markostar96
Zainteresovan član
- Poruka
- 135
Pozdrav svima,
Moj drug i ja smo nedavno odlucili da cemo da snimimo kratak film, 30-60 minuta...
e sad, mi smo napisali scenario, skoro ga zavrsili, nasli smo skoro sve glumce, statiste i sve..
e sad me zanima, kako mi da nadjemo opremu za snimanje, kamere, kranove za kamere, itd, koja je cena iznamljivanja svega toga....
s obzirom da smo na jako malo budzetu..
koliko kosta kamerman dnevno ??
mikrofoni, rasvetaaa ?
ozvucenje ??
u kom pragramu raditi....
ee da, ja zaboravio, u filmu se radio o devojci koja je umrla, tu je njen drug i njen decko, oni su spreni na sve samo da bi je vratili medju zive, nadju nacin za to medjutim izazuvu neke probleme s vremeneom i istorijom...
u glavnom u filmu ima mnogo paranormalnog...
sve od programa sto znam da radim jeste Adobe Premiere i Adobe After Effects...
Znam i u blenderu koji ce nam trebati za neke 3D stvari koje treba tu da se nadju......
E sad dajteee sve moguce sugestije, primere, iskustva i savetee...
ma sve sto moze........kako da izgleda profesionalno, dobro, i kvalitetno i najvaznije od svega........ primamljivo za gledanje..
Imam par "Slepih" treijlera :
Dimitrije
Znam da su malo glupi, ali ipak to su slepi trejleri
Hvala unapred svima !!!
Moj drug i ja smo nedavno odlucili da cemo da snimimo kratak film, 30-60 minuta...
e sad, mi smo napisali scenario, skoro ga zavrsili, nasli smo skoro sve glumce, statiste i sve..
e sad me zanima, kako mi da nadjemo opremu za snimanje, kamere, kranove za kamere, itd, koja je cena iznamljivanja svega toga....
s obzirom da smo na jako malo budzetu..
koliko kosta kamerman dnevno ??
mikrofoni, rasvetaaa ?
ozvucenje ??
u kom pragramu raditi....
ee da, ja zaboravio, u filmu se radio o devojci koja je umrla, tu je njen drug i njen decko, oni su spreni na sve samo da bi je vratili medju zive, nadju nacin za to medjutim izazuvu neke probleme s vremeneom i istorijom...
u glavnom u filmu ima mnogo paranormalnog...
sve od programa sto znam da radim jeste Adobe Premiere i Adobe After Effects...
Znam i u blenderu koji ce nam trebati za neke 3D stvari koje treba tu da se nadju......
E sad dajteee sve moguce sugestije, primere, iskustva i savetee...
ma sve sto moze........kako da izgleda profesionalno, dobro, i kvalitetno i najvaznije od svega........ primamljivo za gledanje..

Imam par "Slepih" treijlera :
Znam da su malo glupi, ali ipak to su slepi trejleri

Hvala unapred svima !!!