Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Naprednjaci su ludi ljudi. Pre jedno sat i po vremena sam imala susret sa naprednom babom koja me umalo nije ubila jer joj je sin kockar a za to krivi demokratsku stranku.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprednjaci su ludi ljudi. Pre jedno sat i po vremena sam imala susret sa naprednom babom koja me umalo nije ubila jer joj je sin kockar a za to krivi demokratsku stranku.![]()
Nemo' se zezaš...verovatno imaju id i provale otkud zoveš a onda ti objasni kako to Tadić nije kriv kada ti montiraju molotovljev na kvaku
...pu pu pu...nedajBože![]()
Pa u prizemlju sam, bolje da se ne zezam
Za Vučića i maloletnicu ne znam ali juče čuh svašta o Tominim švalerskim podvizima.
Učiteljice, ne pričam izmišljene priče za razliku od nekih, posebno onih kojima se ti diviš. Baba je izvesna Baranin Senka, bul. Umetnosti broj 37 pa ti toplo preporučujem da se povežeš sa njom pošto vam je mentalni sklop identičan
![]()
Pa u prizemlju sam, bolje da se ne zezam
Za Vučića i maloletnicu ne znam ali juče čuh svašta o Tominim švalerskim podvizima.
Učiteljice, ne pričam izmišljene priče za razliku od nekih, posebno onih kojima se ti diviš. Baba je izvesna Baranin Senka, bul. Umetnosti broj 37 pa ti toplo preporučujem da se povežeš sa njom pošto vam je mentalni sklop identičan
![]()
UCITELJICE
Zao mi je, opet promasaj. ko ti je rekao da sam uciteljica, slagao te. Prosveta da, ali ne i uciteljica, mada mogu i to da budem, za razliku od tebe ciji mentalni sklop ne dozvoli da zavrsis ni kod najgore uciteljice!
Ne zanimaju mene babe, nego TEBE!
Ću ti ispričam i o njegovim smučićevim podvizima , samo da završim neki pos'o...odvratno i sramno do bola, za povraćati...bljaks![]()
Pretvorila sam se u uvoSve što znam je da se ovaj ******i muvao sa devojkom koja je '86 godište i sa kojom sam išla u razred u osnovnoj školi - inače sad je Modelsica.
A to se zbilo pre 4-5 godina
![]()
A drugarica iz gimnazije mu je neka sestra od strica, omogućio je njenima (izbeglice iz Bosne) da bespravno dignu neku kućerinu na Ledinama iako uopšte nisu ugroženi i pre toga su imali stan.
Пошаљи причу у Курир,и ако ови нешто ишчапркају о томе,изаћи ће под неким бомбастичним насловом.![]()
Pa pazi, ja sam kod mog učitelja naučila sve što treba pre deset godina i to dovoljno uspešno da se nikada ne bavim ničim vezanim za prosvetu. Zna se kakvi đaci ide u te edukativne poslove![]()
Uostalom barem u Beogradu u prosvetare idu najveći retardi, ne znam kako je u tvom selu, možda grešim dušu
![]()
U mom "selu"takve bi motkama izbacili
Da si bar prosla pored jednog fakulteta, znala bi da nisi oblatila mene, nego Beograd i profesore Univerzieta, i kao i uvek pomesala babe i zabe.
Moguce (je) da ih pomesas, samo ako imas dovoljno veliki misker, muti dok ne smuckas babazabu, s njom nastavi razgovor, ja imam pametnija posla, i pametnije razgovore s pametnijim ljudima!
Jos nesto : Mozes samo da MRZIS, sto ti i tebi slicni vise mrzite, naprednjaci dobijaju sve vise glasaca
![]()