Šokantno priznanje: Stavljala sam fiziološki rastvor umesto vakcine

gost 422686

Buduća legenda
Poruka
27.626

Šokantno priznanje: Stavljala sam fiziološki rastvor umesto vakcine​

Službenica nemačkog centra za vakcinaciju priznala je da je šest injekcija napunila fiziološkim rastvorom umesto Fajzer vakcinom, prenosi Index.hr.

IZVOR: INDEX.HR NEDELJA, 25.04.2021. | 22:55

"Fiziološki rastvor je bezopasna stvar i ne postoji zdravstveni rizik za one kojima je ubrizgana", rekao je u danas Matiaz Pulc, predsednik državne kancelarije za zdravstvo Donje Saske.

Prema izveštajima, zaposlena centra u Frieslandu ispustila je bočicu fiziološkog rastvora mešajući vakcinu, pa je to pokušala da prikrije.

Lokalni funkcioner Sven Embrosi rekao je da je "slučaj jako šokantan" i da su "odmah uvedene dodatne provere što se tiče pripreme vakcina"

Priprema joj se otkaz, policija pokrenula istragu​

"Niko više ne ostaje sam s vakcinom pa ovakvi slučajevi više nisu mogući", istaknuo je Embrosi. Iz nemačkog Crvenog krsta izvestili su o tome da je optužena medicinska sestra u dobi od oko 40 godina i da se priprema otkaz.

Policija je u dogovoru s lokalnim državnim tužilaštvom počela istragu je li u reč o planiranom napadu.

Vlasti proveravaju koga je službenica vakcinisala kako bi mogli primiti pravu vakcinu protiv koronavirusa.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=25&nav_category=78&nav_id=1848484

Koja kretenka! :eek:

Takve treba zatvoriti na četrdeset godina robije.

Ne sudi, @Mr.Infinity, dosta joj je što ceo svet zna šta je radila, a u njenom mikrosvetu je to dobro delo!
Jesi li mi se ti vakcinisao uredno?
Ja kapiram kinesku ali nešto vrdam, nisam još sigurna. Imam antitela pa imam i vremena da razmišljam.
Uzmeš i kinesku i rusku pa onda opališ još i fajzericu ko jagodicu na vrh torte

Šokantno priznanje: Stavljala sam fiziološki rastvor umesto vakcine​

Službenica nemačkog centra za vakcinaciju priznala je da je šest injekcija napunila fiziološkim rastvorom umesto Fajzer vakcinom, prenosi Index.hr.

IZVOR: INDEX.HR NEDELJA, 25.04.2021. | 22:55

"Fiziološki rastvor je bezopasna stvar i ne postoji zdravstveni rizik za one kojima je ubrizgana", rekao je u danas Matiaz Pulc, predsednik državne kancelarije za zdravstvo Donje Saske.

Prema izveštajima, zaposlena centra u Frieslandu ispustila je bočicu fiziološkog rastvora mešajući vakcinu, pa je to pokušala da prikrije.

Lokalni funkcioner Sven Embrosi rekao je da je "slučaj jako šokantan" i da su "odmah uvedene dodatne provere što se tiče pripreme vakcina"

Priprema joj se otkaz, policija pokrenula istragu​

"Niko više ne ostaje sam s vakcinom pa ovakvi slučajevi više nisu mogući", istaknuo je Embrosi. Iz nemačkog Crvenog krsta izvestili su o tome da je optužena medicinska sestra u dobi od oko 40 godina i da se priprema otkaz.

Policija je u dogovoru s lokalnim državnim tužilaštvom počela istragu je li u reč o planiranom napadu.

Vlasti proveravaju koga je službenica vakcinisala kako bi mogli primiti pravu vakcinu protiv koronavirusa.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=04&dd=25&nav_category=78&nav_id=1848484

Koja kretenka! :eek:

Takve treba zatvoriti na četrdeset godina robije.
A sto je tolka frka da se ne propusti spricanje nekog a

Ne sudi, @Mr.Infinity, dosta joj je što ceo svet zna šta je radila, a u njenom mikrosvetu je to dobro delo!
Ja kapiram kinesku ali nešto vrdam, nisam još sigurna. Imam antitela pa imam i vremena da razmišljam.
Ovo je bilo diretkno ugrožavanje ljudskih života zato što je nedokazana kretenka.
Da i sutra udem na revakcinaciju.
Obavezno se vakciniši i nemoj da se dvoumiš.
Ja sam izabrao kinesku vakcinu.

