СНС неће са демократама

Pa da opet rekapituliramo istinu i samo istinu :

Zašto vođe sns-a u liku grobara -štake i silikonca ex "ministra informisanja":hahaha:, gde god idu vode sa sobom i oko sebe bar desetak gorila kao obezbeđenje i zašto se PLAŠE naroda , kada se predstavljaju kao narodne majke Tereze?:sad2::dontunderstand:

Kako to da gradonačelnik Beograda , Dragan Đilas , ide sam i bez obezbeđenja , a predstavlja personifikaciju zla i neprijatelja ove zemlje, kao između ostalog i član DS-a i isti se NE PLAŠI tog istog naroda???:dontunderstand::P

Ево ти низ примера у Србији да грађани много више цене прагматичне опције. Погледај рецимо ДС! Јесу ли им бирачи можда замерили коалицију са СПС??? Не, схватили су то као нужност и чак их на неким поновљеним изборима једно време и награђивали, јер умеју да држе власт. Ево ти Палма као пример. Колико је коалиција променио, па опет Јагодина гласа онако како он жели и како он каже! Прагматизам бато, народ се нажалост на то ложи!

Pa verujem da neki jesu.
Medjutim objasnjenje za tu koaliciju i ona famozna deklaracija o pomirenju je bilo to sto je SPS prihvatio neki reformski put i promenio ideologiju, prihvatio SSP i isporucio Karadzica.
Naravno sad je drugo pitanje kako ce oni proci na sledecim izborima zbog takvih poteza a i izmedju ostalog zbog prevare sa penzionerima.
Sledeci put SPS-a logicno bi bilo da vi onda u sledecem mandatu isporucite Mladica i Hadzica i odmrznete SSP, a mozda i budete kooperativniji oko kosovskog pitanja i ono sto bi se reklo prihvatite realnost.

A Velja vam je bas po meri. Bolji vam ne treba.
Ma nece ni on sa vama. Sve je to Djuka taktika.
Jedine stranke desnog korpusa sa kojim po meni mozete ostvariti konkretnu saradnju su DHSS i SPO. Mozda vam je to sansa.

Nema šanse,SNS nisu desničari,ustvari kod njih se ni ne zna jasna pozicija,zalažu se za "od svega po malo" i sa svima pregovaraju.

муњолики, најбоље си нас дефинисао. Тачно тако. Од свега помало. То је добитна комбинација за Србију. Национално и социјално одговорна опција. Ето, тотално се слажем са човеком.

СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена
Са ДСС-ом смо договорили коалицију у Ковину, али су они направили власт са ДС-ом. Оптужбе да СНС хоће са ДС-ом су смешне и нетачне
Влада Србије манипулише и злоупотребљава своју позицију, економске мере су катастрофалне, а производња је опала за чак 16 одсто

Александар Вучић, заменик председника СНС, поручио је да та странка не размишља о сарадњи и уласку у власт са Демократском странком.
- СНС је отворена за сарадњу са Демократском странком Србије, то смо и јавно понудили, док је, што се нас тиче, сарадња са Демократском странком искључена - казао је Вучић.
На констатацију новинара да из ДСС-а поручују да ће са СНС сарађивати тек када се напредњаци одрекну демократа, Вучић је казао да су такве примедбе неосноване и смешне.
- СНС и ДСС су у Ковину договориле сарадњу и улазак у коалицију, уколико будемо могли да обезбедимо већину, упркос оптужбама неких људи из ДСС-а да ми желимо у коалицију са демократама. Епилог је такав да је у петак ДСС ушла у коалицију са Демократском странком, а да нас о тој одлуци нису ни обавестили. Смешно ми је и да одговарам на њихове примедбе, и све што су они у стању да кажу и ураде - поручио је Вучић.

Коментаришући рад Владе Мирка Цветковића, заменик председника СНС је рекао да власт манипулише и злоупотребљава своју позицију.
- Производња у марту је за 16 одсто нижа него истог месеца прошле године. Обим производње је морао да порасте у односу на фебруар јер, да се то није догодило, нас не би ни било. Представници власти, који то добро знају, покушавају све да искористе не би ли манипулисали и злоупотребили своју позицију. Очекивали смо озбиљније мере Владе, а не медијске, које би требало да их представе као много лепе и добре. Власт нема озбиљан пројекат и не зна шта ради, они једино желе да купе време како би се дочепали јесени, а онда, ко преживи - причаће - каже Вучић.
Заменик председника СНС критиковао је државни врх који је, како је рекао, „по 17. пут отворио деоницу пута Хоргош-Суботица".
Вучић је рекао да ће се напредњаци данас у 18 сати окупити на централном нишком тргу.
- Циљ нашег скупа „Будућност Србије почиње данас" је да покажемо да будућа власт жели равномеран развој Србије - казао је Вучић.

zasto lazete narod Aco?

