- Poruka
- 90.799
Видим ову слику, нисам до сад јео
Јел прави неко од вас ово?
Јел прави неко од вас ово?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgledaju slasno.Ne bas po tom receptu ali pravim stalno, jedno od retkih przenih jela koje svi u kuci obozavamo. Probala sam i u rerni ali nije mi to to.
Pogledajte prilog 1578281
Mislim da ih @Pinnocio pravi u rerni, kao mafini budu.Ne bas po tom receptu ali pravim stalno, jedno od retkih przenih jela koje svi u kuci obozavamo. Probala sam i u rerni ali nije mi to to.
Po slicnom receptu ih i ja pravim.Mislim da ih @Pinnocio pravi u rerni, kao mafini budu.
Ja isto pržim, ali bez fete i susama.
I nikako, nikako po ovom receptu jer fali jedan bitan detalj.
Tikvice mnoooogo otpuštaju vodu, pa kad se izrendaju prvo da odstoje malo da se ocede i dodatno ih malo rukom cediti, pa tek onda sjediniti i pržiti. Preukusne su, da.
Po ovom receptu ja spremam.
Pogledajte prilog 1578330
. Rekoh sta da radim sa ovim![]()
Још само да их почнете качити по таванима и правити шунке од тиквица.....
Vala možeš svašta sa tikvicom
I pomfrit, tj zucchini fries, tikvice sa špagetama, pohovani cvet od tokvice , musaku itd itd
Volim ih przene i hrskave.Mislim da ih @Pinnocio pravi u rerni, kao mafini budu.
Ja isto pržim, ali bez fete i susama.
I nikako, nikako po ovom receptu jer fali jedan bitan detalj.
Tikvice mnoooogo otpuštaju vodu, pa kad se izrendaju prvo da odstoje malo da se ocede i dodatno ih malo rukom cediti, pa tek onda sjediniti i pržiti. Preukusne su, da.
Po ovom receptu ja spremam.
Pogledajte prilog 1578330
Pravim, dobre su tikvice generalno
klasika je najbolja, mada ajde dobro i to u rerni smesom može da prođe...tikvica je vodeno povrće i neutralnog je ukusa.
meni je najukusnija pohovana na klasičan način ili punjena mesom i ukrčkana u rerni