SNS - telefonski pozivi?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja volim kad me zovu. I pitam na kraju razgovora kad ce me ponovo zvati. Muskarcima kazem da nisam u fazonu i ako ima neka koleginica da mi je daju na telefon. Ako mi se javi devojka, obavezno na pocetku razgovora naglasim kako ima lep glas. Volim da ih pitam da mi pricaju malo o sebi i da li voli slobodnije veze. Mislim, najbitnije je da budes ljubazan. Ako si grub i neotesan tesko da moze neki posao da se zavrsi. Uporan sam ja decko, uglavnom me vise ne pozovu ali nikad se ne zna. Sudbina je to. Mozda pozove ona prava. Zato devojke zovite. Ulubljene i ravne ko daske STOP. Prednost jake 4 i petice. Brazilska guza obavezna

Ja volim kad me zovu. I pitam na kraju razgovora kad ce me ponovo zvati. Muskarcima kazem da nisam u fazonu i ako ima neka koleginica da mi je daju na telefon. Ako mi se javi devojka, obavezno na pocetku razgovora naglasim kako ima lep glas. Volim da ih pitam da mi pricaju malo o sebi i da li voli slobodnije veze. Mislim, najbitnije je da budes ljubazan. Ako si grub i neotesan tesko da moze neki posao da se zavrsi. Uporan sam ja decko, uglavnom me vise ne pozovu ali nikad se ne zna. Sudbina je to. Mozda pozove ona prava. Zato devojke zovite. Ulubljene i ravne ko daske STOP. Prednost jake 4 i petice. Brazilska guza obavezna
Ti si rodjen za Marica,da se prijavis i ucestvujes u emisiji Provodadzija.

Bili mi pred one tamo pretprošle izbore na kapiji, ja im reko da ću glasati za redikule...zahebavo se, normalno, kad sam video ko mi na vratima...

Taj njihov pešak, inače godinama vatreni Šešeljevac i patrijota mi reče "Zastareo si, danas su druga vremena"... :hahaha:

Ono, njemu su druga, jerbo se ogrebo za neki poslić u komunalnom, treba decu hraniti...

On mi kaže "Pa otac ti tu živi, možda on drugačije misli"

Reko: "Njega tek ne pitaj, ne može da smisli četnike i Vučića"...

Posle toga ćaleta ni telefonom ne zovu... :per:

Овако како ви радите, раде само џулови.
Зар не можете да их саслушате па кад заврше да им саопштите: ,,Децо, закаснили сте! Имам свог изборног џокера већ преко 20 година. Ви сте тада вукли шерпу авлији а данас дошли да ми кажете за кога да гласам''. Они ће сами да спусте слушалицу. И лепше и без нервирања.
Нема нервирања, а није ми намера да им се обраћам с довитљивим опаскама, већ да им се нахебем миле мајке због узнемиравања. Узевши то у обзир, с намером им се обраћам као џулов.
Нема их већ годинама да долазе на адресу и питају, раније су долазили. А баш имам жељу да им хладнокрвно и смирено саопштим да ми се самоуклоне из авлије пре него што пустим ротвајлере из подрума.

Ja lajem kao DMX u slusalicu.
Get at me dog

Bili mi pred one tamo pretprošle izbore na kapiji, ja im reko da ću glasati za redikule...zahebavo se, normalno, kad sam video ko mi na vratima...

Taj njihov pešak, inače godinama vatreni Šešeljevac i patrijota mi reče "Zastareo si, danas su druga vremena"... :hahaha:

Ono, njemu su druga, jerbo se ogrebo za neki poslić u komunalnom, treba decu hraniti...

On mi kaže "Pa otac ti tu živi, možda on drugačije misli"

Reko: "Njega tek ne pitaj, ne može da smisli četnike i Vučića"...

Posle toga ćaleta ni telefonom ne zovu... :per:
Kažeš ti njima: "Pa ja i glasam za smradikale ceo bedan život."

Još za referendum su krenuli sa zivkanjima i pitanjem da li cete izaci na glasanje .
Ocekuje se masovno pozivanje gradjana za izbore u aprilu i pitanje za koga cete glasati ?

Šta im kažete kada vas pozovu ?
Ljubazno popricate, kazete im za koga cete glasati ili ih “ložite” po pola sata da bi ih na kraju otkacili sa telefona?
Na fiksni telefon me zovu isključivo :

a) majka
b) anketari i oni što nude prezentacije

Pošto pod a) znam broj, sve ostalo spada pod b) pa se i ne javljam ;)

Rešen problem :rotf:

Na mobilni još ne zovu hvala Bogu a i tu ima Truecaller zlu ne trebalo.

Back