nosim suknje. Nalazim više da se bolje osećam u pantalonama. Da sam ja - ja u njima.

A nekad dam sebi modnog oduška, pa se obučem kao klovn... ili papagaj... čisto zbog osećaja da nekad i sebi prkosim i ne robujem ni sopstvenom stilu bezrezervno... :)

Back