ŠOKANTNO SAOPŠTENJE JAPANSKE PRINCEZE KAORU NAKAMARU

Što ako ne bude??

Hoće li odgovarati pred kime za ovo??

Nekako mi zvuk djeluje namontirano ..

A sta ako bude? Hocete li se onda svi vi koji se sprdate sa svakom temom izgubiti sa podforuma, zauvek?

A sto se tice zvuka, on u stvari kasni za videom, ali se vidi da se usta otvaraju bas kako treba za izgovorene reci, samo malo ranije pre nego sto se to cuje.

A sta ako bude? Hocete li se onda svi vi koji se sprdate sa svakom temom izgubiti sa podforuma, zauvek?

A sto se tice zvuka, on u stvari kasni za videom, ali se vidi da se usta otvaraju bas kako treba za izgovorene reci, samo malo ranije pre nego sto se to cuje.

ako se desi,vise nece biti bitno sta je ko mislio niti je krstarica postojati. Bila je i prognoza 11.11.2011. i 6.6.2006. pa sta je bilo od toga? Nista.

Ne sprdam se ja s ničim sve je moguće kao i prevare pogotovo preko youtuba,,

Nemoj se sekirati nisam ti ja neka pretnja ..
A ako želiš svali na mene grehe ja ču da ih nosim.

WTF?! Ljubav ce spasti planetu?!
:dontunderstand:

aahhhh...neee....
animate_silvester.gif

kada cujem pevace ,misice, i sl. kako pricaju ili pevaju o ljubavi i kako SAMO ,ali nista 2go SAMO ljubav moze spasiti planetu ...uffff

I want to belive...

Ali, princez krofnici su pregoreli osigurači u tintari pa lupeta gluposti. U prilog tome govori činjenica da je Pukovnika Gadafija direktno, u lice pitala "Da li ste vi zaista terorista?" A velikog Sadama Huseina "Zašto ne zaustavite ovaj rat"

Toliko o njenom mentalnom stanju i teatralnosti u svojim izjavama.

Što bi naš narod rekao -Čvaka.

Evo šta imam da kažem Valerija.
Poznato je da nisam osoba koja apriori isključuje natprirodno, ali isto tako ne padam na dupe čim se pojava kojekakva persona s tvrdnjama o onostranim entitetima.
Odrasli smo ljudi, nismo deca iz zabavišta.
Pošto ja ne znam, evo pitam, objasnite mi :

Šta je peta dimenzija ? Kakvi zakoni fizike važe u njoj ?
Kako se ulazi i izlazi otuda, koja čula čovek zadržava tamo, kako se tamo ponaša i funkcioniše
energija, materija, gravitacija ?
Koji su konkretni dokazi da tako nešto postoji ? Ili je samo reč Priceze u koju ne smemo sumnjati ?

Imam još pitanja, ali evo sačekaću odgovor na ova.

Ne znam baš nešto o 5. dimenziji van onoga što sam nabasala na Netu, ali evo nečeg..

U 5. dimenziji sve ono što zamislite odmah će se direktno manifestovati. Naša "tela", postaće oblik energije, i ako to uspemo ostvariti, to je zato jer smo to sami odabrali.
Nećete morati jesti hranu kao što sada jedemo. Sve što vam je potrebno dobija se energijom iz Sunca, koja će biti vaša životna snaga. Kada se preselite u 5. dimenziju, Solarni sistem će imati 27 planeta na toj frekvenciji. Jupiter, kao što sam rekao pre, će biti svetloplave boje dok će u međuvrenu na Zemlji doći do promena u fizičkom obliku - polovi će se zameniti - novi Severni pol će se manifestovati gde je današnja Saudijska Arabija, a Južni pol će biti na današnjoj obali Južne Amerike.
Zemlja će doživeti mnogo kiše i mnogo promena.

Naravno da se neće svako pomaknuti u 5. Dimenziju u isto vreme. Mnogi će morati da ponove lekcije treće gustoće, a koja se već danas manifestuje kao četvrta. Sada smo još u pripremnoj fazi, jer finalni dolazak talasa i žetva tek slede. Kompletno nebo će nam se manifestovati drugačije, jer ćemo biti u drugačijem realitetu.
Kako prelazimo na nove frekvencijske promene mi ćemo biti u mogućnosti otkriti milijarde raznih oblika života koji su bili na planeti Zemlji, a koje prethodno nismo bili u stanju uočiti. Kako se bude približavao talas 5. Dimenzije, ljudima će se sve više početi prikazivati kao slike duhova. Mnogi lekovi koji imamo sada neće više imati efekte na naše sadašnje fizičko telo, jer će ono biti u promenjivoj fazi. Svi glavni lekovi će imati dejstvo u svetlo-kolor-zvučnom formatu, jer drugačije neće imati efekte. Sav proces će se kretati u tom smeru, jer to je ono što ćemo postati.

izvor:
http://atlantidaforum.com/publikaci...cetvrta-i-peta-dimenzija-2012-2013godine.html

Meni zvuči potpuno utopistički. Ali živi bili pa videli, i onako smo u sred transformacije :lol: ... 2012. je u toku.

Snimak nisam odgledala do kraja inače, jezivo me iritira prateći zvuk čitavog snimka, sve deluje vrlo nadrealno, a moram priznati - i sablasno.

Evo šta imam da kažem Valerija.
Poznato je da nisam osoba koja apriori isključuje natprirodno, ali isto tako ne padam na dupe čim se pojava kojekakva persona s tvrdnjama o onostranim entitetima.
Odrasli smo ljudi, nismo deca iz zabavišta.
Pošto ja ne znam, evo pitam, objasnite mi :

Šta je peta dimenzija ? Kakvi zakoni fizike važe u njoj ?
Kako se ulazi i izlazi otuda, koja čula čovek zadržava tamo, kako se tamo ponaša i funkcioniše
energija, materija, gravitacija ?
Koji su konkretni dokazi da tako nešto postoji ? Ili je samo reč Priceze u koju ne smemo sumnjati ?

Imam još pitanja, ali evo sačekaću odgovor na ova.

Nema potrebe padati na dupe, za početak samo shvatiti razliku između konstruktivne diskusije i spama.
Niko nikog ovde ne progoni niti zabranjuje drugačije mišljenje. Ono što nije dozvoljeno je spam, a ne sumnja i neslaganje.
Na kraju krajeva, ja se nisam ni izjasnio o datoj temi, tako da ne vidim odakle dolazi zaključak. Čak većina postova izražava neslaganje.
Što se pitanja tiče, bojim se da dokaza nema, upravo iz tog razloga tema i jeste na ovom pdf-u.
Peta dimenzija navodno nije fizička, i nastanjena je nematerijalnim bićima. To naravno niko ne može dokazati.
Tražiti konkretne dokaze kada su u pitanju "natprirodne pojave" je isto što i traženje od babe da rodi dete. Čime dokazati "natprirodnu pojavu", prirodnom ili tehničkom naukom?

Back