SNS 1 u Zemunu , 2 u Voždovcu

ZEMUN I VOZDOVAC uspon SNS

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
najbolji nacin da se srbija ratosilja bande zvane sns je da samo malo prodje vremena.i narod ce da ih juri motkama sve te kadrove ,eksperte i ostale funkcionere sns.....:klap::klap:

Mislim da ce se u Srbiji formirati politicka scena kao svuda u svetu, na dva osnovna tabora
KONZERVATIVCI (SNS i SPO) i sa druge strane SOCIJAL-DEMOKRATE (DS, LDP)

Radikali su jedina antisistemska stranka i zasluzuju da nestanu.

Ко теби даје право да тако квалификујеш? Странка за коју су гласали велики број људи треба да нестане? да не треба и ти људи да нестану можда? Срамота, и ви себе називате демократима, ви сте бре стециште организованог криминала, и ви и сви ваши изданци као што је лдп, сду, дхсс, сада снс. Најобичнији криминалци, какве бре социјалдемократе ј3бо вас динкић. Све сте сами лажови, тотално однарођени и погубљени, сетите се грађана само пред изборе, када ваши омладинци просјаче и извлаче из кућа људе како би гласали. Ја лично знам да се ваши кадрови просто гаде обичних људи. Време је да се сви торњате у три лепе. Завели сте диктатуру стоко жута, али ни ваше неће довека. Видећете и ви затвор, само полако. Унаказили сте Србију, политиканти, владате уз подршку спс јадници, и лдп. Ајмо на изборе па да видимо колико ће ко да добије гласова.

Back