SNS odustaje od stiropora ???

Упркос твојој искрености и доброј намери, после В.Коштунице, СНС је највећа
издаја српског корпуса и српских национлних интереса !!!

Ја стварно не знам шта тај никоговић треба још да уради,
па да би такви искрени и добронамерни
видели о каквом се злу ради!

И ШОМИ,
још увек ми ниси одговорио на питање
ШТА ЋЕ БИТИ СА СРБИЈОМ И СРБИМА АКО ВИ ГРЕШИТЕ!?

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Aко грешимо, сви комплет смо надрљали. Ја практично СНС видим као неку последњу наду да се нешто у Србији промјени. Ако они зезну ствар- дефинитивно смо готово.

Паприкариусе, знаш да те поштујем и да веома волим да чујем твоје мишљење, па ми кажи шта те заправо код СНС највише плаши, шта је оно што мислиш да би могли да ураде, а лоше је по наш народ и државу ?

Aко грешимо, сви комплет смо надрљали. Ја практично СНС видим као неку последњу наду да се нешто у Србији промјени. Ако они зезну ствар- дефинитивно смо готово.

Паприкариусе, знаш да те поштујем и да веома волим да чујем твоје мишљење, па ми кажи шта те заправо код СНС највише плаши, шта је оно што мислиш да би могли да ураде, а лоше је по наш народ и државу ?

ЛАГАХНА ДВОТРЕЋИНСКА СКУПШТИНСКА , А ЖУТА БРЕ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ, ВЕЋИНА! :sad2::sad2::sad2:

МАЛО ЛИ ЈЕ!?:think::think::think:

Упркос твојој искрености и доброј намери, после В.Коштунице, СНС је највећа
издаја српског корпуса и српских национлних интереса !!!

Оно о чему се слабо говори јесте да је Мила Дукљанина, може се тако рећи,
из заједничке државе изгурао је Војислав Коштуница. Можда звучи чудно али је истинито!

Од Преваранта Томе у власти Лондона, Срби и Србија могу се надати само несрећи.

!
Нама су потребни неки српски националисти који неће да просипају само демагошку причу, већ и да имају нека конкретна дјела иза себе- ко ће то бити и да ли уопште има таквих, виђећемо.

Коштуница је преко Угљанина посредно покушао да Муслимане у ЦГ придобије да гласају за СЦГ, но није упсео у томе.
Моја највећа замјерка Коштуници је то што је власт дјелио са изразито антицрногорском Г17, која је доста утицала на грађане ЦГ да гласају против СЦГ.

Нама су потребни неки српски националисти који неће да просипају само демагошку причу, већ и да имају нека конкретна дјела иза себе- ко ће то бити и да ли уопште има таквих, виђећемо.

Коштуница је преко Угљанина посредно покушао да Муслимане у ЦГ придобије да гласају за СЦГ, но није упсео у томе.
Моја највећа замјерка Коштуници је то што је власт дјелио са изразито антицрногорском Г17, која је доста утицала на грађане ЦГ да гласају против СЦГ.

Ево ти сјајан пост БОБАНЈОВ-а о Коштуници!

http://forum.krstarica.com/showthre...a-SNS-i-DS?p=16769464&viewfull=1#post16769464

У том случају таква већина би заслужила преврат и државни удар !

Па стани бре малко!?
Прво тражите изборе, а онда ако вам се не свиђа ..............државни удар!?
Паааа малко је то неозбиљно!

О томе треба да мислиш ПРЕ, а не ПОСЛЕ избора! :rtfm::rtfm::rtfm:

ЛАГАХНА ДВОТРЕЋИНСКА СКУПШТИНСКА , А ЖУТА БРЕ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ, ВЕЋИНА! :sad2::sad2::sad2:

МАЛО ЛИ ЈЕ!?:think::think::think:

Hebite ga više ako nam ne bude bolje ostraje nam uvek mogućnost pa da kao braćacroati napravimo pobunu preko fejsbooka :D

Па стани бре малко!?
Прво тражите изборе, а онда ако вам се не свиђа ..............државни удар!?
Паааа малко је то неозбиљно!

О томе треба да мислиш ПРЕ, а не ПОСЛЕ избора! :rtfm::rtfm::rtfm:
Ево, да те отворено питам, да ли је по твом мишљењу, "грешник" (намјерно наводници), само онај ко подржава СНС или онај ко пропагира ту странку ?

Ево, да те отворено питам, да ли је по твом мишљењу, "грешник" (намјерно наводници), само онај ко подржава СНС или онај ко пропагира ту странку ?

По мени, само страначки плаћеник који пропагира странку из својих ситних личних интереса!

Али погледај горе

Ја стварно не знам шта тај никоговић треба још да уради,
па да би такви искрени и добронамерни
видели о каквом се злу ради!

Ma čujte ljudi bre ,:
MI SMO GA SVAKAKO ISPUŠILI - KO GOD DA JE NA VLASTI
SAMO JE PITANJE DA LI ĆE ONAJ LOPOV ŠTO JE NA VLASTI OSTAVITI MALO I ZA NAS
- PA DA PREŽIVIMO - ILI DA ŽIVIMO BOLJE NEGO KOD PRETHODNIKA NA VLASTI
SAMO JE TO PITANJE
SVI SU ONI ISTA GOVNA BREEEEEEEEEEEEEEE

Znaci,priznajes?
Младић је човјек који је бранио Србе од муџахединског ножа. Према томе, не подржавам његово мишљење Хагу. Николић може да каже шта год хоће, то је његова лична ствар, ја при свом ставу остајем, без обзира на опредељење СНС.

Г.

Ево како изгледају "конкретна дела" преваре зване СНС:
На седници Скупштине општине Пријепоље 13. априла 2009. године донешен је нови Статут општине. У новом Статуту налази се следеће:

Члан 5.
На територији Општине у службеној употреби су српски језик и ћириличНо писмо и босански језик и латиничНо писмо.

Члан 9.
Органи Општине имају печат.
Печат је округлог облика са исписаним текстом: Република Србија, Општина Пријепоље, назив органа исписан на српском језику и ћириличНим писмом и босанском језику и латиничНим писмом и грбом Републике Србије у средини.

Власт у Пријепољу чине Српска напредна странка, СДП Расима Љајића и коалиција Заједно за Пријепоље коју чине ДС, СПС, Г17+ и СПО.

?

Ево како изгледају "конкретна дела" преваре зване СНС:
На седници Скупштине општине Пријепоље 13. априла 2009. године донешен је нови Статут општине. У новом Статуту налази се следеће:

Члан 5.
На територији Општине у службеној употреби су српски језик и ћириличНо писмо и босански језик и латиничНо писмо.

Члан 9.
Органи Општине имају печат.
Печат је округлог облика са исписаним текстом: Република Србија, Општина Пријепоље, назив органа исписан на српском језику и ћириличНим писмом и босанском језику и латиничНим писмом и грбом Републике Србије у средини.

Власт у Пријепољу чине Српска напредна странка, СДП Расима Љајића и коалиција Заједно за Пријепоље коју чине ДС, СПС, Г17+ и СПО.

?
Овдје је проблем што је језик босански, а не бошњачки.
Босански указује на некакву заједничку босанску нацију, коју чине сви Босанци (дакле и Срби и Хрвати).
Бошњачки језик не би био проблем јер се он односи само на Муслимане који се изјашњавају као Бошњаци.

Back