Šok situacije

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
evo ove nedelje u dva dana saznam dve bliske mi osobe završile u bolnici
nije sad ništa strašno mada bile su, kažu, situacije život ili smrt
pa vas pitam, jesti imali tako šok situaciaj u životu u smilu na ivici života i smrti ili tako neki veliki potres koji vam je uzburkao, možda i promenio život i prosto preplašio vas. ne mislim samo na bolesti

pa vas pitam, jesti imali tako šok situaciaj u životu u smilu na ivici života i smrti ili tako neki veliki potres koji vam je uzburkao, možda i promenio život i prosto preplašio vas. ne mislim samo na bolesti

Kad mi je najbliza komsinka umrla pre nekoliko meseci od tad sam u nekom tripu za kevu...i pre mesec dana vidim kola hitne pomoci ispred ulaza, ulazim u stan i vidim doktora...ybt, srcka me umalo ne strefi...mada nije bilo nista strasno, ona nije mogla do njih pa oni dosli do nje... :confused:

Uh, mogu napisati doktorsku disertaciju o tome...shok no.1 - bila sam u kuci kad mi je tata umro,umirao je a nisam mu mogla pomoci nikako.
Poginuo mi je zet (znaci muz rodjene sestre),a ja sam prva to saznala.
Jednom sam bila kod sestre i njen sin je iskocio iz kreveca i lupio glavom od pod... uplashila sam se samo tako,vodile smo ga u hitnu i tako to...
Bilo je nekih shokantnih saznanja,ali to nishta nije u poredjenju sa ovim shokom no 1.

Ne potresam se mnogo jedan dan je dovoljan da ga prezalim posle idem dalje.Ljudi dolaze i odlaze,a mi tu ne mozemo nista tako da za dzabe se traumiram.

Odeljenje u skoli je saznalo pre mene da mi je cale umro, onda su se svi okupili oko mene, i to mi saopstili... mislim da sam trcao 200km/h do kuce, a kad sam sa stotinak metara video okupljenu gomilu, sve mi je bilo jasno... Nastavak shoka usledio je u mrtvacnici kad sam ga video pomodrelih grudi (umro je od infarkta).

Drugi sluchaj... vracam se sa treninga, vidim ispred vrata 3-4 nepoznatih pari obuce... ulazim, sestra i brat plachu, dosli neki rodjaci da ih teshe, ja odmah kapiram da nesto nije u redu sa kevom, pitam gde je, uzimam bajs, vozim do hitne, guram sve lekare i sestre od sebe, otvaram vrata po vrata, i nalazim je u jednoj sobi sa svim onim chudima i aparatima na sebi, vezanu kaisevima za krevet, jer je pokushala da se oslobodi onih kabala i aparatica... do tog trenutka dok je nisam video da dishe, pomisljao sam na najgore.

I, relativno nedavni slucaj, vracam se iz skole, vidim parkiran policijski pezo ispred kuce, a na terasi sede 2 policajca. Komsije kao izviruju sa prozora, stoje da vide sta se dogadja. Ja prilazim, pitaju me jesi li taj i taj... kazem jesam... kazu, ajde s nama. Ja se vec uplashio o chemu se radi, odbijam da podjem dok mi ne kazu, oni, kao... reci cemo ti usput, nemamo sad vremena, sedaj u kola. I otprilike pola komshiluka u isto vreme radoznalo i sazaljivo posmatra kako do juche uzoran i primeran lik seda na zadnje sediste policijskog automobila, i odvoze ga. U autu mi saopstavaju da su dobili nalog da me odvedu u Vojni odsek, jer sam zaboravio da se prijavim za uvodjenje u vojnu evidenciju. Mosh misliti. Ja tu objasnjavam da nisam, da sam zakasnio nedelju-dve dana, ali da sam sigurno otsao i upisao se! Oni mi pokazuju nalog... dolazimo tamo, major me prepoznaje, kaze da sam bio... policajci se izvinjavaju i vracaju me kuci. Al' i danas ima komsija koji se pitaju dal' sam neki krimos, sta li... i sta se tada tacno desilo.

Kad sam gledao Hari Potera u bijoskopu i toliko je bilo strašno da sam se da prostite ukakio od onog lord Valderame i svi su mi se smejali i kad sam se vraćao morao sam da hodam kao šestar :(

Back