Снимак "атентата" 12.3.2003.

Смешан си. Тај зид је подигнут још за време Титославије, и свако ко је пролазио Немањином то зна.

А пошто је државни функционер, МУП му поставља обезбеђење коме се он мора повиновати. Ако је заиста његова одлука била јача од одлуке шефа обезбеђења, то је само доказ више какви су геаци и игнорамуси владали нама оне три године.

Baron Ungern:
Смешан си. Тај зид је подигнут још за време Титославије, и свако ко је пролазио Немањином то зна.

А пошто је државни функционер, МУП му поставља обезбеђење коме се он мора повиновати. Ако је заиста његова одлука била јача од одлуке шефа обезбеђења, то је само доказ више какви су геаци и игнорамуси владали нама оне три године.

PACERU JEDAN PACERSKI:

Ja zivim u centru Beograda,i bio sam iza zgrade vlade, u "Bazenskom parku" (tako se zove taj parkic iza) blagi milion puta! (pazi da ti ne kazem gde tacno zivim, a u njemu sam setao psa svaki dan). :x

NEMAS BLAGE VEZE KAKO IZGLEDA - JA ZIVIM TAMO !! NEMA STA SA TOBOM DA PRICAM KRETENU JEDAN BELOSVETSKI - KAD TI NE ZNAS O CEMU PRICAS, I NE ZNAS KAKO IZGLEDA PROSTOR IZA VLADE SRBIJE. JA GA GLEDAM SVAKI DAN! :x

ZAVUCI SE U PACOVSKU RUPU NEZNANJA I SVOJE ZLONAMERNE GLUPOSTI!!

:x :x :x

A ostalima koji nisu zlonamerni mogu na netu da potraze skice i fotografije tog prostora i sami vide kako izgleda, ja sam svoje rekao!

Inace jedan put sam i bio u dvoristu vlade Srbije!! sa 16,17 godina- Igrali smo fudbal i lopta je odletela tamo, samo sam se usetao i uzeo loptu- ne daleko unutra (tad je narvno bio Sloba na vlasti).
:x Normalno tu je bio neki pandur i ono tipa -gde ces, - po loptu... i nista strasno nije bilo(rekao je tipa -ajde,ajde -kao pozurio me je, i to je bilo to) (eto kakvo je tamo obezbedjenje uvek bilo!) :x

A DA SE VISE OBJASNJAVAM SA KRETENIMA DA NE ZNAJU O CEMU PRICAJU KAO PRVO, A KAO DRUGO LUPAJU GLUPOSTI, PUN MI IH JE K***** I REKAO SAM SVE NA TU TEMU!
:x :x :x :x :x :x

----------------------------------
--------------------
---------------

I da ne budem ja kao neki ovde pun i prepun mrznje, spekulacija, forsiranja samo svoje "istine" - dajem svim jedan link (pogledajte ga bez predrasuda):

http://www.blic.co.yu/arhiva/2003-10-21/strane/politika.htm

- Na njemu cete naci zvanicnu verziju, nezvanicnu verziju kao i spekulacije. Dakle imate tamo more informacija i najbolju sliku koju sam mogao da nadjem za pregled. Sami procitajte i obradite sve podatke.

Tamo su izneti ARGUMENTOVANI PODACI, a ovo ovde, je samo za septicku jamu: frljanje sa zakljuccima insinuacijama,poluistine, licnim uvredama (i ja sam odavno popustio pa odavno vracam istom merom).

Samo da obrazlozim svoj stav: (1) Taj zastitni zid nista ne znaci ako je pucano iz Gepratove sa sprata te zgrade. On je takav da moze da spreci nekoga iz parka da baci kamen na ulaz u zgradu (a ni to! -Znam tacno kako izgleda).
A zasto sam za zvanicnu verziju- (2) ZNAJUCI TAJ KRAJ DA NASLEPO NACRTAM MAPU U RAMERI OD 1M: JE DA JE TA POZICIJA IZ GEPRATOVE UBEDLJIVO NAJBOLJA ! (SVE DRUGE NEMAJU NI PRIBLIZNO DOBAR PREGLEDTJ. NIKAKAV PREGLED)

To vise necu komentarisati kao ni druge stvari. Jos jednom - rekao sam sve sta sam imao. A vi kako hocete, vas je mozak i obraz...

