Socijalno neprilagodjeni, cudni, neprijatni ljudi

devijacija NO28:
ako bi to rekla morala bi za takvu stvar da dobije od mene otrov i instrukciju: idi u WC i sipaj ovo u kokakolu ako lazem, ako ne lazem nemoj da sipas, pijem ja to ne boj se, i ako oces da provjeris da li je otvor naravno da cu uzeti pola da ti to vidis, ali onda mora tvoj muz da se muci da me vozi kuci kolima jer ja tad ne mogu da hodam... ili mi donesi caj uz kokakolu ako oces da mu objasnim da nisi mnogo kriva...
zdevijacijaNO82NO:
aj daj da vidim, ocu bas da vidim kako mi stoje. ...O sto su lepe rodjako... Moram odmah da probam... Sto se mene tice, probaj kad god hoces. Sta? Nisam te shvatila gospodine? Pa ne nego kazem samo to je lijepo zapostavljas mene probas farmerice, jes da me prvi put vidis tu sam kod tvoje rodjake ali... nisam znao da sam toliko dosadan. Nisam shvatila, ih, kakve su, nisam shvatila gledala sam u farmerke, idem da ih probam... gospodine, nemojte da me gledate...hihi ... Alo bre glupaco ko te tako dresirao ne mozes ti meni da odredis kad cu ja da okrecem vrat i zmurim? A... pa upravu ste... izvinite... izvinite... pa evo gledajte slobodno. Sta da gledam, zenu u gacama i maici? Nisi ti tolko dobro gradjena da bi to gledao vise... Pa vi onda gledajte onu koja jeste, hm, da se ja obucem... neverovatno rodjako... Ma ta ne postoji koja jeste, nisi shvatila, ne postoji... A, nisam shvatila... pa da, ne postoji, ni meni ne bi bilo interesantno... da da shvatam, mogu li da skinem gacice? To treba sama o sebi da se pitas. Ako sama ne doneses odluku pomislicu da si ku.rva koju je tvoja rodjaka dovela da me testira... Pa odlucujem da skinem, a sve i da nisam htjela, uradila bi to da ne bi ispalo da sam ku.rva...

Poslednja izmena:

Back