SNS kandidati ubedljivo poraženi na izborima za savete MZ u Sremskoj Mitrovici

Izbori za MZ Matija Huđi nezavisni kandidat osvoji 100% mesta u savetu MZ, a SNS 0%. Šta to govori ?

• To govori da je Dugin bio u pravu kad je otkrio Rusko istraživanje da Vučić ima 0% podrške u Srbiji

glasova: 2 50,0%
  • To govori da je Đorđe Vukadinović ( koji kaže da SNS ima 40% ) Trojanski konj Vučićev

glasova: 0 0,0%
  • Po uzoru na tu MZ treba organizovati opozic kontrolore i nadzor biračkih kutija ne izborima u Srbiji

glasova: 2 50,0%

• Ukupno glasova
    4
Jedva su uspeli da pokradu u malom Kosjericu....
Obzirom da vise nemaju vise dovoljno kspaciteta ni za kradju, sanse za pobedu na parlamentarnim izborima su im 0%. Znaju to i zato beze od svig omiljenig hobija - izbora.
Kosjeric je opoziciona sredina, sad slede lokalni izbori u Negotinu koje i ne pominjete jer znate da cete da puknete sa 80:20.

Meni i dalje deluje da će raspisati izbore za decembar jer već je dosta bilo glasina o tome. Pošto protesti postaju sve više nasilni strahuje od novog petog oktobra pa definitivno izbora više neće biti na proleće, leto i jesen nego zimi pred Novu godinu i uopšte za vreme praznika kad ljudi idu na odmore, slavlja i vreme je hladno.

Meni i dalje deluje da će raspisati izbore za decembar jer već je dosta bilo glasina o tome. Pošto protesti postaju sve više nasilni strahuje od novog petog oktobra pa definitivno izbora više neće biti na proleće, leto i jesen nego zimi pred Novu godinu i uopšte za vreme praznika kad ljudi idu na odmore, slavlja i vreme je hladno.
Decembar 2026. Inace rezultat je svakako isti, nebitno da li se odrze godinu ranije ili kasnije sto se toga tice.

Blokaderi bi trebalo da se raduju sto ce te mlade generacije u koje se uzdaju da im stasaju za glasanje, ali zanimljivo nista od toga. Mozda brinu da ih matori konji od 22-3 ne izdaju...

Nisu 0%.

Ali, nisu ni povoljne.
Vidi....
Kada ti deklarisani SNS bot kaze
"Vlast jeste uzdrmana" jasno je da nemaju sanse.
Neki pacovi su vec nalustiki brod koji tone (deo SPS, Canak, Ceda, Albijanic, Vuk Draskovic....) a sada vidis da se botovi polako spremaju da beze sa tog broda.

Nema mnogo izbora.
Jasno je da ovako vise ne moze a ipak ne daje izbore jer zna da ne moze da ih pokrade. Ne poseduju vise taj kapacitet.

Ostalo im je samo golo nasilje i pokusaji da isproviciraju narod, izazivu sukobe i uvedu vanredno stanje.
Ni jedan iole vidjeniji naprednjak vise ne moze da izadje na ulicu jer ih narod gadja goMnima a ulicni kerivi zapisavaju. Beze preko krovova, stite se policijom i kriminalcima.
Pa ni prisecan miting vise ne mogu da organizuju sa sve sendvicima i dnevnicama za ucesnike.
Cak i lokalni botovi koji su du juce prdeki o granitnij snszi SNS sada givore da su uzdrmani.

Kao sto rekoh.....kraj se vise ne nazire, kraj se jasno vidi.

Obzirom da sledi kazna za pominjanje imena u kontekstu botovanja preskocicu ime.

Juce ili prekjuce (mislim)... na jednoj od tema, jedan od vidjenijih botova je izjavio, parafraziram:

"Mi mozda jesmo uzdrmani i oslabljeni ali konsolidovacemo se"

Zaista nemam nameru da precitavam komentare na sto tema da bih te uputio na pravu.
Uostalom, nisi slep, pametan si covek. Vidis da ih je ovde u poslednje vreme nesto manje, da su ostali samo najtvrdokorniji bot lojalisti a da ostatak napusta po.enuti tonuci brod bas poput Canka i Cede

Na izborima za MZ juče oslobođene MZ selo Bešenovo, MZ selo Zasavica i MZ velikog gradskog naselja Matija Huđi u Sremskoj Mitrovici na izborima za MZ 17.avgusta 2025 god

Nezavisni kandidati studenata i opozicije odneli ubedljivu pobedu na izborima za 3 MZ,

SNS ubedljivo poražen na izborima za 3 MZ u opštini Sremska Mitrovica

SNS doživeo debakl u MZ Matija Huđi nezavisni Studentski kandidat odneo svih 7 mesta u savetu MZ

SNS pobedio samo u MZ gde je sprečeno učešće nezavisnim kandidatima

U selu Bešenovo pobeda nezavisnog kandidata i pad SNS-a proslavljen vatrometom

ANKETA šta mislite o pobedi nezavisnih kandidata opozicije nad SNS u 3 MZ u opštini Sremska Mitrovica ?
Dajte i vaše komentare ?

Poslednja izmena:
Zima je ubedljivo najbolji termin za opoziciju!

Svi su kod kuce za praznike, dosta neradnih dana oko praznika, cak i za dijasporu je dobar taj termin.

Idealno.

ja nisam siguran da u stanju gradjanskog rata nasa zemlja moze da obavi izbore.

Zamislite samo taj cirkus. Neredi, neregularnosti, lomljenje glasackih kutija, nepriznavanje lista, pravljenje 10 partija....

Po meni jedina opcija je da se Vucic natera na ostavku. A ako ipak raspise izbore - treba ih u potpunosti bojkotovati.

Ne treba. Treba samo izaci u procentu od 75-80% i izgubice i pored kradje.

Nereda ce svakako da bude okreni obrni.

Back