Headhunter:
kaurloto:
Boze kako ne shvatas, ljudi slucajno naisli, videli neka mocna kola pa rekose daj da snimim ova dobra kola pa da pokazem deci kad ono cvrc, nesto puce i nastade atentat, oni povikase iiijjjuuu neki lik ulece u kola, neki lik se dere na druga kola da stanu kako bi se otislo u bolnicu jer je Zoki pogodjen! A po Hederu tu ti stoji glavno istureno odeljenje zute stampe koja snima kad neko prdne iz skupstine, a posto sad niko vise ne prdi sem paukova, posto je rekao da sad ima samo paukova u skupstini nema ni isturenog odeljenja zzaa zutu stampu! :lol:

Da li ti slusas sebe...

Nadam se da cu ispravno napisati slusam pile moje, slusam, a to se ne bi moglo reci za tvoju glavu. Stvarno bi mogao da poslusas kazanovu oko defragmentisanja. Inace da te usput pitam, jeli molim te ako si cuo da su nase igrace kamenovali u Zagrebu i da su spalili srpsku zastavu u Senti, nadam se da ne mislis da smo to mi Srbi sami sebi uradili jer ipak madjari su manjina i zasto bi oni to uradili nama kada su tako lepo vaspitani i igraju dobru futbalicu sa tobom! :roll:

a kak ti moz da znas za kenedija. sasvim je moguce da se glava cimne u bilo kojem pravcu kad je pogodi projektil brzinom od 1500 na sat il vise, a i njegova glava se nije cimnula nego EXPLODIRALA!!! odvaljeno mu je bilo parce glave i mozak mu je iscureo i razleteo se.
a zapruderov snimak to pokazuje, a kvalitet tadasnje tehnologije nije bio na nivou da bi ti mogao usporiti snimak i uvelicati da se vidi sta se desilo

SIGNATURE 350:
a kak ti moz da znas za kenedija. sasvim je moguce da se glava cimne u bilo kojem pravcu kad je pogodi projektil brzinom od 1500 na sat il vise, a i njegova glava se nije cimnula nego EXPLODIRALA!!! odvaljeno mu je bilo parce glave i mozak mu je iscureo i razleteo se.
a zapruderov snimak to pokazuje, a kvalitet tadasnje tehnologije nije bio na nivou da bi ti mogao usporiti snimak i uvelicati da se vidi sta se desilo

На Запрудеровом филму се јасно видело да му се глава тргнула уназад, а трзање дела тела погођеног пројектилом увек је у правцу супротном ономе из којег је пројектил дошао - дакле, Кенеди је погођен спреда.

Сасвим је могуће да се на снимку који је снимила камера Б(аљезгања)-92, ако су тачне њихове тврдње да је иста укључена одмах после пуцњаве, у аутомобилу не налази Ђинђић. Присетите се шта је његова секретарица рекла у филму емитованом на наведеној ТВ станици у суботу увече - да је Ђинђић унесен у хол зграде владе и неколико минута су покушавали да му пруже прву помоћ.

Потом, ево шта су пронашли стучњаци криминалистичког института у Визбадену:

http://www.b92.net/specijal/sudjenje/dok_nin_16_01.php

Интересује ме одакле Главоња зна одакле је какав преглед, а стручњаци-криминалисти не знају. Биће опет "шутн`о ја лопту и она паде право тамо". :lol:

Дакле, ако неко још верује у званичну верзију атентата на Ђинђића, што не би веровао и у патуљке и добре виле?

ja ne vidim oko cega se vi svadjate...

