Sniper Elite

• Začetnik teme Začetnik teme Ćale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
0362558600.jpg

3.jpg

1128938479_i_5771_full.jpg

map.jpg

Sniper_Elite_Cover_DVD.jpg

snipereliteplay_scrn16857.jpg

Igrica je strava ja sam je nabavio s malim zakasnjenjem :) a ono kod katedrale me nervira nemogu da ukapiram kako da ih porokam sve posto ima malo vremena onaj ss agent brzo izlazi i stalno mi ga roknu :( ako moze savet posto se vec ceo dan zaludujem tim delom.

Ono sto je rekao Cale na pocetku stoji.
Uvek sam zeleo igricu u kojoj je glavni akcenat na snajperu i sl. oruzju. O taj deo je lepo uradjen.
Ali nazalost to je sve sto mi se svidelo.
Iako je kratka igra, opet posle par misija dosadi jer se sve svodi na isto. A ni AI nije na zavidnom nivou. Tumaraju okolo kao budale dok im ne dodjes u vidokrug, tek tad pocnu vikati i zvizdati, a iza ledja im mozes kolo igrati i nece te primetiti.
A onda i ta prokleta WWII tematika. 'ocu bre crnu strelu i da gadjam Albance sa Zlatibora!

Nisam rekao da ne volim igrice na temu WWII,lepo sam napisao da su smorili sa tom tematikom.
Jel' nisu mogli da ubace snajperistu u Vijetnam ili Koreju....ili mozda Irak ili Avganistan?
Em bi oruzje bilo modernije i interesantnije,em bi malo prosarali ratove.
Ajde kad odigras igru javi utiske,pa da diskutujemo.

Poz.

Evo, sad imas Call Of Duty 4, koji ima moderna oruzja i sve...

E PA BRACO PO IGRAMA , JA SAM ZAVRSIO MISIJU ELITE SNIPER. IGRA JE FENOMENALNA, u predzadnjoj misiji spasavate pilota i njegovog brata da mozete da pobegnete iz BERLINA. Poslednja misija je da ocistite ceo aerodrom od neprijatelja , a gadjate ih iz kontrolnog tornja i na kraju uskacete u avion i THE END !!!! Ekstra igra :wink:

kako si prosao 3. misiju

Zna li neko odakle se sa neta može skinuti Snajper elit? Imao sam tu igricu i dugo sam je igrao ali samo on line. To mi je bilo nekako zaimljivije. Ali sad nemogu nigdje da nađem tu igricu. :confused:

Back