Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 178.973
https://informer.rs/politika/vesti/999255/plenumasi-pravni-fakultet
I posle kazu centri moci sa zapada nemaju veze sa protestima i blokadama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragana Sotirovski, bivša gradonačelnica Niša, nekada je bila član organizacije Suvereni vojni red Jerusalimskog hrama koji neguje istorijsko nasleđe vitezova Templara.
![]()
klubovi koji ne rade ništa na belom svetu. imaju te fore neke, odežde i svečanosti, uzimaju nekoliko njih za članarinu kintu od napaljenih ludaka i od članarine cap vila cap jahta i tako dalje![]()
koga bole patka što je ana lezbo, ona je pre svega kriminalac tihomire. nemaš ti štetu od toga što je neko lezbomozda je i ona lezbo kao Ana?
koga bole patka što je ana lezbo, ona je pre svega kriminalac tihomire. nemaš ti štetu od toga što je neko lezbo
to rade neki drugi a ne rotarijanci i slični probisvetirade oni dan i noc
vladaji citavim drzavama, kadruju
instanca za svako poštovanjeMiroljub Petrović
gura krimose a ne lezboe. guraju ne meni nego i meni i tebipa takve ti zapad gura na vlast
imas ti neku proteklciju ovde vidim jaMalo i lice, muskobanjaste, mozda je i ona lezbo kao Ana?
saću da sročim neki pravilnik za recimo revolving klub, sutra overim kod notara, registrujem nvo i dogodine u ovo vreme...
ceo stadion vice aljeku da je drpe, ana se hvali da je lezbo, i sada botovi kao tihi olajavaju nase stuidente, mladost i cednost itd - zaista nema smisla ova zamena teza, i ovaj tihijev sns pokvarenluk i gadostikoga bole patka što je ana lezbo, ona je pre svega kriminalac tihomire. nemaš ti štetu od toga što je neko lezbo
mozda si i ti derpe kao aljek, a samo nas lazes da nisimozda je i ona lezbo kao Ana?
ne. ja kad bi pamtio sva srannnja o kojima sam se informisao pobudalio bihjel znaš nešto više da nam kažeš o rotarijancima?
sns sekti je zinulo dupe za njima, promaklo ti je?jel znaš nešto više da nam kažeš o rotarijancima?