СНС прљава кампања: "Лоповски пут Саше Радуловића"

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
92.197
13344647_1114359508621247_8566977427081803556_n.jpg

VUČIĆ IZBACIO RADULOVIĆA IZ KANCELARIJE: Naprednjaci lideru DJB dali mapu do psihijatrije

BEOGRAD - Razgovor mandatara za sastav nove vlade Aleksandra Vučića sa liderom pokreta Dosta je bilo Sašom Radulovićem završio je samo posle osam minuta, tako što ga je Vučić izbacio iz kancelarije.

Nakon toga potpredsednik SNS Milenko Jovanov uručio je lideru DJB Saši Raduloviću dve mape.

Jednu na kojoj se vide sve posledice štetne politike, koju je vodio kao stečajni upravnik, na kojima su obeležena preduzeća kojima je naneta višemilionska šteta i drugu mapu, na kojoj je ucrtan put od sedišta DJB do psihijatriske bolnice Dr Laza Lazarević, uz kratak tekst na kome se objašnjava da je to jedini način da se pomogne Raduloviću.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...-djb-dali-mapu-do-psihijatrije-clanak-2298213

Шта би ово? :eek:

"Nisam fasciniran Radulovićevim medijskim pritiscima"

Konsultacije mandatara Aleksandra Vučića s liderom Pokreta Dosta je bilo, Sašom Radulovićem, završene su posle 15 minuta pošto je Radulović pokušao Vučiću da uruči tužbu. Predstavnici Pokreta napustili su sastanak.

Mandatar je rekao i da je razgovarao sa više predstavika liste "Dosta je bilo".

"Uvek sam se divio ljudima koji vole da izađu i cmizdre, nek nastavi sa tom politikom".
"Ne bih to komentarisao. Neko nije došao da razgovara i onda je izašao napolje", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da sada Radulović može da "plače, neka kuka", ali da je i njima saopštio istinu u lice
i da nije fasciniran "njihovim medijskim pritiscima".

"On je nešto doneo, spustio ispred sebe. Rekao da je nešto dao, ništa mi nije dao. Rekao sam mu da je nepristojan i nevaspitan, rekao sam mu u oči. Njih je bilo više, rekao sam mu sve što mislim o njemu i da mislim da nema nikakvu politiku. Mislim da je brzo izleteo napolje", rekao je Vučić.

Dobio je zasluženu lekciju i ponavljaću mu je svaki put, zaključio je Vučić.

"Pustite šta njega zanima, kao da je to važno. Rekao sam vam da su se mnogi borili da se domognu skupštinskog restorana", rekao je Vučić.

http://rs.n1info.com/a166955/Vesti/Vesti/Vucic-Radulovic-je-dobio-zasluzenu-lekciju.html

- - - - - - - - - -

Ne simpatisem SNS ali Radule cim je izasao ispod Djindjicevog sinjela je preverant!

На који начин је Радуле изашао из Ђинђувиног шињела, Мортимере?

[

BEOGRAD - Razgovor mandatara za sastav nove vlade Aleksandra Vučića sa liderom pokreta Dosta je bilo Sašom Radulovićem završio je samo posle osam minuta, tako što ga je Vučić izbacio iz kancelarije.

Nakon toga potpredsednik SNS Milenko Jovanov uručio je lideru DJB Saši Raduloviću dve mape.

Jednu na kojoj se vide sve posledice štetne politike, koju je vodio kao stečajni upravnik, na kojima su obeležena preduzeća kojima je naneta višemilionska šteta i drugu mapu, na kojoj je ucrtan put od sedišta DJB do psihijatriske bolnice Dr Laza Lazarević, uz kratak tekst na kome se objašnjava da je to jedini način da se pomogne Raduloviću.

http://www.kurir.rs/vesti/politika/...-djb-dali-mapu-do-psihijatrije-clanak-2298213

Шта би ово? :eek:

kuku kakav bananalend od drzave.. gori su od farme i parova

- - - - - - - - - -

"Uvek sam se divio ljudima koji vole da izađu i cmizdre, nek nastavi sa tom politikom".
"
:lol:
rece covek kojeg ruse svake 2 nedelje

Ovaj Radulović je simpatičan negde, ali je lik nažalost menadžer, onaj najočigledniji primer, i to ga kod mene precrtava kao neku validnu figuru. Ali sve to na stranu, ovaj Milenko Jovanov je nešto najjadnije ikad, ajde što je lik postao Vučićev golub pismonoša, nego što ga se sećam sa nekih medija kad je kao bio patriota, znači tačno sam ga prokužio kao onu najgoru menadžersku njušku. Tip u odelu željan upravnih odbora i karijere, klasičan japi pingvin.

