Sociologija i zivot posle nje..

Dragi moji, odlucio sam se vec sta cu studirati. Obozavam sociologiju, ne upisujem je iz interesa vec iz ljubavi (ovo je zvucalo pateticno :mrgreen: )

Jedino sto me brine je nalazenje posla. Sta sve zapravo mogu da radim kada zavrsim sociologiju? Da li imate nekog dipl. sociologa u svojoj okolini?

Hvala unapred na odgovorima. ;)

Mislim da jedna majkina prijateljica radi kao dipl. sociolog.

Eh, kad smo vec kod studiranja necega iz ljubavi...Sto bi ja voleo da budem astronom ili astronaut. :zaljubljena: E, kako se ne rodi u Rusiju....

pa prva misao je profesura
onda u boljem (?) slučaju neka državna ustanova, socijalno, neki zavod
pisanje i analitika (mada ne znam ko i kako to plaća)
po meni nije loš fax, tj. smer al znaš i sam da ne možeš da očekiuješ neki standard, osim ako te ne podmaže neka partija
nadam se da je odgovori neko ko makar studira filozofski, ovako sve ti je rekla kazala
(a ako je sudeći po mojoj prof. sociologije, ne isplati se ni duhovno ni mentalno ni materijalno)

Da si ti video samo moju profesorku sociologije...:zper:

Kao sto bulletdodger rece, i ja sam upisao sociologiju. Nemam pojma gde bih jos mogao da se zaposlim van srednjih/skola fakulteta, ali bi valjda mogao da se usunjas negde gde su potrebni odnosi sa javnoscu. Jedino sam sociologiju mogao da sednem i ucim neko vreme a da posle ne pozelim da zapalim knjigu i svesku.

Poslednja izmena:

Back