Sofija Vergara sina rodila sa 19 i dala mu ime po narkomanu i kriminalcu: Retko ko u Holivudu može da mu parira po lepoti

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.431
Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica", sina Manola Gonzalesa Vergaru donela je na svet u Kolumbiji 1991. godine. Bila je još tinejdžerka i u braku sa svojom velikom srednjoškolskom ljubavi - Džoom Gonzalesom. Mladi, uplašeni i neiskusni, razveli su se dve godine kasnije.

1749925530204.png

Danas su Manolo i Sofija poslovni partneri u više zajedničkih projekata. Zajedno su producirali emisiju "Celebrity Family Food Battle", a takođe su suosnivači jednog brenda, koji nudi raznovrsne latinoameričke specijalitete. Od inspiracije za njegovo ime, do zajedničkih pojavljivanja na crvenom tepihu - evo svega što treba da znate o sinu Sofije Vergare, Manolu Gonzalesu Vergari.

https://stil.kurir.rs/celebrities/vip-roditelji/238548/ko-je-i-cime-se-bavi-sin-sofije-vergare

Sofija je rodila svog jedinca 16. septembra 1991. godine. Otkrila je da je sina nazvala Manolo po liku iz kultnog filma "Scarface".

"Obožavala sam taj film i bila sam zaljubljena u Stivena Bauera. Onda je moj sin, kad je porastao, rekao: "Super, mama, baš si morala da me nazoveš po narkomanu i dileru!" Ja sam mu odgovorila: "Ćuti, Manolo", ispričala je za "Vog" Vergara davne 2013. godine.

profimedia-0392684220.jpg

Manolo je studirao filmsku produkciju na koledžu Emerson u Bostonu. Diplomirao je 2015. godine, a njegova majka je prisustvovala ceremoniji i blistala od ponosa.

profimedia-0349721149.jpg

Foto: CHRISTINE CHEW / UPI / Profimedia

Na svečanost je došla sa tadašnjim verenikom Džoom Manganijelom. Vergara je na Instagramu podelila fotografije sa događaja, a povodom diplomiranja čak je naručila i tortu sa logom Emersona.

Back