gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
ja nisam čuo da je se nečiji tolko raširio da je onemegućio vađenje tj. prouzrokovo zaglavljenje, al obratno sam čuo
znači glas za vaginu
pa ima, doduše retko
tzv. tipl-*****
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja nisam čuo da je se nečiji tolko raširio da je onemegućio vađenje tj. prouzrokovo zaglavljenje, al obratno sam čuo
znači glas za vaginu
zeno,mudro zborisdakle da rezimiramo : nijedna pićka ne mož toliko da bude velika kolko mož da bude mali neki *****
Zadnje vreme doslo kad i decaci glasaju za penis.![]()
ok, aj ***** ume da bude mali, al brate el možeš to isto da kažeš za ruku do lakta?Zoki voli drti tok
- - - - - - - - - -
nijedna žena nikada to sebi nije prebacila ali znam da su se žalile na veličinu kod suprotnog pola da ne kažem na nijovu malenkost
dakle da rezimiramo : nijedna pićka ne mož toliko da bude velika kolko mož da bude mali neki *****
to su smislili muškarci da hrane sujetu zato što ih priroda nije obdarila sa kojim santimetrom preko dvaes...xixixixixi
ok, aj ***** ume da bude mali, al brate el možeš to isto da kažeš za ruku do lakta?
Zoki voli drti tok
- - - - - - - - - -
nijedna žena nikada to sebi nije prebacila ali znam da su se žalile na veličinu kod suprotnog pola da ne kažem na nijovu malenkost
dakle da rezimiramo : nijedna pićka ne mož toliko da bude velika kolko mož da bude mali neki *****
to su smislili muškarci da hrane sujetu zato što ih priroda nije obdarila sa kojim santimetrom preko dvaes...xixixixixi
esu se vucicu zalile,kako je to slatko pozale se frendicama i odu na primanje malog xixi