Vreme je!
Tomislav Nikolić pozvao Tadića i Koštunicu da naprave koncentracionu vladu kako bi se rešili Mlađana Dinkića

http://www.kurir-info.rs/clanak/politika/kurir-15-05-2009/vreme-je

Вујо, како је кренуло, бићемо ми једина озбиљна странка са те стране, јер објективно гледано ДСС нестаје са сцене, а СРС ако овако настави прети им гашење. Ево, најискреније, не бих волео да СРС не пређе цензус, али они као да сами раде на томе да нестану. Објективно, Веља сам када би изашао на изборе, гарантујем да би био јачи од ДСС.

:sad2::sad2::sad2:

муњолики, најбоље си нас дефинисао. Тачно тако. Од свега помало. То је добитна комбинација за Србију. Национално и социјално одговорна опција. Ето, тотално се слажем са човеком.

Него, где си се ти изгубио синоћ када смо причали о киши у Нишу? Покисао? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Вујо, како је кренуло, бићемо ми једина озбиљна странка са те стране, јер објективно гледано ДСС нестаје са сцене, а СРС ако овако настави прети им гашење. Ево, најискреније, не бих волео да СРС не пређе цензус, али они као да сами раде на томе да нестану. Објективно, Веља сам када би изашао на изборе, гарантујем да би био јачи од ДСС.

Ђука .,.. ти и онако немаш везе са логиком и реалности, тако да ... Уздржи се коментара о СРС.

Младен Дувњак, син крушевачког шефа СРС, објашњава зашто је променио партију и прешао у СНС Са радикалима нема будућности

Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан

Мој отац Младен и ја смо у одличним односима, али нико не може да утиче на моје политичко опредељење

Гашић, координатор СНС: Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици

Напредњаци осудили инцидент у општини између Момчила Дувњака и Радована Милованкића и бахато понашање градских челника

Младен Дувњак, син шефа крушевачких радикала, приступио је Српској напредној странци.
На страначкој конференцији за новинаре Дувњак је казао да, упркос чињеници да је његов отац најжешћи противник напредњака, он у напредњацима види шансу за опоравак и развој Србије.
- Иако је мој отац председник општинског одбора СРС у Крушевцу, ја будућност видим у Српској напредној странци а не у Српској радикалној странци, чији сам донедавно био члан - нагласио је Дувњак.
На питање како је његов отац прихватио синовљево напуштање радикала и прикључивање напредњацима, Дувњак је казао:
- Нема никаквих проблема са оцем због одлуке да приступим напредњацима. Мој отац Момчило и ја смо у одличним односима али нико не може да утиче на моје политичко опредељење.
Братислав Гашић, регионални координатор СНС, представљајући новог члана напредњака рекао је да је Дувњак на лични захтев постао члан СНС-а.
- Ипак, ми не желимо ову тему да користимо за политички маркетинг. Момчилу Дувњаку поручујем да ћу на његовог сина пазити као да је моје дете, иако је он претио мојој породици - казао је Гашић.
Он је истакао да Српска напредна странка осуђује инцидент који се догодио између радикала Момчила Дувњака и Радована Милованкића у Градској кући, када је морала да интервенише и интервентна јединица крушевачке полиције.
- Мора се прекинути са тим бахатим понашањем, као што „коалиција за запошљавање" у најскорије време мора да се склони са власти јер ово ничему не води - поручио је Гашић.
Према његовим речима, сви одборници и челници општине морали би да поштују градску Скупштину и раде у интересу грађана.
- У том контексту третирамо допис Демократске странке да учествујемо у разговорима са релевантним странкама, да Крушевац буде град са светлијом будућношћу, што је доказ да се без напредњака не доносе важне одлуке - рекао је Гашић, додајући да не верује да ће градоначелник Крушевца Драган Аздејковић реаговати поводом инцидента, већ да очекује да ће и овог пута, као и у сличним случајевима до сада, прећи преко тога како би остали на власти.

Thumb_0603_14.jpg

Moja miljenica :lol: Obožavam da je gledam kako histeriše, skroz je neuravnotežena. Ivanu za doživotnog poslanika :super:

Hajde malo opiši za šta se zalažete.

Složi to onako po tačkama, ako nije problem, i nemoj preterati, po rečenicu, bez širine.

Zahvaljujem.

Back