Liza je glavom platila nečiju nepažnju“: Otkriveno kako je preminula žena čije je telo nađeno kod Niša, porodica neutešna

pop80

Elita
Poruka
16.950
Pišu mediji kako je Elizabeta Gojković stradala nesrećnim slučajem tako što su se vrata autobusa slučajno otvorila i slomila joj kičmu dok je hodala pored puta.
Vrata autobusa ne mogu slučajno da se otvore..

1) Ili ih je otvorio vozač
2) ili je u pitanju neki kvar

Naravno vozač nije lud da otvara vrata u toku vožnje tako da je izvesno da je gospođa stradala usled kvara na vozilu

Vozač je dao izjavu da je i ranije imao problema sa vratima i da su se ona otvarala ali da niko nije reagovao na te prijave i upozorenja..

Ko je trebao da reaguje? Pa naravno neki SNS guzonja koga boli k da radi svoj posao nego mu je vrv rekao: " Aj jbg kad vidiš da se otvore ti ih zatvori i teraj! "

Vozač ovaj put nije video i nesrećna žena je stradala..

20 godina je ustajala u 6 ujutro, išla autobusom do Niša i prodavala voće i povrće na pijaci u Nišu da bi prehranila decu i porodicu.. Težak život koji nije morao da se ovako završi samo da su SNS ubice i kriminalci radili ono za šta su plaćeni..

Sad će Ćacad koja mi je na ignor da piše: Jeste opet vam Vučić kriv.. Pa ko je kriv kad on brani ovaj sistem gde se zapošljavaju idioti koje boli k za sve??

https://nova.rs/vesti/hronika/liza-je-glavom-platila-neciju-nepaznju-otkriveno-kako-je-preminula-zena-cije-je-telo-nadjeno-kod-nisa-porodica-neutesna/?utm_source=(direct)&utm_medium=najcitanije_singlepost_sidebar

Poslednja izmena:
„Autobus je stajao sa strane nekoliko sati, dok je trajao uviđaj. Utvrđeno je da su je udarila bočna vrata da li od motora ili gepeka ne znam. Uglavnom ona su se otvorila, podigla i Lizu udarila otpozadi. Zadobila je strašne povrede, polomljena joj je kičma, probijeni su joj pluća, srce idrugi unutrašnji organi. Da je autobus zakačio možda bi preživela ali su je vrata tako jako udarila da joj nije bilo pomoći. Liza je glavom platila nečiju nepažnju, ljudi koji su se tu zatekli pričali su da je vozač kazao da je upozoravao nadležne da se ta vrata otvaraju i da to može da bude opasno . Na Lizinu nesreću ta vrata nisu popravljena“, zaključio je Radovan.

Policija je potvrdila da je o ovom događaju obavešteno Osnovno javno tužilaštvo te da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti.

zar se vrata autobusa ne otvaraju na unutra bas iz ovih razloga? :think:

ne secam se da sam ikad video autobus kome se otvaraju vrata na spolja
Mislim da nisu vrata u pitanju nego poklopac od motora ili od prtljaznika se naglo otvorio...odnosno vrata od prtljaznika kako se vec vicu.

Мислим да ово нису врата за улазак у аутобус,

већ она са стране, где се ставља партљаг. Она су снажна, па кад попусте, може да буде јак удар.

To su vrata verovatno od prtljažnika, koja se otvaraju u stranu a šarke su iznad. Stoje sa obe strane autousa. Kada se otvore i autobus se kreće, postaju stavično opasna, bukvalno kao nož zakačen na autobus.

To nije bio gradski autobus, on i nema ta vrata.

Pretpostavljam.

1765454104292.png

Back