-u prvim kolima bio je Veruovic...

-u drugim kolima bili su Djindjic i Janusevic... covek sa snimka JESTE Janusevic...on je to sam potvrdio... Djindjic je izdahnuo njemu na rukama, u drugim kolima...

jedino sto je meni cudno je sto su prvo vozili Veruovica, a tek onda Djindjica...

i stvarno bih voleo da mi jomini objasni koji snimak je gledao/la na kome se vidi da su Djindjica pogodili, pa se on trgao itd...

snimak atentata ne postoji...postoji snimak onoga sto se desilo odmah posle...

pa kamerman je poceo da snima jer je cuo pucnje...!!!

Bilo je snimka gde su se culi lepo pucnji i to dva pucnja. Gde se vidi da se neko trgnuo, pa nigde, to je bio Janjusevic a ja licno nisam video na snimku uopste Mindjica, ali sam pisao (kao i jomini) pod pretpostavkom da je to bio Mindjic. Procitajte pazljivo i izmedju redova, ne mora se valjda svaka sitnica objasnjavati, valjda se ima pameti bar za toliko? Nemoj kao punoglavac da mi citiras jednu recenicu, koju mu je neko procitao, ali izostavio prethodnu, gde sam rekao da je Mindjic ostao na stepenicama narodne stale a Janjusevic pozurio da skloni mleko sa sporeta i tako zavaravao snajperistu, da bi se ovaj zacudio sta im bi i sto ostavise "coveka", onako na stepenicama... a sam taj snajperista je zeleo da skrene paznju na sebe (kako se u americkim filmovima uvek prikazuju takvi ljudi) i da lepo sidje u narodnu stalu i objavi: "narode, ovo je puc i sada ja vladam". Kako toga nije bilo, covek sa zlatnom rukom polako ode kuci, upalio TV i gledao sta ce reci o njemu na TV, kako i tada nisu ga nesto mnogo pominjali, jer ga nisu shvatili, covek je prebacio drugi kanal i gledao utakmicu.

Eto tako je bilo.

Kao prvo - mozes ti malo "glavonji"... (i uzivaj u takvoj komunikaciji kad je forsiras) :lol: :oops:
A za pitanje (na koja postavljas kad si bolid):

"Интересује ме одакле Главоња зна одакле је какав преглед, а стручњаци-криминалисти не знају"

Ti Nigde nisi naveo gde to strucnjaci - ne znaju kakav je gde pregled???:shock:
Znaju vrlo dobro- i sami kazu da je pregled iz Gepratove najbolji :o
(a ostale opcije su nagadjanja-ono pa moglo bi i sa beogradjanke tipa).
I ja to bas tvrdim - posto znam taj kraj. Sa te zgrade je ugao preglednosti jedini povoljan za snajperistu:

Nezavisni eksperti odredili su pet mogucih pozicija:
1) Bircaninova 6, desni ugao zgrade, udaljenost 127 metara
2) Bircaninova 6, sredisnji deo zgrade, udaljenost oko 127,5 metara
3) Nemanjina 6, levi ugao zgrade, udaljenost 54 metra
4) Nemanjina 6, desna strana leve polovine zgrade, udaljenost oko 56 metara i visina oko 20 metara
5) Admirala Geprata 14, udaljenost oko 70 metara.

1-2) Iz Bircaninove ako pogledate slicicu potencijalnog "drugog" snajperiste sa linka:
http://www.blic.co.yu/arhiva/2003-10-21/strane/politika.htm
Vidite da je to
a) najgora udaljenost (127m-naspram A.G-70m);
b) najgora preglednost - ugao preglednosti je suzen ulicom i zgradama sa leve i desne strane, da ne spominjem :
c) automobil sa premijerom je mogao stati paralelno sa zgradom vlade u dvoristu (tada ima hitac) ili da skrene iza zgrade udesno(u odnosu na ulaz,- ima i vise nego dovoljno mesta za to - ko je video dvoriste - ZNA) - i tada bi meta bila nedostupna!
Ko bi rizikovao faktor-c) i ko bi izabrao najgore uslove-a,b) ?????