У овом случају навијам за господара и није ме стид да то признам..:D

Крадуле је одвратнији и од Динкића, и од Мићуновића, и од Маје заједно..

Da ali, ti misliš da postoje više od 2 grupacije, pa da možeš da budeš protivu DeJeBe, a ne bot.

Ali ne može, ili si za DeJeBe ili bot.

Koliko se ja secam Radulovic je pdmah posle izbora najavio da ce razgovor oko sastavljanja Vlade iskoristiti da uruči tužbu Vučiću.
Da ne guglam sad, nešto da je Radulović tužio i sudjenje se ne održava jer ne može da se uruči tužba ili poziv Vučiću.
I jasno je rekao da ne posotji šansa da udje u Vladu sa Vučićem.
Što se mene tiče i tih 8 minuta je mnogo koliko se zadržao.
Dovoljan je bio minut da se uruči tužba.

Да ли би неко могао да ми објасни шта је Господар желео да каже овом реченицом?

Господар је хтео да каже да је он изнад ситуације и да он никада не цмиздри...више од једном дневно...на каналима са националном фрекфенцијом..

ako je nesto ukrao ili proneverio

NEKA GA TUZILASTVO TERETI

i neka ga osude i kazne po zasluzi

ako nije

OVOG STO GA OPTUZUJE KAZNITI I NEK robija

DOKLE VISE

afere koje nemaju krivca , na ovaj ili onaj nacin

САДА ГА ШТИТИ ПОСЛАНИЧКИ ИМУНИТЕТ
А он зна ко је лопина пошто су заједно крали, тако да и он има чиме да их уцењује
ДАКЛЕ, СВЕ КАО И ПРЕ, СВИ ЗНАМО ДА СУ ЛОПОВИ, СВИ ЗНАМО ДА НЕЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА СВОЈА КРИМИНАЛНА ДЕЛА..

Лидер покрета Доста је било Саша Радуловић одлучио је да заведе ред у Скупштини Србије. Првог дана одлучно је најавио обрачун са ниским ценама у скупштинском ресторану. Другог је покушао да подучи посланике како се морају владати. Није му пало на памет да би и сам требало да савлада лекције из скупштинских правила.

Неки посланици који су се после дужег периода вратили у парламент, на улазу су питали за пословник који се раније ту добијао. Саша Радуловић је одмах отишао на кафицу у чувени ресторан, узео рачун, окачио га на „Твитер”, згранут „срамотно ниским ценама”. У његову згранутост тешко је поверовати, будући да је био министар у влади Александра Вучића, а у тамошњем ресторану цене су исте.

Прича о посланицима џабалебарошима, који ништа не раде, а „џабе” једу, добро пролази у јавности, али Радуловић би морао да зна да у Скупштини Србије ради нешто више од 400 људи, да две трећине њих има плату испод 30.000 динара, и да се и они хране ту. То знају и опозиционари и изборни победници који су осудили Радуловићев поступак, да би Зоран Живковић позвао „оне којима се не свиђају ниске цене да, у знак протеста, тамо не иду”. Хоће ли се Радуловић, ипак, обрачунати са ценама у ресторану, другог дана рада парламента нисмо чули. Није могао тиме да се бави, морао је да се бави едукацијом посланика.

Кад је на ред дошао избор потпредседника, пробао је Радуловић да подучи остале ко има право на та места, али није схватио да о томе одлучују грађани на изборима. Сва места у парламенту од потпредседничких, до чланства у одборима и међународним организацијама, одређују се на основу резултата избора. Резултати кажу да је апсолутну већину освојила листа Александра Вучића. То, чини се, само неколико новајлија није разумело, а Радуловић је протоколарну ствар пробао да претвори у скандалозну. Наравно, на „Твитеру”. У парламенту то није прошло.

Парламент је до сада имао шест потпредседника, а пошто ДС и ДЈБ имају по 16 посланика, функцију је требало да добије једна од тих група. Вучић је „сугерисао” напредњацима да додају још једно потпредседничко место. Пао је договор, да би онда Радуловић одбио да гласа за одлуку која обезбеђује основ за гласање о потпредседницима. Изгласана одлука о броју потпредседника се није могла поништити, па су сви остали проблеми решени тако што нису гласали за избор Јасмине Николић (ДЈБ).

