SNS NA 60 ODSTO, JOŠ 4 PARTIJE IZNAD CENZUSA: Novo istraživanje javnog mnjenja IPSOS-a

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Taj autoritarni narativ koji forsiraš deluje groteskno .

Jedino što će završiti u zapećku u najboljem slučaju jesu izborni činovnici koji su umislili da su neprikosnoveni.
u najboljem slucaju ce uci u skupstinu

ja ne verujem ni u to

ne bi me iznenadilo ni da udje u vladu sa SNS
Pljuvao je zutu vlast -pa se slizao sa njima jedno vreme
tako ce i sa Vucicem ako Zvoncici zatreba

u najboljem slucaju ce uci u skupstinu

ja ne verujem ni u to

ne bi me iznenadilo ni da udje u vladu sa SNS
Pljuvao je zutu vlast -pa se slizao sa njima jedno vreme
tako ce i sa Vucicem ako Zvoncici zatreba

Nakom rezultata beogradskih izbora odnos političke moći biće značajno promenjen. Mada je objektivno on već sada promenjen.

Pa, ti si me ukorio što tvrdim da su SRS i SNS ista banda, a samo su promenili ime 2008.

Zato ti navodim činjenicu da jesu identični smradovi, a ne "nova stranka" kako budale tvrde.
Правно нису. Погрешно је звати једну странку верзијом друге.
Није им исти шеф, није ни програм. Вриштање и драње јесте, али то је очекивано.

Sad bi samo "slavili" 13 godina Vučićeve diktature, i sve ostalo bi bilo isto.
Само се надај да би било тако.

А кад смо већ код трајања владавине - не видим да постоји озбиљна конкуренција за председничке изборе што даје извесност да ће вођа бити председник до 2027. године. На тим изборима (2017.) ће да буде занимљиво.

Taj autoritarni narativ koji forsiraš deluje groteskno .

Jedino što će završiti u zapećku u najboljem slučaju jesu izborni činovnici koji su umislili da su neprikosnoveni.
Bibliotekar je politički mrtvac i nije baš jasno zašto ga ovins vlasti ovako tetoše. Treba to pustiti niz vodu. Koga uopšte lik predstavlja? 7-8 Krstinih zaluđenika.

Vi kao opozicija morate da se obraćate sendvičarima i SNS teletabisima, njih da kupujete, a ne samo one iz kruga dvojke. Ako računate samo na one iz kruga dvojke Vučić će večno da vlada.
Računamo da će on lično da podnese ostavku, a ostatak boranije će se razbežati istog popodneva.

Računamo da će on lično da podnese ostavku, a ostatak boranije će se razbežati istog popodneva.
A što si spuštala slušalicu kad su rekli da rade anketu?
Sad ti ne odgovaraju rezultati demokratskog sebičluka i ignorancije...

Bojkotovala sam izbore ali ulažem žalbu na regularnost, jel?

Jel ste svi u familiji takvi il samo ti odskačeš?

Back