3-4) Ako je pucano iz Nemanjine znaci da bi pucali direktno iznad "zaverenickog" kamermana i zaverenickih Policajaca koji su bili na ulazu u dvoriste vlade (DA NISU ONI MOZDA SVI ONI DEO ZAVERE? Ili je mozda sama kamera imala ugradjeni snajper) Uostalom i ta pozicija ne omogucava pucanje "iza ugla" zgrade vlade- u taj zaklonjeni deo dvorista. (isti argument iz 1-2)

5) Pozicija iz Gepratove (iznad "Lire"- zgrada zavoda za statistiku - kancelarija koja se "renovirala") pruza najbolju poziciju i preglednost:
a) "zona dejstva" (ko je bio u vscg,ili bilo gde sl. zna- uglovanost granicnih linija po kojima se moze dejstvovati) tu pokriva sve: OD SAMOG ULAZA U VLADU DO KOLA PARKIRANIH BILO GDE.
b) najmanju razdaljinu od 70m naspram 127m - a to znaci dosta pri gadjanju pokretne mete
c) sa te strane zgrada vlade je slabo "branjena" i nikoga nema na ogradi ka "bazenskom" parku - ZIVA ISTINA.
(I u to vreme,a i ranije mogao bi komotno da pridjes tamo, tek bi neko iz prolaza dvorista/ili ulaza dosao na tu stranu da te otera. Tu je park pobogu. E tek kasnije su uveli neki nadzor- za vreme sablje je u parku uvek cucao neko iz zandarmerije. Smesno bi bilo da nije tuzno- video sam svojim ocima kamufliranog lika sa onom uniformom kao u "snajperisti" sa tom beringerom,kako stoji u zbunju) - DAKLE FAKTOR SIGURNOSTI ZA SIGURNU POZICIJU SNAJPERISTE
d) Ruta za bekstvo -poziciju za gadjanje i metu deli park,a u Gepratovoj nema niceg od vaznosti i tuda je lak beg. (dok je za nemanjinu pogotovo nemoguc beg zbog blizine policajaca sa te strane - koji bi ih i primetili vrlo lako,ili bar kamermani, bar prolaznici,..)(dalje - u kneza milosa ima policije, iza bircaninove se nalaze uvek jako obezbedjena americka ambasada, i dalje dole-desno daleko-ali bitno u faktoru i policijska stanica za savski venac - u cijem precniku do zeleznicke stanice uvek ima murije u naokolo)

Svako moze da nadje mape grada,slike ili shemu i da proveri, isam donese zakljucak. (A TI MI GA MALO DUVAJ ZA TAKVE OPASKE PROPALI FILOZOFU)
To pogotovu vazi za one ovde koji govore "ruka mu se pozlatila" za snajperistu.
Mamicu vam svima ***... :x :x

End this argument goes on, and on...
http://www.duracell.com
Kupite knjigu Milosa Vasica, mozda nesto pametno i procitate (ili to, ili "gvozdeni rov") :evil: :evil: :evil:

Пошто су ови «експерти» одредили 5 могућих позиција, дајем себи право да изнесем овакву претпоставку:

Један атентатор се налази у згради, тачније бараци у улици Адмирала Гепрата, и одатле намерно погађа Веруовића. За то време, Зоран Ђинђић, иако је на штакама, успева да се склони до степеница зграде Владе, отвара врата и ту га чека прави атентатор, јер што би неко гађао са 200 метара удаљености када може да гађа са 2 метра? Наравно, ово је више филмски сценарио, али поента је у томе да Звездан Јовановић НИЈЕ ЈЕДИНИ АТЕНТАТОР!!

