Snovi & Telepatija

VictorySun

Ističe se
Poruka
2.714
Evo sta je kod mene:
Jednu osobu poznajem oko 2 godine, ali poslednjih godinu dana je jako cesto sanjam. Ponekad je to svake noci, a nekad je i nekoliko noci ne sanjam. Neko mi je rekao da to moze biti telepatija.Sta znaci telepatija? Da li to znaci da ona sanja mene, ili sanjamo iste snove? I zasto se to desava? Jedino sto sam povezala da nas spaja suinicijali Da li su ti snovi snovi buducnosti, da li mi nesto predskazuju? Inace ranije ( dok je nisam sanjala nisam je ni volela ni mrzela, a sada mi je jako draga). Molim nekog ko moze da mi odgovori da mi odgovori na sva pitanja, jer me bas bas zanima.
Hvala svima koji su ovo procitali na utrosenom vremenu, a mnogo mnogo hvala onima koji ce odgovoriti!
Pozdrav svima

VictorySun:
Evo sta je kod mene:
Jednu osobu poznajem oko 2 godine, ali poslednjih godinu dana je jako cesto sanjam. Ponekad je to svake noci, a nekad je i nekoliko noci ne sanjam. Neko mi je rekao da to moze biti telepatija.Sta znaci telepatija? Da li to znaci da ona sanja mene, ili sanjamo iste snove? I zasto se to desava? Jedino sto sam povezala da nas spaja suinicijali Da li su ti snovi snovi buducnosti, da li mi nesto predskazuju? Inace ranije ( dok je nisam sanjala nisam je ni volela ni mrzela, a sada mi je jako draga). Molim nekog ko moze da mi odgovori da mi odgovori na sva pitanja, jer me bas bas zanima.
Hvala svima koji su ovo procitali na utrosenom vremenu, a mnogo mnogo hvala onima koji ce odgovoriti!
Pozdrav svima
Ja verujem draga moja da tu neceg ima a sta djavo ce ga znati...Postoje osobe koje ja kad sanjam i u bunar mogu da se bacim prezivecu a neke bogami kad sanjam bolje da ne ustajem iz kreveta...Imala sam na primer dobrog druga u skoli, tip je genijalac, super ma neam reci...kad ga sanjam obavezno mi se nesto neprijatno desi...proslo je dosta godina i ja velim dobro je to je bilo samo za vreme skolskih dana pa eto coveka ne videh vec vise od deset godina...Sanjam ga slucajno i jedva izbegoh tragediju...Iskreno molim Boga da sanjam jednu osobu totalno nevaznu jer sam dobila na Lottou posle njegovog javljanja u snu :D

ariela:
VictorySun:
Evo sta je kod mene:
Pozdrav svima
Ja verujem draga moja da tu neceg ima a sta djavo ce ga znati...Postoje osobe koje ja kad sanjam i u bunar mogu da se bacim prezivecu a neke bogami kad sanjam bolje da ne ustajem iz kreveta...Imala sam na primer dobrog druga u skoli, tip je genijalac, super ma neam reci...kad ga sanjam obavezno mi se nesto neprijatno desi...proslo je dosta godina i ja velim dobro je to je bilo samo za vreme skolskih dana pa eto coveka ne videh vec vise od deset godina...Sanjam ga slucajno i jedva izbegoh tragediju...Iskreno molim Boga da sanjam jednu osobu totalno nevaznu jer sam dobila na Lottou posle njegovog javljanja u snu :D

Jednostavno nije taj tip sna, da meni sad kao bude dobro ili lose.

...NEKA NOVIJA ISTRAZIVANJA POKAZUJU DA
SNOVI U NAJVECOJ MERI ZAVISE OD VASEG EMOCIONALNOG STANJA I VASE OPTERECENOSTI (BILO POSLOM ILI
ZIVOTOM ILI SOBOM ITD).CAK SU UTVRDILI DA STO JE VECA VASA OKUPIRANOST NEKOM TEMOM TOKOM ODREDJENOG PERIODA, TO JE VECA SANSA ZA UCESTALIM PONAVLJANJEM JEDNOG TE ISTOG SNA...TAKO DA MALE SU TI SANSE
ZA TAKO NECIM...

meni nije jasno zasto stavljate teme o snovima u astrologiju

ja sam negde vec napisala... da se snovi ne mogu ovako tumaciti
to je veoma ozbiljan posao i zahteva puno vremena, energije i razmene informacija

