Šokantno! Ogroman broj Rusa podržava potencijalni napad na teritoriju Evropske unije! Na meti Poljska, Češka, Bugarska, Litvanija!

Istina je.

Ti nemaš argumente, to što čitaš u Trećem oku to se ne važi.

1.7 miliona dakle oko 5%

Screenshot_20220604-135626~2.png

Ne brukaj se više.

Као да су имали другог избора него да се помире. Комплетан распад система, државе, свега.

U redu, neka i nisu imali izbora. To je sve sad u prošlosti, teško da utiče na današnje tokove, ali ako neko hoće da se teši time, nemam ništa protiv. Ja bih, sa svoje strane, ipak da gledam u budućnost...

U redu, neka i nisu imali izbora. To je sve sad u prošlosti, teško da utiče na današnje tokove, ali ako neko hoće da se teši time, nemam ništa protiv. Ja bih, sa svoje strane, ipak da gledam u budućnost...

Поента је у смешној причи да Руси не дају никоме да их дирне јер иначе следи апокалипса.

Стварност је да су добили преко пичкe милион пута у историји и нема апокалипсе.

Али чекај, шта ће сад на то да кажу ХРВАТИ? Јер то је оно што је најбитиније од свега, зар не.

Поента је у смешној причи да Руси не дају никоме да их дирне јер иначе следи апокалипса.

Али чекај, шта ће сад на то да кажу ХРВАТИ? Јер то је оно што је најбитиније од свега, зар не.

Hrvati su potpuno nebitni. Što se Rusa tiče, šta misliš zašto Amerikanci ne uvode zonu zabrane letenja nad Ukrajinom?

Hrvati su potpuno nebitni. Što se Rusa tiče, šta misliš zašto Amerikanci ne uvode zonu zabrane letenja nad Ukrajinom?

Мени сигурно, не сетим се да Хрватска постоји једном у шездесет дана.

Са тобом је ситуација доста другачија, ко зна зашто.

Мени сигурно, не сетим се да Хрватска постоји једном у шездесет дана.

Са тобом је ситуација доста другачија, ко зна зашто.

Mislim da me nisi video da pominjem Hrvate na ovoj temi, nema me čak ni na onoj drugoj temi gde se upravo kržljave nakaze prepucavaju sa ljudskim bićima. Pratim izveštaje na drugoj temi, sviđa mi se ono što vidim i to je to...

Русија је за Европу оно што је ИСИС за Азију.
Хтео си нешто рећи па си се саплео?

Стварност је да лупаш боље од најбољег бубњара!
Ајде, не треба свих милион случајева да наведеш, наведи бар три, од кога су добили и када?

Стварно не можеш да се сетиш ни три пута када су Руси измлаћени?
Да, мени је то на игнору већ годину дана.

Него рејтуј ову неваљалу субверзивност:

Клип је из 2018, дакле пре руских геноцидних напада на Европу.

Али је с друге стране са странице "Наша Канада", што као и мој други руски медији "Ди Џеј Керенски", вероватно не описује просечне Росијане.

Poslednja izmena od moderatora:
Да, мени је то на игнору већ годину дана.

Него рејтуј ову неваљалу субверзивност:

Клип је из 2018, дакле пре руских геноцидних напада на Европу.

Али је с друге стране са странице "Наша Канада", што као и мој други руски медији "Ди Џеј Керенски", вероватно не описује просечне Росијане.

Любит наш народ всякое говнo!

И после кажи да Срби и Руси нису браћа.

Любит наш народ всякое говнo!

И после кажи да Срби и Руси нису браћа.

Да, љубљују чак и буквално исте Уважене Личности.

Back