Зоран Ђинђић је погођен у десну преткомору, и задобио је простралне ране какве патолог, према сопственом признању, никада у животу није видео. Дакле, метак му је буквално разнео срце. Поставља се логично питање: како то да и Веруовић није задобио такве ране? Очигледно је да нису погођени истим типом метка, што јасно указује да је пуцано из две пушке, јер мало је вероватно да би пуцач ставио два различита метка у један снајпер, поготово ако је један метак затно слабији од другог. Дакле, ако је било две пушке, то значи да је било НАЈМАЊЕ ДВА АТЕНТАТОРА! Један је погодио Ђинђића, а други је погодио Веруовића. Обратите пажњу, не спорим да је Звездан Јовановић учествовао у атентату, али одбацујем тврдњу да је он једини атентатор.

По правилу, у атентатима обично учествују најмање три особе – пуцач, онај који наводи пуцача и онај ко односи пушку по завршетку «посла». Међутим, званична верзија, и њени бранитељи типа Милош Ваисћ, покушавају да нас увере како се радило о једном атентатору, па та прича подсећа на онај Воренов извештај према коме је Ли Харви Освалд једини атентатор, и према којој се метак 18 пута одбио о аутомобил, том приликом усмртивши Кенедија и ранивши Конелија, гувернера Тексаса. Дакле, једна потпуно невероватна прича.

Пошто је ово тема о те-ве снимку, ваља напоменути да камере у згради Владе тога дана нису радиле, и да су врата на која је премијер требало да уђе била закључана. Додајмо томе и случајне шетаче који се налазе преко пута Владе и снимају Гашу Кнежевића како се паркира. Признаћете, мало је сувише «случајности» било тог 12-ог марта 2003 године.

Niko ne porice da su sluzbe bezbednosti bile umesane u zaveru - Pa ko je saradjivao sa mafijom u atentatu - TA ISTA DB KOJA JU JE STVORILA, A KOJU JE PRIDE JEDINI KOSTUNICA STITIO (OD 157 STRANAKA I LIDERA U DOS-U, ON JE JEDINI REKAO NE- SMENI RADETA MARKOVICA!)*

*ZA UMESANOST VOJNE SLUZBE, TREBA VISE DOKAZA - ALI DB-MAFIJA JE OCIGLEDNO BILA OPERATIVNO UMESANA.

Е, Главоња, оно што тврдиш није тачно јер:

1.) Удаљеност у овом случају не игра никакву улогу. Просечан војни снајпериста ефикасно погађа циљеве у трку на преко 300 метара, а тешко је замислити да је онај који је пуцао на Ђинђића био испод просека;

2.) Са мање од 150 стрелац просечне прецизности је у стању да убије човека који се споро креће ( зашто споро, види доле, тачка 3. ) из било какве дуге цеви, макар и немала оптику;

3.) Ђинђић једва да је био покретна мета, будући да му је нога била сломљена, што;

4.) Нам указује да су се кола морала зауставити пред улазом како би тешко повређени човек доспео где је наумио са што мање муке.

5.) Чак и да су се кола зауставила у заклоњеном делу дворишта, Ђинђић би морао доћи до улаза пешке.

6.) Summa summarum, сваки снајпериста чија је обука изнад просечне је могао убити Ђинђића, који је био скоро непокретна мета, из било којег од пет положаја.

7.) Не читаш чак ни оно што сам наводиш.

Nezavisna grupa policijskih eksperata, u kojoj su bili i ljudi iz Ministarstva unutrašnjih poslova, sprovela je istragu i utvrdila da je atentator iz čijeg je oružja ispaljen smrtonosni hitac bio ili u zgradi u Birčaninovoj 6 ili u Nemanjinoj 6.
Тако да се тешко може независној комисији замерити да је чине аматери који нису проверили какав је преглед са које зграде.

