СНС формира савет за европске интеграције

Nemo' se zezaš...verovatno imaju id i provale otkud zoveš a onda ti objasni kako to Tadić nije kriv kada ti montiraju molotovljev na kvaku:D

...pu pu pu...nedajBože:rumenko:

Pa u prizemlju sam, bolje da se ne zezam :lol:
Za Vučića i maloletnicu ne znam ali juče čuh svašta o Tominim švalerskim podvizima.

Učiteljice, ne pričam izmišljene priče za razliku od nekih, posebno onih kojima se ti diviš :mrgreen:. Baba je izvesna Baranin Senka, bul. Umetnosti broj 37 pa ti toplo preporučujem da se povežeš sa njom pošto vam je mentalni sklop identičan :lol:

Za Vučića i maloletnicu ne znam ali juče čuh svašta o Tominim švalerskim podvizima.

Učiteljice, ne pričam izmišljene priče za razliku od nekih, posebno onih kojima se ti diviš :mrgreen:. Baba je izvesna Baranin Senka, bul. Umetnosti broj 37 pa ti toplo preporučujem da se povežeš sa njom pošto vam je mentalni sklop identičan :lol:

UCITELJICE:eek:
Zao mi je, opet promasaj. ko ti je rekao da sam uciteljica, slagao te. Prosveta da, ali ne i uciteljica, mada mogu i to da budem, za razliku od tebe ciji mentalni sklop ne dozvoli da zavrsis ni kod najgore uciteljice!
Ne zanimaju mene babe, nego TEBE!

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ću ti ispričam i o njegovim smučićevim podvizima , samo da završim neki pos'o...odvratno i sramno do bola, za povraćati...bljaks:confused::thumbdown:

UCITELJICE:eek:
Zao mi je, opet promasaj. ko ti je rekao da sam uciteljica, slagao te. Prosveta da, ali ne i uciteljica, mada mogu i to da budem, za razliku od tebe ciji mentalni sklop ne dozvoli da zavrsis ni kod najgore uciteljice!
Ne zanimaju mene babe, nego TEBE!

Pa pazi, ja sam kod mog učitelja naučila sve što treba pre deset godina i to dovoljno uspešno da se nikada ne bavim ničim vezanim za prosvetu. Zna se kakvi đaci ide u te edukativne poslove :mrgreen: :lol: Uostalom barem u Beogradu u prosvetare idu najveći retardi, ne znam kako je u tvom selu, možda grešim dušu :mrgreen:

:hahaha::hahaha::hahaha:

Ću ti ispričam i o njegovim smučićevim podvizima , samo da završim neki pos'o...odvratno i sramno do bola, za povraćati...bljaks:confused::thumbdown:

Pretvorila sam se u uvo :lol: Sve što znam je da se ovaj ******i muvao sa devojkom koja je '86 godište i sa kojom sam išla u razred u osnovnoj školi - inače sad je Modelsica. :lol: A to se zbilo pre 4-5 godina :mrgreen: :roll:
A drugarica iz gimnazije mu je neka sestra od strica, omogućio je njenima (izbeglice iz Bosne) da bespravno dignu neku kućerinu na Ledinama iako uopšte nisu ugroženi i pre toga su imali stan.

Pretvorila sam se u uvo :lol: Sve što znam je da se ovaj ******i muvao sa devojkom koja je '86 godište i sa kojom sam išla u razred u osnovnoj školi - inače sad je Modelsica. :lol: A to se zbilo pre 4-5 godina :mrgreen: :roll:
A drugarica iz gimnazije mu je neka sestra od strica, omogućio je njenima (izbeglice iz Bosne) da bespravno dignu neku kućerinu na Ledinama iako uopšte nisu ugroženi i pre toga su imali stan.

Пошаљи причу у Курир,и ако ови нешто ишчапркају о томе,изаћи ће под неким бомбастичним насловом.:hahaha:

Pa pazi, ja sam kod mog učitelja naučila sve što treba pre deset godina i to dovoljno uspešno da se nikada ne bavim ničim vezanim za prosvetu. Zna se kakvi đaci ide u te edukativne poslove :mrgreen: :lol: Uostalom barem u Beogradu u prosvetare idu najveći retardi, ne znam kako je u tvom selu, možda grešim dušu :mrgreen:

U mom "selu":hahaha: takve bi motkama izbacili:cool:
Da si bar prosla pored jednog fakulteta, znala bi da nisi oblatila mene, nego Beograd i profesore Univerzieta, i kao i uvek pomesala babe i zabe.

Moguce (je) da ih pomesas, samo ako imas dovoljno veliki misker, muti dok ne smuckas babazabu, s njom nastavi razgovor, ja imam pametnija posla, i pametnije razgovore s pametnijim ljudima!

Jos nesto : Mozes samo da MRZIS, sto ti i tebi slicni vise mrzite, naprednjaci dobijaju sve vise glasaca:roll:

:bye:

U mom "selu":hahaha: takve bi motkama izbacili:cool:
Da si bar prosla pored jednog fakulteta, znala bi da nisi oblatila mene, nego Beograd i profesore Univerzieta, i kao i uvek pomesala babe i zabe.

Moguce (je) da ih pomesas, samo ako imas dovoljno veliki misker, muti dok ne smuckas babazabu, s njom nastavi razgovor, ja imam pametnija posla, i pametnije razgovore s pametnijim ljudima!

Jos nesto : Mozes samo da MRZIS, sto ti i tebi slicni vise mrzite, naprednjaci dobijaju sve vise glasaca:roll:

:bye:

Zamisli prošla sam, u četiri popodne ću opet da idem :D
A da mrzim mogu ali ne takve poput tebe, takve uglavnom žalim i smatram ograničenima zbog političkog izbora (a tebe lično zbog još mnogo čega) :mrgreen: Uostalom, šta god da si, gramatika ti je na nivou prodavačice hot doga (i to ako budem dobra pa ti dam kompliment).

Pre dva dana sam procitao jedan dobar komentar o T.Nikolicu..elem,napisala jedan mlada dama od 19 god....ja se plasim ovog coveka i njegovog eventualnog dolaska na vlast,pogotovu ,kada sam procitala vecinu stvari koje je radio kao potpredsednik SRS-a i desna ruka V.Seselja....i stvarno kada covek razmisli sta se sve desavalo u zadnje dve decenije u Srbiji,mora covek imati odredjenog straha ,ako dvojac Nikolic-Vucic zasednu na grbacu Srbiji.:eek:

Nem apsolutno niakakve sumnje,da su ova dvojica razbili tadasnju najacu stranku opozicije SRS iz samo jednog cilja ,a to je sto brzi dolazak na vlast,sto je apsolutno legitimno jer svaka stranaka i postoji da bi jednog bila vlast,ali ako se formira stranka bez ikakve ideologije i bez bilo kakvog programa ,e to je vec onda drugi par opanaka i jos jedan dokaz da tu stranku neko forsira u sto brzoj zelji da u stvari ti tajni mocnici koji je finasiraju dodju na vlast preko imena SNS i dva coveka gladna moci sa imenima T.Nikolic i A.Vucic.:think:

Back