Šok situacija. :)

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Izađete sa svojom suprugom, ženom, u grad, iz bilo kog razloga, kupovina, šetnja, itd...

Šetate tako lagano, gledajući izloge, i odjdnom priđe vam lepa, mlada veoma zgodna ženska, i umilnim glasom obrati se muškarcu: " Pa gde si ti srećo, što se nejavljaš?", i mazeći vas nežno po licu zalepi vam dug topao i nežan poljubac na usne. :lol:

1. Kako će te vi kao muškarac reagovati i opravdati se pred ženom/devojkom? :lol:

2. Kako vi dame, bi reagovale u ovakvoj situaciji koja se desila sa vašim suprugom, mužom/dečkom? :lol:

Izađete sa svojom suprugom, ženom, u grad, iz bilo kog razloga, kupovina, šetnja, itd...

Šetate tako lagano, gledajući izloge, i odjdnom priđe vam lepa, mlada veoma zgodna ženska, i umilnim glasom obrati se muškarcu: " Pa gde si ti srećo, što se nejavljaš?", i mazeći vas nežno po licu zalepi vam dug topao i nežan poljubac na usne. :lol:

1. Kako će te vi kao muškarac reagovati i opravdati se pred ženom/devojkom? :lol:

2. Kako vi dame, bi reagovale u ovakvoj situaciji koja se desila sa vašim suprugom, mužom/dečkom? :lol:

a sto pitas dame?
jel ovo muski forum ili forum za dame?

a sto pitas dame?
jel ovo muski forum ili forum za dame?
A zašto misliš da ne bi trebal oda i dame učestvuju? Pa One su naša druga, bolja polovina. :lol:

A bitno je i njihova reakcija u datoj situaciji. :lol:

- - - - - - - - - -

* ne javljaš
* ćete

situacija je irealna u 97% slučajeva, osim ako ti ne priđe mentalno obolela osoba ili ako je u pitanju zabuna
Ako ne razumeš Srbski, nemora ni da pišeš.

Hvala :lol:

Rekao bih zeni da sam jednom prilikom setao plazom a ova mlada dama se suncala . Ja se nesto zamislio ,
zakacim nogom za neki kamen i padnem na nju . U padu joj uleti moja kita . Njoj se to svidjelo pa je tako pala par
puta na mene par puta kao fol slucajno . Od tada me proganja ! z:mrgreen:

Kako si uspeo u par recenica toliko gresaka da napravis?

Sto se teme tice, rekao bih nesto u smislu "Boze, koliki sam smeker ljube me i one koje prvi put vidim", ne bih se potresao uopste... Pa, ako ti je devojka nije kaznena ekspedicija da se oduzmes sto ti je neka tamo prisla i poljubila te bez i da ti zelis to...

Ne vidim da je moguca ova situacija...
Poljubac ce se izbeci ako devojka prilazi uctivo, kao sto se i prilazi na ulici...

Ako se zaleti da te poljubi - bice iz aviona porvaljeno da je neka lujka :zblesav:

Ne vidim da je moguca ova situacija...
Poljubac ce se izbeci ako devojka prilazi uctivo, kao sto se i prilazi na ulici...

Ako se zaleti da te poljubi - bice iz aviona porvaljeno da je neka lujka :zblesav:
Hehe, nije baš tako. :lol:

Ja sam to doživeo više puta dok sam bio mlad, sa devojkama... Na taj način su skidale protivnice. :)

Takođe dok sam sa svojom sadašnjom i jedinom ženom, pre braka, dok smo bili u vezi, čak dva puta na ovaj način su pokušali da me posvadjaju sa devojkom, današnjom ženom... :lol:

Lujke to nikad neće da urade, iz straha. To samo mogu da urade veoma razumne proračunate osobe, ženske... :lol:

Hehe, nije baš tako. :lol:

Ja sam to doživeo više puta dok sam bio mlad, sa devojkama... Na taj način su skidale protivnice. :)

Takođe dok sam sa svojom sadašnjom i jedinom ženom, pre braka, dok smo bili u vezi, čak dva puta na ovaj način su pokušali da me posvadjaju sa devojkom, današnjom ženom... :lol:

Mislim da je posao muskarca da se to ne dogodi...
a to zavisi od njegovog stava prema tim klinkama...

Moje misljenje je da ova situacija ponizava zenu, i stavlja je u nezgodan polozaj ....

Muskarac tako podriva svoj brak tj. vezu sa zenom s kojoj hoda...

reagovala bih kao Muamer Hukić !!

Poslednja izmena:
Mislim da je posao muskarca da se to ne dogodi...
a to zavisi od njegovog stava prema tim klinkama...

Moje misljenje je da ova situacija ponizava zenu, i stavlja je u nezgodan polozaj ....

Muskarac tako podriva svoj brak tj. vezu sa zenom s kojoj hoda...
Pa zašto misliš da je muškarc kriv, kad nije mogao ni da sanja da će se ovako nešto desiti?

Zato svakako je bitno poverenje između parova, koliko se veruje jedno drugom. :lol:

- - - - - - - - - -

reagovala bih kao Muamer Hukić !!
:hahaha:

Bravo lepoto! Ali koga bi nakautirala, muža ili nju? :lol:

Pa zašto misliš da je muškarc kriv, kad nije mogao ni da sanja da će se ovako nešto desiti?