Istraga je bazirana na izjavama Đinđićevih telohranitelja, među kojima je bio i Milan Veruović, prisutnih na licu mesta, kao i položaju tela premijera po izlasku iz automobila.
Nezavisni eksperti odredili su pet mogućih pozicija:
1) Birčaninova 6, desni ugao zgrade, udaljenost 127 metara
2) Birčaninova 6, središnji deo zgrade, udaljenost oko 127,5 metara
3) Nemanjina 6, levi ugao zgrade, udaljenost 54 metra
4) Nemanjina 6, desna strana leve polovine zgrade, udaljenost oko 56 metara i visina oko 20 metara
5) Admirala Geprata 14, udaljenost oko 70 metara.
To što je premijer pogođen sa desne strane u gornjem delu grudi, da je izlazna rana u predelu srca, da se premijer po izlasku iz automobila nalazio sa desne strane vozila i da je licem bio okrenut ulaznim vratima Vlade nesumnjivo ukazuje da je snajperista bio sa premijerove desne strane, što znači da je bio ili u Birčaninovoj 6 ili u Nemanjinoj 6. I izjava Veruovića ekspertskom timu potvrđuje da se premijer nije okrenuo ka kolima i bio okrenut ka Ulici admirala Geprata, već da je iz automobila izašao licem okrenutim ka ulazu u zgradu. Sve to ukazuje da je snajperista koji je bio u jednoj od ove dve zgrade ispalio smrtonosni hitac, dok je metak ispaljen sa pete pozicije ranio Veruovića.[/i]
( http://www.blic.co.yu/arhiva/2003-10-21/strane/politika.htm )

8.) А сада, шлаг на торту:
- Ja sumnjam da su na Đinđića pucala dva snajpera. Verujem da metak koji je pogodio premijera nije mogao, prema položaju tela, da dođe iz Ulice Admirala Geprata, već iz suprotnog smera, iz Birčaninove ulice, iz zgrade broj 6 - rekao je Veruović. On nije bio saslušan četiri meseca od ubistva Đinđića.
( http://www.blic.co.yu/arhiva/2003-10-21/strane/politika.htm )

Зашто човек који је својим очима видео убиство током четири месеца није испитан? Зато што је Кораћева комисија била исто што и Воренова - није јој циљ био да открије, већ да сакрије налогодавце.

Ево, поново долазимо на причу коју ДОСманлије дотеране до дувара папагајски понављају, како Коштуница "није хтео да смени Рада Марковића", а која можда пали код неког Цигана са три разреда основне, али не и код људи који познају надлежности државних установа.

Коштуница је био председник савезне државе, а Раде Марковић начелник ДБ-а при републичком МУП-у. Дакле, председник СРЈ Коштуница није могао да смени Марковића, то је могла да учини само влада Републике Србије.

Headhunter:
A za pitanje (na koja postavljas kad si bolid):
(A TI MI GA MALO DUVAJ ZA TAKVE OPASKE PROPALI FILOZOFU)
Mamicu vam svima ***...

Изгледа да је то почела нова Главоњина рубрика - "Демо(н)кратски црни бисери".

Прави геак. Псује и вређа кад остане без аргумената. Демократски, нема шта.

Headhunter:
Zvezdan Jovanovic je sam priznao da je ispalio 2 hica na Djindjica.

Ili se pravis lud ili si * jedna seljacka iz Beckereka, sto je dosla na filozofski i nacisto propala u zivotu, pa sad soli pamet na forumu?

Дабоме. Остао геак без аргумената па сипа ли сипа псовке.

Ако признање није поткрепљено материјалним доказима, оптужени га простим повлачењем пред судом може учинити ништавним.

