- Poruka
- 32.028
A sanjala sam jednom i da posmatram golog Bila Gejtsa, al to se fala onoj stvari nije desilo u realnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad nek neko kaže da nema nešto u snovima.
Samo, problem je naći prave osobe koje stvarno znaju da ih rastumače. A, sanovnici su glupost.
Ja se secam samo tri sna iz veoma ranog detinjstva koji su mi urezani u glavi,i verovali ili ne ni jednog vise.
Setim se nekad fragmenata najcesce kako propadam ili slicno,sto je retkost.
Otprilike snovi mi se desavaju samo jednom u 7-8 meseci nekad i redje,najzalosnije je to sto kada se probudim znam da sam nesto sanjao ali se ne secam sta.
Nekada mi se dogodi kosmar,probudim se i ceo dan posle toga sam zgrozen jer znam da sam nesto gadno sanjao,ali ne znam sta se to strasno desilo sto je ostavilo toliki utisak na mene
A najzanimljivije je sto me 90% (boljih) prijatelja obavezno sanja 2-3 puta godisnje,i uvek mi ispricaju o cemu se radilo.
Koja ironija.:|
Moji snovi su tkz. snovi predskazanja
Dali ste nekada nesto sanjali sto se kasnije stvarno dogodi? ja sam jednom sanjao nesto sto se kasnije stvarno dogodilo.Neznam kako je to moguce i dali je to slucajnost.Ako imate neko objasnjenje ili ako ste nesto ovako sanjali napisite?
Ja sam sanjao mozda najduzi san u svom zivotu. Dugacak, pola nejasno, pola zaboravio, bolestan i nepovezan. uzas.. Ne bih da pricam jer je glupo do bola![]()
Najduzi san traje 4 sekunda.
Najduzi san traje 4 sekunda.
ljudi, imam san. divan san i okupirana sam njime. ja taj san i budna sanjam, znate, kad nest toliko zelite, pa i u toku dana vam se desi da zatovrite oci i mastate o tome.![]()
ah, da, ovo je moj san
![]()
i sigurna sam ce mi se stvarno ispunitimsm, jednog dana
![]()
sanjam jednu fudbalsku utakmicu za svjetsko prvenstvo kad je bilo u njemackoj..ko ce dati gol u kojem minutu i sve zivo..i odma se probudim onako sve razmisljam jel to moguce..ujutro se probudim
i pravac kladionica uplatim tiket na to..kad kasnije saznam da sam dobila tada na to oko 50e..
zaista cudan san,ali se nikad vise nije tako nesto ponovilo..![]()