Zato svakako je bitno poverenje između parova, koliko se veruje jedno drugom. :lol:

- - - - - - - - - -

Jel znas za one zene sto koketiraju sa svim muskarcima, bez da to primete ?
Tj. njen stav u komunikaciji sa drugim muskarcima je neprimeren...iako to ne radi sa namerom,
a muskarcu to naravno smeta,i pred drugim ljudima nije u redu :aha:

Pa ako je poverenje tu, nece ga ostaviti... ali ce joj biti neugodan dogadjaj,
i naravno da bi bila ljubomorna i osecala bi se ponizeno.

Ma ne znam...ko mi padne na levu ruku :) ili ko je bliži.
Šalim se naravno.
Ali ne verujem da se poljupci "lepe" tek tako lako... Ja od tog šoka ne bih mogla ni da odreagujem,ali bi posle letelo perije.
Pa da ti kažem, situacija jeste i te kako šokantna! Oneme oboje, i čovek i žena. Pogotovo čovek, jer treba se opravdati. Dugo vreme vuče taj poriv, i ako ženan ije razumna, jaki lomovi u duši se dešavaju, sitacija nij baš naivna. :)

Jel znas za one zene sto koketiraju sa svim muskarcima, bez da to primete ?
Tj. njen stav u komunikaciji sa drugim muskarcima je neprimeren...iako to ne radi sa namerom,
a muskarcu to naravno smeta,i pred drugim ljudima nije u redu :aha:

Pa ako je poverenje tu, nece ga ostaviti... ali ce joj biti neugodan dogadjaj,
i naravno da bi bila ljubomorna i osecala bi se ponizeno.
Znam takve žene. :lol:
Sad si me setila na jednu iz NS-a, koju sam bio upoznao negde 2000-01, i koja je došla u moje mesto da me upozna i ostvari vezu samnom. :)

Sedeli smo u jednom ribljem restoranu, i ona je svo vreme gledala preko mog ramena, a mene dovodila do ludila. Nisam pokazivao na svom licu ili bilo čime da primečujem. Tokom večere, ustadoh i odoh u toalet, iz namere da vidim gde i u kog zvera svo veće. Ona gledla u gazdu lokala! Đukela od čoveka, zamalo nisam pukao i razbio ga ko beba zvečku, ali uzdržao sam se, jer sam znao da neće dobro proći. Naebe svako ko mi stane stane na put. :)

I kad smo izašli, dama i ja iz lokala, zaustavimo se kod neke velike trafo stanice, ljubeći se. Počesmo da se mazimo, i ja j skidog do gola. Okrenem je i zguza počnem da je mazim, bez da joj uguram "malog". :lol:

Stanem ja u momentu sa mažnjem, i zapitah da li poznaje vlasnika lokala. Navodno nezna ga, kaže.

E sad, idi kod njega, neka te on obuče, kažem ja njoj i odem kući, ostavljajuči je golu na ulici.

Možda nisam trebao tako da postupim, ali popizdeo sam totalno, i trebalo mi je par meseci da se smirim, povratim od takvog šoka.
A "gazda" je nakon par meseci naebao, i zatvorio lokal. :)

- Da, situacija je nezgodna, i ljubomora se javi, to je nemonovno, mislim na slučaj u uvodnoj temi. :)

Znam takve žene. :lol:
Sad si me setila na jednu iz NS-a, koju sam bio upoznao negde 2000-01, i koja je došla u moje mesto da me upozna i ostvari vezu samnom. :)

Sedeli smo u jednom ribljem restoranu, i ona je svo vreme gledala preko mog ramena, a mene dovodila do ludila. Nisam pokazivao na svom licu ili bilo čime da primečujem. Tokom večere, ustadoh i odoh u toalet, iz namere da vidim gde i u kog zvera svo veće. Ona gledla u gazdu lokala! Đukela od čoveka, zamalo nisam pukao i razbio ga ko beba zvečku, ali uzdržao sam se, jer sam znao da neće dobro proći. Naebe svako ko mi stane stane na put. :)

I kad smo izašli, dama i ja iz lokala, zaustavimo se kod neke velike trafo stanice, ljubeći se. Počesmo da se mazimo, i ja j skidog do gola. Okrenem je i zguza počnem da je mazim, bez da joj uguram "malog". :lol:

Stanem ja u momentu sa mažnjem, i zapitah da li poznaje vlasnika lokala. Navodno nezna ga, kaže.

E sad, idi kod njega, neka te on obuče, kažem ja njoj i odem kući, ostavljajuči je golu na ulici.

Možda nisam trebao tako da postupim, ali popizdeo sam totalno, i trebalo mi je par meseci da se smirim, povratim od takvog šoka.
A "gazda" je nakon par meseci naebao, i zatvorio lokal. :)

- Da, situacija je nezgodna, i ljubomora se javi, to je nemonovno, mislim na slučaj u uvodnoj temi. :)

No comment.

Da, moj bi imao problema sa mnom, to sigurno...
Ako ne bi promenio sav prema tim napasnicama - ne bi veza opstala...

No comment.

Da, moj bi imao problema sa mnom, to sigurno...
Ako ne bi promenio sav prema tim napasnicama - ne bi veza opstala...
Pa vidiš dušo, čovek nemože znati kojoj žeskoj se dopada, i koja ima pik na njega, često ni ne poznaje mnoge osobe koje su spremne tako šta učiniti.

Najčešće se dešava iz osvete ženama, jer na primer, ako je žena negde nekim svojim potezom naudila nekome, na poslu, ili bilo gde u javnosti, pa dođe do osvete žena ženi, i da se nezna zašto je to neko nepoznat počinio. :)

A često se ovakve stvari dešavaju u opkladi među ženskinjama... :lol:

Poslednja izmena:

Back