Zvezdan Jovanović priznao je ubistvo samo u pretkrivičnom postupku, pod ne baš jasnim okolnostima, a i samo priznanje sadrži čudne detalje (prvi sprat, drugi sprat...). Tu je zatim svedočenje Dušana Krsmanovića, no pitanje je da li je on uopšte, prosto rečeno, uračunljiv. Njegov advokat Miroslav Todorović kaže da nije. Konačno, preostaje svedočenje Miladina Suvajdžića, koji je u zamenu za to svedočenje dobio status svedoka saradnika koji neće ležati u zatvoru zbog onoga što je učinio. Njegovo svedočenje je, uz to, zasnovano na priči pokojnih Dušana Spasojevića i Mileta “Kuma” Lukovića. “Sve je jasno, sve je dokazano”? Da li je baš tako, pogotovo kada se povrh svega ovoga podsetimo i na to da su neposredni očevici, Milan Veruović i ostalih sedam telohranitelja i policajaca, posvedočili da je premijer Zoran Đinđić licem bio okrenut ulazu u vladinu zgradu kada je pogođen i da su se čula tri pucnja. Sve suprotno navodima iz optužnice.
( http://www.b92.net/specijal/sudjenje/dok_nin_16_01.php )

Наравно, ово је написано само да се други читаоци теме не буду доводили у заблуду. Очекивати да Главоња разуме макар једну реч цитата исто је што и очекивати да нилски коњ полети.

Baron Ungern:
Headhunter:

Ili se pravis lud ili si * jedna seljacka iz Beckereka, sto je dosla na filozofski i nacisto propala u zivotu, pa sad soli pamet na forumu?

Дабоме. Остао геак без аргумената па сипа ли сипа псовке.

Ако признање није поткрепљено материјалним доказима, оптужени га простим повлачењем пред судом може учинити ништавним.

Zvezdan Jovanović priznao je ubistvo samo u pretkrivičnom postupku, pod ne baš jasnim okolnostima, a i samo priznanje sadrži čudne detalje (prvi sprat, drugi sprat...). Tu je zatim svedočenje Dušana Krsmanovića, no pitanje je da li je on uopšte, prosto rečeno, uračunljiv. Njegov advokat Miroslav Todorović kaže da nije. Konačno, preostaje svedočenje Miladina Suvajdžića, koji je u zamenu za to svedočenje dobio status svedoka saradnika koji neće ležati u zatvoru zbog onoga što je učinio. Njegovo svedočenje je, uz to, zasnovano na priči pokojnih Dušana Spasojevića i Mileta “Kuma” Lukovića. “Sve je jasno, sve je dokazano”? Da li je baš tako, pogotovo kada se povrh svega ovoga podsetimo i na to da su neposredni očevici, Milan Veruović i ostalih sedam telohranitelja i policajaca, posvedočili da je premijer Zoran Đinđić licem bio okrenut ulazu u vladinu zgradu kada je pogođen i da su se čula tri pucnja. Sve suprotno navodima iz optužnice.
( http://www.b92.net/specijal/sudjenje/dok_nin_16_01.php )

Наравно, ово је написано само да се други читаоци теме не буду доводили у заблуду. Очекивати да Главоња разуме макар једну реч цитата исто је што и очекивати да нилски коњ полети.

Tipicno baljezganje JEDNOG LEGIJALISTE, EM JE ZVEZDAN P-R-I-Z-N-A-O UBISTVO, EM IMA MORE DOKAZA I IZJAVA KOJI SE SLAZU SA NJEGOVIM P-R-I-Z-N-A-NJ-E-M.
:oops: :oops: :oops:

Tako da mozes samo da duvas u frulicu LEGIJALNOSTI, koju slusas od dss-a, radikala i citas u nekim finansiranim novinama.
:shock: :shock: :shock:

Headhunter:

Ne vredjaj beckerek, daj malo postovanja prema malim mestim!
IMAM PITANJE, DAL ZNAS KAKO NASTAJE MLEKO?, ZNAS LI KAKO SE PRAVI HLEB? Ako vec prozivas ljude i procenjujes njihovu pamet proceni prvo svoju! 8)

Back