Snimila vlastiti porod u automobilu ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Qurajber

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.257
Rodila tokom vožnje...

Jedna Amerikanka nije mogla izdržati do bolnice pa je morala roditi na prednjem sjedištu automobila.
Porod je, srećom, prošao vrlo jednostavno, beba je gotovo samo iskliznula, a majka je ostala pribrana.
Amerikanka je rodila tokom vožnje i bila je smirenija od muža koji je vozio automobil.

Koliko ja mogu da primetim, ovoj "neadekvatno rodjenoj" bebi niš' ne fali :) Divim se mami, gledaj kako je samo odmotala pupčanu vrpcu, sa koliko pažnje i kako je lepo privila bebicu na grudi... :heart: a malo mače odmah pustilo glas... :)
Ma, svaka čast i mami i tati kad se nije slupao negde :)
Jedino je trebalo da sedne na zadnje sedište, radi bezbednosti, ali 'ajde...
Život je čudo, ovo maleno, tek rodjeno, je jače nego što izgleda i bori se za sebe... :heart:

A sto da ne,uvazeni Yokai?A?Sta fali mom strucnom objasnjenju i trenutnom potrebom obavestenja i sentimentalnih razgovora koji Vama trenutno stvaraju muku i teskobu i smatrate da sam neadekvatno spremna na ovu temu i smeta vam birokratksi jezik kojim se sluzim u ovom slucaju.
Zene se trebaju poradjat u bolnicama,a ne nekim njivama ili automobilima.....(tako je bilo nekad pa su deca umirala)
Ovoj zeni svaka cast,izdrzala je super bolove.

A sto da ne,uvazeni Yokai?A?Sta fali mom strucnom objasnjenju i trenutnom potrebom obavestenja i sentimentalnih razgovora koji Vama trenutno stvaraju muku i teskobu i smatrate da sam neadekvatno spremna na ovu temu i smeta vam birokratksi jezik kojim se sluzim u ovom slucaju.
Zene se trebaju poradjat u bolnicama,a ne nekim njivama ili automobilima.....(tako je bilo nekad pa su deca umirala)

:)
..bravo, Ba, tako malo godina a vec si uspeshno ubedjena u to da ne bi prezivela tri dana bez tekovina civilizacije.. :mazi:

:hahaha1:

Нема ту ничег необичног нити "опасног" , трудноћа није болест, али су Амери деф. кретенчине што све, уместо да чувају као кућни видео, одмах окаче на јутјуб.
То је тај феномен телевизије и посматрача јер ниси ни рођен ако то не виде неки тамо са форума Крстарице лол..
Иначе, баш лепа беба, да је жива и здрава :харт:

U bolnici, inače, ništa ne boli... pogotovo u prosečnom srpskom porodilištu... :mrgreen:

Па шта ако дјевојка мисли да овакво рођење може да остави последице? Због тога заслужује да добија коментаре како је малоумна и телетабис?

Ne razumem je, ali stvarno je ne razumem. Ok, verovatno je mlada, nema pojma o bebama, trudnoći, porodjaju... ali ipak, do te mere ne razmišljati...
U principu, nije uobičjeno radjati u kolima. I kod kuće se poradjati - drugačije je, bar se sprovedu neke higijenske mere i pripreme. Ali tako se desilo, pa šta sad? :) Vidiš da je odmah zvala bolnicu, verovatno da se pripreme, da znaju da stiže sa bebom. I sve je ok izvela, kako već rekoh...
Meni je smešno što insistira na tome da je beba neadekvatno rodjena :lol: Kako bre neadekvatno, pa nije na uvo izašla, da izvinete :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back