СНС поклонила Емиру Кустурици 100 000 евра

Kustin kičeraj u Višegradu ima veze sa tradicijom,istorijom i kulturom , isto kao i njegov estetski blizanac pod imenom Skoplje 2014. ,čak su isti majstori i radili pojedine segmente ,a sreća da Kusta nije imao baš toliki budžet ko čokalije , ko zna šta bi se tek onda izrodilo .

ti si dokaz da je andric grad ok. cim talibani kukaju znaci da valja.

znamo i bez tebe. ha, ha, ha. ali je lepo cuti kako placipickujete

Лепо ја кажем да је господин Вучић аутентични Србски вожд, а ви нешто ту кењате.

Иначе за оне који се буне за те паре, ми напредњаци смо давали из свога џепа, препорука од стране господина Вучића је била 100 динара, али свако је дао колико жели. Ја сам дао 500 динџи, јер сам тако у могућности.

Можете ви незадовољници да причате шта оћете, ипак је Кустурица наше најзначајније име у светској култури. Један од ретких кога странци знају из наше земље кад причаш са њима.

Ево овај Миљенко Дерета је некакав режисер, од државе је узео много више пара него Кустурица задњих година. И какав је он режисер? Зна ли неко неки његов филм? Обичан дебели трут који форсира окупаторску причу и на томе паразитира. Кад дође код Оље на утисак недеље не може гујсца да му се смести у оно седиште.

Таквих људи је у нашој култури пун кура.ц, немају никакве таленте, никаква остварења, никакву креативност, али паразитирају само зато што су политички подобни.

Poslednja izmena:
Лепо ја кажем да је господин Вучић аутентични Србски вожд, а ви нешто ту кењате.

Иначе за оне који се буне за те паре, ми напредњаци смо давали из свога џепа, препорука од стране господина Вучића је била 100 динара, али свако је дао колико жели. Ја сам дао 500 динџи, јер сам тако у могућности.

Можете ви незадовољници да причате шта оћете, ипак је Кустурица наше најзначајније име у светској култури. Један од ретких кога странци знају из наше земље кад причаш са њима.

Ево овај Миљенко Дерета је некакав режисер, од државе је узео много више пара него Кустурица задњих година. И какав је он режисер? Знати ли неко неки његов филм? Обичан дебели трут који форсира окупаторску причу и на томе паразитира. Кад дође код Оље на утисак недеље не може ****** да му се смести у оно седиште.

Таквих људи је у нашој култури пун кура.ц, немају никакве таленте, никаква остварења, никакву креативност, али паразитирају само зато што су политички подобни.

E neka si ti nama rekao. Ja sam mnogo toga sada naucio. Cak i da je Miljenko Dereta reziser. :hahaha:

Mиљенко Дерета је обичан матори прдоња, који нема никаквог талента ни надарености у животу. Води се као некакав уметник а уствари је обичан политички комесар.

Miljenko Dereta je izdavac .Stampa i prodaje knjige i firma mu se zove Dereta.

Miljenko Dereta je izdavac .Stampa i prodaje knjige i firma mu se zove Dereta.

У ал си се просро сад само тако, земунски геју. Miljenko Dereta rođen je u Beogradu, 1950. godine. Završio filmsku i TV režiju na Akademiji u Beogradu. Do 1990. realizovao desetine programa iz oblasti kulture, nekoliko igranih TV filmova i jedan bioskopski film.

Са издавачком кућом Дерета неталентовани прдоња Миљенко нема никакве везе. То су неки скроз други ликови.

Poslednja izmena:

Back