шок

Knjiga je prevaziđen medijum, čudi me da to ne znaš.
To je nekada davno knjiga bila najefikasniji metod komunikacije, ali sada je truba. Ko danas ima vremena da mesecima čeka da se knjiga napiše, izda, pročita; a inače je veoma jednodimenzionalno komunicirati samo kroz 25 ili 30 slova.

не знам дал да се смејем ил да плачем?

Ja vidim bar malo smisla.
Knjige o softveru, narocito one debele, za pocetnike, gde mora sve da pise, uvek izlaze presporo i kada konacno izadju vec se uveliko vrti nova verzija programa, sa sijaset novina, a nista o njima u novoj knjizi, jer ona pokriva verziju koja je lanjski, cesto preklanjski sneg.
Zato se upotreba softvera uvek nabada intuitivno, ja cak ni ne znam ko kupuje knjige ovakve vrste.

јес, само -убаци у свој блог- и то је то. Чекамо твој блог!
...ма знам, што да плачем због будале :)

Poslednja izmena:
... i jedno i drugo ..:dash:

...naša zajednica poodavno je " sigurna kuća za političke razbojnike , ratne zločince i profitere " -- čiji je čuvar pokvarenost u sadejstvu sa neznanjem i budalizmom ... danas niko u ovoj zemlji nesme da izgleda časno, dostojanstveno , pravično i od ličnog integriteta, A NEOPROSTIVO JE DA VLADA IZVESNIM ZNANJIMA I VEŠTINAMA -- to je visoko rizično stanje , koje gore pobrojane navodi na radnje sa zločinačkim namerama ... zato se javno znanje i mudrost proteruje iz ljudskih bića ...
..."TEK SAD SU VUNENA VREMENA "

:think::bye::think:

Back