Радуловић је одмах изашао пред новинаре да прича о „непристојној понуди”, коју они, дабоме, нису прихватили, мада су кандидовали Јасмину Николић, а нису ни повукли њену кандидатуру кад су прекршили договор. На „Твитеру” су још сугерисали да је ДС прихватио „непристојну понуду” које није ни било. Демократе знају како функционише парламент, коме и по ком основу шта припада, и у складу с тим се понашају.

Саша Радуловић би можда могао да чита пословник уместо што му је прва брига шта да „твитне”. Парламент није „Твитер”, мада и ту човек свашта може да чује и види.

http://www.politika.rs/scc/clanak/356679/Pogledi/DJB

САДА ГА ШТИТИ ПОСЛАНИЧКИ ИМУНИТЕТ
А он зна ко је лопина пошто су заједно крали, тако да и он има чиме да их уцењује
ДАКЛЕ, СВЕ КАО И ПРЕ, СВИ ЗНАМО ДА СУ ЛОПОВИ, СВИ ЗНАМО ДА НЕЋЕ ОДГОВАРАТИ ЗА СВОЈА КРИМИНАЛНА ДЕЛА..

Посланички имунитет скупштинска већина може да скине за час. Само нека тужилац крене у истрагу.

Па...Радуловић је био шта је био. Био је перјаница Г17, био је на више места стечајни управник, људи га памте по злу, упамћен је по бројним кривичним пријавама...

С таквом биографијом не знам колико човек мора бити наиван па да му да глас.

- - - - - - - - - -

Довољно је што је био у Г17 и у тој клики имао високо место....сасвим довољно!

Histrionic Personality Disorder DSM-5 301.50 (F60.4)

Introduction
Histrionic Personality Disorder is a DSM-5 (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, fifth edition), diagnosis assigned to individuals who are dramatic, excessively emotional given the context, and will seek to be the center of attention in a social situation. They are prone to explosive displays of anger over minor provocations, similar to a child's temper tantrum, sobbing and crying over mild sentimental situations, and may effusively greet casual acquaintances, or assume a sense of familiarity and intimacy which does not exist. Histrionic Personality Disorder is classified as a Cluster B Personality Disorder, with features similar to and overlapping with Borderline, Antisocial, and Narcissistic Personality Disorders (American Psychiatric Association, 2013).

Детаљније на http://www.theravive.com/therapedia/Histrionic-Personality-Disorder-DSM--5-301.50-(F60.4)

Koliko se sećam Radulović ja podneo ostavku na mesto ministra jer je optužio Vučića za malverzaciju fondovima i kradju para.

A danas u Srbiji hapse zbog statusa na FB, a ne bi uhapsili Radulovića da su imali za šta?
Da ne pričam o težini optužbi koje Radulović iznosi svaki dan protiv SNS i Vučića.

Za sada mu verujem......Verujem mu jer on predstavlja jeidnu nadu da moja deca sutra žive u ovoj zemlji.
Predstavlja jedinu nadu u opstanak Srbije kakvu poznajemo.
Ako on u dogledno vreme nepobedi, biće nas više van zemlje nego u njoj.
Da li će biti dovoljno sposoban za toliku odgovornost?
Ne znam,videćemo......

Ovi iz vrha SNS su notorni imbecili , prvo daju mapu gde tvrde da je Radulović pokrao milione evra ,a odmah zatim i drugu gde tvrde da zato što je pokrao te milione treba da ide u bolničku ustanovu,a ne u zatvor ili makar na sud kao svaki lopov tog kalibra ,tim pre što oni drže i MUP i pravosudje već 4 godine ,pa je sigurno da će mu pošteno suditi .
Dakle nisu samo botovi sedvičari mentally challenged , takav im je i sam vrh stranke ,tako da njima čovek još i može da progleda kroz prste što su tako ometeni kad im vidimo uzore .

Zanimljiva je jedna stvar kod Radulovića. Dok je bio Vučićev izbor, niko nijednu ružnu reč nije govorio na njegov račun. Čim mu je okrenuo leđa, odmah je ispao Al Kapone. Isto i sad oko izbora. Dok ga niko nije kontao kao ozbiljnog, niko nije ništa ni pričao o njemu, a čim su videli da je vrag odneo šalu, opet gomila raznog i nazovi prljavog veša. Šablon je očigledan svakom ko ima oči.

Back