Snovi su vam se stvarno dogodili

Pa sad nek neko kaže da nema nešto u snovima.
Samo, problem je naći prave osobe koje stvarno znaju da ih rastumače. A, sanovnici su glupost.

Ima, ima...i te kako.

Sanovnici mogu pomoći kod osnovnih stvari, barem tako ja na njih gledam. Ono, crveno znači brzinu, radost.....telefon-glas, a povezati te pojmove i protumačiti san moramo mi sami. I sve zavisi od osobe do osobe. Većina ljudi kaže da im je dobro kad sanjaju majku. Ja moju kad sanjam bolje taj dan da ne ustajem iz kreveta.

Moji snovi su tkz. snovi predskazanja. Ne sanjam često, kažu da samo odmoran čovek sanja, ali zato sanjam konkretne dogadjaje,i to one koji su vezani za nekog drugog, ne za mene. Kada mi se povredio brat od tetke, ispalo dete iz voza, užas, ustala sam to jutro i ukućanima prepričala san...posle par sati tetka je javila šta se dogodilo. Kada mi je umro otac spavala sam k'o top, a život mi se od tada promenio tumbe.

Sećam se sna pred kraj bombardovanja- po Beogradu razvučene bodljikave žice, vojnici sa puškama na svakom koraku, tenkovi piče preko Gazele, trčim ulicama uplakana tražeći sina......iz nekog pravca čujem ga kako plače i kuka od bola...skrenem tamo, na nekoj livadi dom zdravlja....nadjem ga ( ali kao starijeg mladića, a ne klinca kao što je tad bio) isprebijanog u modricama na nosilima, uvijene glave i umotan u zavoje.......stojim pored njega i plačem,plačem......Zaista sam se u gluvo doba noći probudila uplakana, jedva sam se smirila.....Drugi dan su javili da je kraj bombardovanja.

Ja se secam samo tri sna iz veoma ranog detinjstva koji su mi urezani u glavi,i verovali ili ne ni jednog vise.

Setim se nekad fragmenata najcesce kako propadam ili slicno,sto je retkost.
Otprilike snovi mi se desavaju samo jednom u 7-8 meseci nekad i redje,najzalosnije je to sto kada se probudim znam da sam nesto sanjao ali se ne secam sta.

Nekada mi se dogodi kosmar,probudim se i ceo dan posle toga sam zgrozen jer znam da sam nesto gadno sanjao,ali ne znam sta se to strasno desilo sto je ostavilo toliki utisak na mene
A najzanimljivije je sto me 90% (boljih) prijatelja obavezno sanja 2-3 puta godisnje,i uvek mi ispricaju o cemu se radilo.
Koja ironija.:|

Premesti krevet :cool:
Kad se probudiš i otvoriš oči ti prvo pogledaš u vrata ili prozor i san - ode :D

ljudi, imam san. divan san i okupirana sam njime. ja taj san i budna sanjam, znate, kad nest toliko zelite, pa i u toku dana vam se desi da zatovrite oci i mastate o tome. :zaljubljena: :heart:

ah, da, ovo je moj san :aha:

Cedin-tast-dao-70-000-evra-za-letnjikovac.jpg

i sigurna sam ce mi se stvarno ispuniti :lol: msm, jednog dana :)

sanjam jednu fudbalsku utakmicu za svjetsko prvenstvo kad je bilo u njemackoj..ko ce dati gol u kojem minutu i sve zivo..i odma se probudim onako sve razmisljam jel to moguce..ujutro se probudim
i pravac kladionica uplatim tiket na to..kad kasnije saznam da sam dobila tada na to oko 50e..
zaista cudan san,ali se nikad vise nije tako nesto ponovilo..:D

sanjam jednu fudbalsku utakmicu za svjetsko prvenstvo kad je bilo u njemackoj..ko ce dati gol u kojem minutu i sve zivo..i odma se probudim onako sve razmisljam jel to moguce..ujutro se probudim
i pravac kladionica uplatim tiket na to..kad kasnije saznam da sam dobila tada na to oko 50e..
zaista cudan san,ali se nikad vise nije tako nesto ponovilo..:D

ako se ponovi javi mi na pp :)

Back