Ona to nije uradila jer je zelela da ubije ljude ( time se i ne ubijaju jer
se vakcina mesa sa tim rastvorom) nego iz straha da se ne sazna da je
bocica sa vakcinom pala i razbila se. Druga se pitanja sada postavlljaju.
Kakva je atmosfera straha u tom centru? Zasto se bojala da kaze da
se jedna bocica razbila? Ta zena vec 3 meseca od jutra do sutra daje 200 vakcina dnevno, nije nikakav ubica. Problem je sto se ne zna ko
je od ovih 200 vakcinisanih dobio samo taj rastvor.

Moj ti je savet da bas tu ne uzmes.
Ako imas jos vremena sacekaj ovu Johnson jer je jednom dobijes
i zaboravis na sledece termine.

Imaj na umu da je kineska najslabija i da joj treba skoro duplo duže da da dovoljno antitela...a nekim ljudima koji je prime i ne da dovoljno.
Ona je jednino ok za ljude koji su već preležali,za ostale,naročito starije ljude je kao ruski rulet...

Imaj na umu da je kineska najslabija i da joj treba skoro duplo duže da da dovoljno antitela...a nekim ljudima koji je prime i ne da dovoljno.
Ona je jednino ok za ljude koji su već preležali,za ostale,naročito starije ljude je kao ruski rulet...
Не шири дезинформације.

Истина је да је ефикасност кинеске већа само од Астра-Зенике ту негде 75 до 80 посто, такође да не провоцира јак имуни одговор, што је чини безбеднијом, па зато ствара спорије антитела. Али та антитела су дугоготрајнија и надмашују остале вакцине. Осим тога ствара имунитет на све протеине које садржи вирус, јер се вакцина састоји од целог умртвљеног вируса.

Старије особе реагују на ову вакцину једнако као и на све остале, ствар је у стању њиховог имуног ситема.

Не шири дезинформације.

Истина је да је ефикасност кинеске већа само од Астра-Зенике ту негде 75 до 80 посто, такође да не провоцира јак имуни одговор, што је чини безбеднијом, па зато ствара спорије антитела. Али та антитела су дугоготрајнија и надмашују остале вакцине. Осим тога ствара имунитет на све протеине које садржи вирус, јер се вакцина састоји од целог умртвљеног вируса.

Старије особе реагују на ову вакцину једнако као и на све остале, ствар је у стању њиховог имуног ситема.
Gde je tu dezinformacija? Kažem da je slaba u smislu da joj treba mnogo više da razvije antitela i da kod pojedinih ljudi ni posle mesec dana može da ne da dovoljno da budu zaštićeni...za starije ljude to jeste ruski rulet jer se vakcinišu,pomisle da su zaštićeni i prestanu da vode mnogo računa...i oni koji nisu razvili dovoljno antitela mogu ozbiljno da se razbole...čak i da umru.
Bukvalno juče se to desilo sa dedom jednog mog druga,čovek je primio obe doze,tri nedelje kasnije se zarazio,kad su mu radeli analize nije imao skoro ništa antitela...dve nedelje se covek maltretirao po bolnici i na kraju umro jer su mu odkazali i bubrezi i pluća...Zašto? Zato što mu niko nije skrenuo pažnju na to da deluje sporije,naročito kod ljudi tih godina.

Izvini, a sto se meni obracas? Lepo sam rekla zeni da izabere
neku drugu, a tebi nije nije nista jer vakcina bas i ne funkcionise.
Nisam ti ja kriva sto moras i trecu dozu da uzimas.
Izvini mislio sam da se meni obraćaš.
Koju god vakcinu da uzmeš dobro je. A to da kineska vakcina ne radi to su gluposti. To su ti stavovi onih koji vode propagandu protiv te vakcine.

Back