Šoferka sitna oštećenja kao prašina

Vidis kako je kad sednes u dobar auto iz auta koje nema ni sensor za kisu ..Zamisli sta je sa ovom svom ostalom opremom .. Meni nudili novu S klasu da menjam sajbu ne hvala 3 kamere ili Teslu ...auta voze sama ...Bi li to giga uzeo da radi i rekao ma lako je to sve ce tu radi kako treba 🤣

Poslednja izmena:
Kad menjas soferku kod Gige u šupi nije potrebna kalibracija.
Pocrkaste od ljubomore 🤗

2020-09-07.jpg

1FA11203-193C-486C-879B-BDFBF9420961.jpeg

1A44CAEA-9491-4D93-AADC-FFACA22F7AF4.jpeg

Stari renault kad se kupi neki deo na otpadu razumem ..ali ne razumem ove koji su skrkali preko 100k € u auta pa ih daju na popravku u te nazivimo ih servise .
Imamo i mi tih ovde kod mene .Kod dvojica cesto odem na kafu, tamo je cirkus ..Evo upravo rade reparaciju motora na Land Røveru V6 ..kupio sve slozio (glava se zateze 20-40-60-80 pa 2x po 90°) ..Sve zamenio , glavu obrusio testirao i zavrnuo ne dovoljno sa starim sarafima i na stari dihtung glave 🤣 ..Cirkus skidaj pa ponovo i tako će sigirno jos 2x minimalno ...Proslog Bmw 3,0 je 5x vidio:) ..Kod njih dođe covek da mu rade nesto oko klime a ima passata pod garacijom .. Ova dvojica prvo YouTube odgledaju polome pola plastika i na kraju kažu ne može nije to do toga vozi ti to u VW ..Ne zna se ko je ludi taj cije je auto ili njih dvojica .. plac 🤣

Ovo du arapi ..Libanon .Otac i sin vode garazu 5liftova radili udarena prvo od osigruranja ,bilo previse fuseraja pa ih osigiranje izbacilo..Sad "popravljaju" spremaju za prodaju Ofarba celo auto sredi a onda ostavi fleku na sred krova ..Reko sto i ovo nisi ofarbao ..kaze nema to veze ovo okolo je bitno ..
..Najvise se vrte u krug,nekad mi ih je i zao .. ..Kaze meni neki dan stari hajde mi nadi dizel pumpu za mondeo 2014 ..Rekoh sto pumpu ..
On kaze neće da upali ..
Pitam,ga jesi li pogledao pod 1 ,2 ,3,4 pre nego kupis pumpu skupo je .Jok kaze pumpa je nema sta da gledam ..:)
Jučer covek ladno skida pumpu ni osigiurac nije pogledao a kamoli sta drugo .Gomila nezavrsenih auta stoji ispred garaze ..Cirkus

Poslednja izmena:

Back