lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Dakle, ima li neko sobnu fontanu, ili ju je pravio, ili zna gde se moze kupiti,
meni je jako simpaticna dekoracija
meni je jako simpaticna dekoracija

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VRTI KUGLU? drugar gde si nasao tu za kuglom, obavezno mi reci!Imam jednu malu,kupio na moru ali je losa,nakon par meseci prestala da prelama boje i vrti kuglu.Planiram u sobi da napravim vecu samo da dodjem do sedre.Ovog kamena ima dosta na reci Drini,pa koje u blizini moze uz mala ulaganja dobiti fontanu po svom izboru.
Možeš da kupiš gotovu fontanu, ali po meni to nikad neće biti estetki zadovoljavajuće kao kad se napravi. Ukoliko ti sama nemaš iskustvo i znanje za to, možeš da zatražiš od nekoga tu uslugu. U suštini ti ne treba previše, dobra fontanska pumpa (veličina pumpe zavisi od posude, tj. veličine fontane), kamenje i možda neko potapajuće svetlo. Ukoliko si dovoljno kreativna, može i neki lep panj, a sve to može da se nekako nadgradi i u vodu ubaci par ribica ili račića. U tom slučaju ti treba i filter i neki manji grejač. Moguće je napraviti i neki paludarium, ali to je već malo krupniji zalogaj, mada ne nemoguć.
VRTI KUGLU? drugar gde si nasao tu za kuglom, obavezno mi reci!
hocu drugar hvala! super avatarU Djenovicima.Mislim da nije toliko vredna da bi se toliki put prevaljivao.A i kupljena je pre dve godine dok je trajala sezona sad ne verujem da tamo ima ista osim bure.Tesko ces naci i coveka kamoli kuglu za fontanu.
Ako si u bg-u pogledaj na bazaru,tamo sam video jedan stand sa kucnim fontanama,cene su prihvatljive.