Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Istina je.nije istina
Ti nemaš argumente, to što čitaš u Trećem oku to se ne važi.
1.7 miliona dakle oko 5%
Ne brukaj se više.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina je.nije istina
Као да су имали другог избора него да се помире. Комплетан распад система, државе, свега.
U redu, neka i nisu imali izbora. To je sve sad u prošlosti, teško da utiče na današnje tokove, ali ako neko hoće da se teši time, nemam ništa protiv. Ja bih, sa svoje strane, ipak da gledam u budućnost...
Поента је у смешној причи да Руси не дају никоме да их дирне јер иначе следи апокалипса.
Стварност је да су добили преко пичкe милион пута у историји и нема апокалипсе.
Али чекај, шта ће сад на то да кажу ХРВАТИ? Јер то је оно што је најбитиније од свега, зар не.
Hrvati su potpuno nebitni. Što se Rusa tiče, šta misliš zašto Amerikanci ne uvode zonu zabrane letenja nad Ukrajinom?
Мени сигурно, не сетим се да Хрватска постоји једном у шездесет дана.
Са тобом је ситуација доста другачија, ко зна зашто.
nije istina skoro 1,8 mio Kineza bilo pre 40 godina u KanadiIstina je.
Ti nemaš argumente, to što čitaš u Trećem oku to se ne važi.
1.7 miliona dakle oko 5%
Pogledajte prilog 1165427
Ne brukaj se više.
nista ne moze usa viseHrvati su potpuno nebitni. Što se Rusa tiče, šta misliš zašto Amerikanci ne uvode zonu zabrane letenja nad Ukrajinom?
Deluzije.nije istina skoro 1,8 mio Kineza bilo pre 40 godina u Kanadi
danas ca. 20 mio u Kanada Kineza
nista ne moze usa vise
Хтео си нешто рећи па си се саплео?Русија је за Европу оно што је ИСИС за Азију.
Стварност је да лупаш боље од најбољег бубњара!Поента је у смешној причи да Руси не дају никоме да их дирне јер иначе следи апокалипса.
Стварност је да су добили преко пичкe милион пута у историји и нема апокалипсе.
Али чекај, шта ће сад на то да кажу ХРВАТИ? Јер то је оно што је најбитиније од свега, зар не.
Да, мени је то на игнору већ годину дана.Стварно не можеш да се сетиш ни три пута када су Руси измлаћени?
Да, мени је то на игнору већ годину дана.
Него рејтуј ову неваљалу субверзивност:
Клип је из 2018, дакле пре руских геноцидних напада на Европу.
Али је с друге стране са странице "Наша Канада", што као и мој други руски медији "Ди Џеј Керенски", вероватно не описује просечне Росијане.
Любит наш народ всякое говнo!
И после кажи да Срби и Руси нису браћа.
istina, nisi nikad izvuko nos od balkanaDeluzije.
I posle se pitaju zasto ih svako iole normalan mrzi, prezire i gadi se njih.Да, љубљују чак и буквално исте Уважене Личности.