Шокантан уџбеник: Децу ће да уче да ли су мушко, женско или – међупол

nesko101

Elita
Poruka
20.858
Шокантан уџбеник: Децу ће да уче да ли су мушко, женско или – међупол
Уџбеник биол

Када су ових дана постали јавности доступни нови уџбеници биологије за 8. разред у издању издавачке куће Клет, у чуду су остали они који су из лекције „Полни и родни идентитет“ схватили да су живели у заблуди да постоје само два пола – мушки и женски.

%C5%A1kola-testovi.jpg

Шокантан уџбеник биологије

Побркавши лончиће, биологију и социологију, пол и родни идентитет, аутори уџбеника наводи да „временом свако од нас развија свој осећај припадности мушком или женском роду то јест родни идентитет, те да се род и пол не морају нужно поклапати код сваке особе“.

Тако према „родном идентитету“ постоје особе мушког пола, особе женског пола, трансродне особе и родно неутралне особе, али ту није крај. Стигло се и до приче о дискириминацији међуполних особа којих има, како наводе, „више него на пример риђокосих“.

Завод поручује – развијамо толеранцију

У реаговању Завода за унапређење образовања и васпитања на поједине медијске написе кажу да су обрађени термини који осим полног идентитета – мушки и женски пол, обрађују и друге теме попут – родног изражавања, сексуалне оријентације и друге.

Оценивши да је реч о написима који су на сензационалистички начин представили теме, Завод истиче да се може видети да појединцима смета што су се у уџбенику нашли термини који код ученика развијају толеранцију и поштовање различитости.

„Осуђујемо сваку врсту дискриминације и сматрамо да различитост никако не треба да буде основ за предрасуде и осуду. У обради полног и родног идентитета, поред развијања толеранције и прихватања различитости, ученицима треба пружити ширу перспективу која не даје основе за стереотипе, дискриминацију и насиље“, наводе у Заводу чији је оснивач Влада Србије.

https://srbin.info/drustvo/sokantan-udzbenik-decu-ce-da-uce-da-li-su-musko-zensko-ili-medjupol/
Međupol mora uvek da okrene guzu i po mogućnosti da se uzdrži od prdeža.Tako bi trebalo da bude u zaključku nove Biologije EU koju su Srbi prihvatili zbog pohlepe za parama i telesnom zadovoljstvu,Da smo verovali u dušu i život posle smrti sigurno ovo se nikada ne bi dogodilo u Srbiji.

Razvijajuci "toleranciju" dovest ce narod i drzavu u situaciju gde ce minorna devijantna manjina da uspostavlja socijalne norme za 99% stanovnistva.
Takvo qaranje u mozak i rasturanje drustva ce dovesti do potpunog sloma jednog naroda.
Sve vec vidjeno u mnogim zapadnim multikulti drustvima.

Razvijajuci "toleranciju" dovest ce narod i drzavu u situaciju gde ce minorna devijantna manjina da uspostavlja socijalne norme za 99% stanovnistva.
Takvo qaranje u mozak i rasturanje drustva ce dovesti do potpunog sloma jednog naroda.
Sve vec vidjeno u mnogim zapadnim multikulti drustvima.
Zapanjio bi se da na svakom domacem starinskom wap ili irc chatu ima uvek bar po jedna gay soba koja je prepuna.Njih toliko ima u Srbiji da ih je daleko vise od 1%.Zato nam tako i ide.Prilicno smo degenerisan narod,mnogo vise od Amera,Nemaca i drugih, ali mi to poricemo za razliku od zapadnjaka iako je javna tajna pa ispadamo prilicno smesni.

Zapanjio bi se da na svakom domacem starinskom wap ili irc chatu ima uvek bar po jedna gay soba koja je prepuna.Njih toliko ima u Srbiji da ih je daleko vise od 1%.Zato nam tako i ide.Prilicno smo degenerisan narod,mnogo vise od Amera,Nemaca i drugih, ali mi to poricemo za razliku od zapadnjaka iako je javna tajna pa ispadamo prilicno smesni.

Kazu ima ih oko 15% u drustvu.

Да, у геј толлерантном друштву.
У научним изворима- око 0,5- 2%, осим у неким азијским деловима, фде иде и до 10%, услед генетских мутација.

Da li ih je 1, 2 ili 3% je totalno nebitno u poredjenju sa 97 ili 98% vecine drustva.
U svakom slucaju su neproporcionalno vise zastupljeni u drustvu, radi tolerancije.
Podrzavam jednaka prava za sve ljude, ali drustvo treba da bude ustrojeno proporcionalno grupama koje su zastupljene u istom.
Sve ostalo vodi u haos i zavrsava ekstremizmom u kojem na kraju deblji kraj izvuku manjine, sto naravno treba izbeci.
Zato je silovanje vecine greska koja ne donosi dobro ni jednoj grupi.

Moze li meni da objasni uciteljica na primeru kakvu pisu ima medjupolna osoba? I da li ima jednu vecu a jednu manju siku, ili su joj sike na ledjima?

A sto se tice TRANS, evo ja uvodim da postoje ljudi koji su medjuljudi, ni ljudi ni zivotinje, te zadrzavam pravo da ih lovim kao sto lovim zivotinje. Posto su medju. I posto sam ja tako odlucio i uradio novu klasifikaciju.

Moze li meni da objasni uciteljica na primeru kakvu pisu ima medjupolna osoba? I da li ima jednu vecu a jednu manju siku, ili su joj sike na ledjima?

A sto se tice TRANS, evo ja uvodim da postoje ljudi koji su medjuljudi, ni ljudi ni zivotinje, te zadrzavam pravo da ih lovim kao sto lovim zivotinje. Posto su medju. I posto sam ja tako odlucio i uradio novu klasifikaciju.
Ti si genij

5%, можда мање, али то ако убројимо све ЛГБТЉЈФУИАХГУХР особе. То се сведе на 1 посто мушки хомосексуалци, 1 посто лезбејке, 1 посто трансвестити, бисексуалци би највероватније били 2 посто.

Back