Socijala i stan

Joan

Obećava
Poruka
69
Primam Socijalnu pomoc, kao 100% invalid, Fibromijalgija, kao posledica 28 godina nasilja u porodici :dash::dash::dash: Obzirom da mi je drzava ukrala 7 godina radnog staza, nemam pravo na penziju... pa sam tuzila PIO.:dontunderstand: Napominjem da smo nas 4 trudnice (pre 27 godina), redovno primale porodiljsko:rtfm:) ... 3 godine posle razvoda ja jos uvek nemam reseno stambeno pitanje.

Majka mi je umrla, pa smo brat i ja nasledili kucu, koja se prodaje.

Mene zanima... do koje kvadrature mogu da kupim stan, a da ne izgubum pravo na jedini izvor prihoda, tj, Socijalnu pomoc.

Ili neki komentar...:)

Unapred hvala,

Poslednja izmena:
vidi sa zastitnikom gradjana

znam za slucaj gde ima kucu na sprat , prizemlje zavrseno , na selu , znaci oko 75 kvadrata donji deo .

njih ima u kuci 7 ,stim da ima jos jednu cerku , koja valjda ima dete ili 2 , koja ne zivi tu

ali je mozda prijavljena

dal ovaj post nesto znaci , mozda nista

ali mozda i pomogne

E, Necete verovati... Ustvari, za ne poverovati, kod nas se nista ne zna....

Elem... Zvao me je Pravmik iz YUCOMa i objasni mi da to, ustvari nigde u zakonu nije precizirano (sto sam i sama predhodno isproveravala, pre nego sto sam postavila i ovde post).
Naime negde je on procitao da je 30m2.... mada i do 40 nije problem. U sustini sve zavisi od Socijalnog radnika koji izlazi u procenu (Iako i on napominje da Socijalni radnik, nije validno lice za bilo kakve procene)... Tipa udje lik u stracaru i covek ima LCD televizor, a on kaze....aaaa, pa nemas ti prava imas, TV
Na primer, ja imam pokojne mame vecinu novog namestaja... jes, da nemam TV...

Eto, to je to

U fazonu, moze im se... Sto znaci sve zavisi ko ti izadje, a ti njega posle tuzi, trazi vestacenje i sl....

Back