Снови о животу

Premijer86

Zainteresovan član
Poruka
259
Интересује ме, шта сте сањали кад сте били мали? Не мислим буквално мали, мали, већ оно 18-25 год. нпр. О чему сте маштали тада? Шта сте мислили да ћете постати и куда Вас је живот на крају одвео? Да ли се нешто остварило? Да ли Вам је на првом месту била породица, сањали сте о породици великој, троје деце, муж, велика породична кућа, добар посао, факултет, каријера, скуп аутомобил, живот у другој држави? Или нешто скромно?

Тема не мора да се ограничи само на породицу, било какви снови, шта сте желели у том периоду и шта Вам се од тога остварило а шта не и после колико времена? Ако је Ваш живот отишао у потпуно другом правцу, да ли сте икада помислили да ћете завшити ту где сте сад? Да ли сте свесни чињенице да сте могли да утичете да то буде другачије и да ли би волели да није испало тако како јесте? Милион је питања, мислим да је довољно да се уђе у суштину теме. Па изволите :)

П.С. Покушао сам да нађем тему али је тешко наћи ово што тражим, поготово што ми излиста Х страница са појединим речима чија се суштина не поклапа са оним о чему желим да дискутујем у овој теми. Молим модераторе, ако сам погрешио да тему приспоје сличној теми. Хвала.

кад сам била баш-баш мала, маштала сам о томеда будем славна линост
па сам маштала да ћу да имам екстра успешну каријеру у свету науке
кад сам уписала учитељски факултет, маштала сам да добијем титулу учитељ године
сад сам се спустила на земљу и реално мислим само на то да ми деца буду жива, здрава и срећна

da se izrazim patetično
mislim da je zlo što danas kod nas
a posebno klinci
niko više ne sanja i ne mašta ništa
osim klasične priče o ikakvom zaposlenju
i priče o izlascima, ka.ranju sojki i kolima
niko nema san da bude išta u životu
(uključujem u sebe u grupe nesanjara bez ambije i ideje)

Интересује ме, шта сте сањали кад сте били мали? Не мислим буквално мали, мали, већ оно 18-25 год. нпр. О чему сте маштали тада? Шта сте мислили да ћете постати и куда Вас је живот на крају одвео? Да ли се нешто остварило? Да ли Вам је на првом месту била породица, сањали сте о породици великој, троје деце, муж, велика породична кућа, добар посао, факултет, каријера, скуп аутомобил, живот у другој држави? Или нешто скромно?

Тема не мора да се ограничи само на породицу, било какви снови, шта сте желели у том периоду и шта Вам се од тога остварило а шта не и после колико времена? Ако је Ваш живот отишао у потпуно другом правцу, да ли сте икада помислили да ћете завшити ту где сте сад? Да ли сте свесни чињенице да сте могли да утичете да то буде другачије и да ли би волели да није испало тако како јесте? Милион је питања, мислим да је довољно да се уђе у суштину теме. Па изволите :)

П.С. Покушао сам да нађем тему али је тешко наћи ово што тражим, поготово што ми излиста Х страница са појединим речима чија се суштина не поклапа са оним о чему желим да дискутујем у овој теми. Молим модераторе, ако сам погрешио да тему приспоје сличној теми. Хвала.

Kad sam bila mala, nisam ni razmišljala o budućem životu, a u pubertetu sam planirala da mi život bude takav da, ukoliko ga opišem u knjizi, ne bude dosadan čitaocu. Nisam tačno znala šta treba da se desi da bi postao zanimljiv za temu knjige, ali sam već doživela dovoljno za jedan sadržajan roman (ne onako debilan ko što pišu nove estradne ''spisateljice'', nego smislen).

Ostvarilo se ama baš sve što sam želela i neke dodatne stvari koje nisam, a ne uspevam da ustanovim do koje mere su moje odluke dovodile do sleda događaja.

Ono što nisam mogla da pretpostavim je da ću morati da se angažujem na širem društvenom planu baš onda kad sam odlučila da to neću nikada više. A nisam očekivala ni da ću shvatiti sve što me okružuje kao totalnu lakrdiju u kojoj je moja jedina obaveza i mogućnost da se sprdam sa svim i svačim. Za sada baš uživam u tome. :mrgreen:

uvek cu sanjati da zivim u nekim egzoticnim krajevima i putujem

Имаш ли данас неких индиција да се то оствари? Ако чврсто веријеш у то мислим да ћеш успети.. И немој "увек" ћу сањати онда испада да се никад неће остварити... "Сањам да живим у неким еготичним крајевима и путујем" звучи оптимистичније :)

Back