Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buntovnik_Bez_Razloga:A dao sam ti snove
i nisam za njih
trazio nista...
A ipak...
Mozda sam trazio
da probudis dete u meni
Da ja pronadjem
usnulu princezu u tebi
Mozda sam zeleo
ljubav i da dam sebe
i da uvek imam
svoje snove kraj tebe
Zar sam puno trazio?!
Mnogo pušim pijem groznolivija:jao.. kako dirljivo.. :shock: bash... bash je lepo.....

I onda se sve slije pred mojom svescu,i ja se tako,kroz san,SANDRINAbg:Divno @Nemir...kao i uvek... :wink:
Poslednjih dana nemam snova...ne kao nekada...mozda je tako i bolje...![]()
zainteresovana:Juros sam usnio san koji me je potpuno smlavio, a posle sam uzeo da ga sredim.
Ti si porod svojih predaka. Sa druge strane pustinja nalaze se prašnjive odaje ili, ako hoćete, prašnjava skladišta, sa nizovima paralelnih, veoma trošnih tabli, čija se dužina meri miljama i miljama. Nije poznat tačan broj ovih skladišta ali je nesumnjivo da ih ima mnogo. U svakom od njih ima po devetnaest nizova tabli ispisanih kredom. Prekrivenih arapskim brojevima i rečima.
Na svakoj odaji nalaze se pokretna vrata poput onih u Japanu, ali su od zarđalih metala.
Natpis polazi sa levog kraja table i započinje jednom rečju. Ispod te reči je još jedna. Sve ove reči slede alfabetski red strogih enciklopedijskih rečnika. Recimo da je prva reč Aachen, ime grada. Druga reč, odmah ispod, jeste Aar, a to je reka u Bernu. Na trećem mestu je Aaron, od plemena Levija. Zatim idu abracadabra i Abraxas. Posle svake od ovih reči stoji koliko ćeš tačno puta svaku od njih opaziti, čuti, pomisliti ili izgovoriti tokom svog života. Jedan broj koji nije ograničen, ali koji svakako nije beskonačan, označava koliko ćeš puta, od kolevke pa do groba, izgovoriti Šekspirovo ili Keplerovo ime. Na poslednjoj tabli u udaljenijoj odaji nalazi se reč Zwitter, koja na nemačkom jeziku znači hermafrodit, a ispod nje ćeš videti koliko ti je prizora grada Montevidea dodeljeno sudbinom, i nastavićeš sa životom. Pročitaćeš koliko je puta dato tvome srcu da otkuca a onda ćeš biti mrtav.
Kada se ovo dogodi, slova i brojevi, ispisani kredom, neće odmah nestati. (U svakom trenutku tvoga života neko menja ili briše određenu brojku.)
Sve ovo služi nekom cilju koji nikada nećemo razumeti.
H. L. Borhes![]()
divno