...i meni se isto,apsolutno isto to desava...i momentalno sam se prepoznala u tvom pismu i pitanju...
Osobu poznajem vec dugo... nekad je "volim" nekad malo manje ,ali je uvek prisutna ,tu negde u podsvesti,valjda...
U svakodnevnici ne razmisljam o njemu osim kad ga ugledam no obavezno ga sanjam i sanjam i sanjam...i tako godinama...ne svakog dana ,naravno,ali tu je,prisutan...
Pitala sam se i ja da li je to povezano sa telepatijom jer sam negde davno cula da moze biti ukoliko cesto sanjas neku personu ,da u istom momentu sanja i ona tebe i da ste prosto jako povezani..a to negde ipak ima veze i sa astrologijom (iako sam videla neko se buni sta kako ovo o snovima pa pod"astro") no da,htedoh reci ukoliko stoji u uporednom horoskopu izvestan aspekt mislim nept. u prvoj kuci a da je obostran (mozda i lupam ,nek mi oproste svi prof.) onda dolazi do jake povezanosti,prosto platonske ljubavi,jake veze iamedju to dvoje ljudi ,bilo da je rec o telepatiji u budnom stanju bilo da je rec o istoj u snovima...

Udavih...
Eto toliko,samo bi volela da je to to a ne samo "puka" podsvest.
Cao.

eh,da je to tako jednostavno snove u nekoliko recen.objasniti....
ne postoji tako jednostavna defin.za snove!PORED TOGA STO JE NEKO OVDE LEPO NAPISAO,cinjenica je i da putem snova mozemo "komunicirati"s onim svetom....tj.da su snovi veza s ovim i onim svetom.tacno je i to sto neko rece ali tu nesme tacka da se stavi .isto tako,kada smo telepatski s nekom osobom povezani,te signale mozemo i putem snova slati!telepatija se javlja samo kod onih osoba koje su jako dusevno povezani(majka sa detetom,muz sa zenom...),cija je ljubav obostrana i na visem nivou.ako nije obostrana,tesko se veza uspostavlja.
sigurno je da ti ta osoba jako prija i nadam se da je i kod njega tako.da li mozes da osetis da je to obostrano?

Sta znaci kad sa nekim sanjate isti san i to iste noci... ja nisam mogla da verujem, i to nije bilo da ja pricam drugarici pa ona meni posle kaze: "e ja sam sanjala isto to" Nego smo provalile preko trece osobe da se radi o istoj stvari :shock:

re kabe:
eh,da je to tako jednostavno snove u nekoliko recen.objasniti....
ne postoji tako jednostavna defin.za snove!PORED TOGA STO JE NEKO OVDE LEPO NAPISAO,cinjenica je i da putem snova mozemo "komunicirati"s onim svetom....tj.da su snovi veza s ovim i onim svetom.tacno je i to sto neko rece ali tu nesme tacka da se stavi .isto tako,kada smo telepatski s nekom osobom povezani,te signale mozemo i putem snova slati!telepatija se javlja samo kod onih osoba koje su jako dusevno povezani(majka sa detetom,muz sa zenom...),cija je ljubav obostrana i na visem nivou.ako nije obostrana,tesko se veza uspostavlja.
sigurno je da ti ta osoba jako prija i nadam se da je i kod njega tako.da li mozes da osetis da je to obostrano?

Pa ja obozavam tu osobu, a osecam da i ona ima naklonost i da me voli. Ko moze da mi kaze jos nesto o tim snovima i telepatiji.

I neko je spomenuo nept, u prvoj kuci i tako to moze li malo da pojasni?

Hvala :D

Snovi su direktno vezani sa astralnom projekcijom. Kada se u toku sna projektujes (mada ti to mozda i ne znas) mozes da vidis ljude koji su takodje projektovani, mozda se i ta osoba i ne znajuci takodje projektuje (SAMO DA NAPOMENEM DA OVO NEMA NIKAKVE VEZE SA MAGIJOM) pa je tako vidis. Imas na netu gomilu sajtova sa astralnom projekcijom, a i ja cu da ti dam neke dobre samo da mi proradi moj forum pa da mogu da iskopiram odatle.

pa iz onog sto ja znam...astralno je moguce, ali ne mozes ti takav kakav si sad da to radis. potrebno je da se malo "sredis". nije ono e sad cu da se projektujem. da li je neko imao ta iskustva. ljudi cesto pricaju kako jesu ali ne kazu kako to izgleda i sl

Back