ŠOK-VIDEO VRŠNJAČKOG NASILJA U BARAJEVU

Iceman i Maverik

Buduća legenda
Poruka
46.553
Šta si pričala, dođi ’vamo! Ko ti rekao da ideš!, govore joj između udaraca

BEOGRAD - Molim vas zaustavite ovo! Moja ćerka ide u ovu školu i prosleđen joj je ovaj snimak, javila nam se zgrožena čitateljka Kurira moleći da se prikaže šta se dešavalo u dvorištu, kako tvrdi, osnovne škole u Barajevu.

Iako se incident dogodio u dvorištu osnovne, kako Kurir saznaje, akterke su učenice obližnje srednje škole.

Molim vas htela bih da ostanem skroz anonimna i nepoznata za sve i da niko ne zna ko je poslao snimak da bih zaštitila svoje dete i sebe ali i želim da pomognem svoj deci i ovoj devojčici koju zlostavljaju u osnovnoj školi u Barajevu... Snimak sam gledala kod mog deteta... Hvala na razumevanju i molim vas još jednom da ostanem skroz anonimna - moli čitateljka.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/...somucno-samaraju-ostale-se-smeju-uznemirujuce

A sta je ta mala pricala o njima?Pun mi je takvih koji samo ogovaraju.Mesto da cute i gledaju svoja posla.Nek sad ide kod Aleksine mame Dragane LadyGage Jankovic i nek joj place na rame.Ili jos bolje kod naftasa Jurica.
Evo možeš ti tako da ogovoraš mene, a ja ću da dođem sa desetak ortaka (mogu i sam,. ali hajde zbog primera da su tu i ortaci) pa da malo razgovaramo ovako sa tobom.

Evo možeš ti tako da ogovoraš mene, a ja ću da dođem sa desetak ortaka (mogu i sam,. ali hajde zbog primera da su tu i ortaci) pa da malo razgovaramo ovako sa tobom.
Nilada i nikoga nisam ogovarao.Jednostavno bolelo me uvo za sve.Cutao i gledao svoja posla.Ali sam se ovakvih situacija nagledao mali milion puta.I nikada nisam razumeo takve osobe,sta im to treba u zivotu.

Back