Snažan šamar Amerike: Kina mora da plati dodatnih 300 milijardi

Бар немам сто година, не лапрдам по форуму из Холандије и 2% пореза који платим не иде у НАТО касу. :)
meni je prvih 100 god bilo malo tesko, volim vas NATO guze da zezam. veliki sam donator NATOa prosle godine sam uplatio za porez oko 750.000, verovatno da je nesto otislo i za NATO, oni pljackaju nesto i za mene. nisam neki glupi sendvicar koji je umislio da je pametan. KOLIKO SI BIO jedno veliko MOODO?

Vi ste ga uprkos tome reizabrali 2012, iz obesti od suviše dobrog života.

То су празне приче.Једноставно, ви сте лансирали одређени производ на политичко тржиште и тај производ није добро прошао, бирачи су одабрали Вучићев производ.Сада нема кмечања, политичко тржиште је одлучило победника и то је то.

Твоји жутаћи стално заговарају тржиште, цео народ терају на тржиште, а хоће да само они буду ван тржишта.

То су празне приче.Једноставно, ви сте лансирали одређени производ на политичко тржиште и тај производ није добро прошао, бирачи су одабрали Вучићев производ.Сада нема кмечања, политичко тржиште је одлучило победника и то је то.

Твоји жутаћи стално заговарају тржиште, цео народ терају на тржиште, а хоће да само они буду ван тржишта.
Ti si rekao da je Planska privreda keva.

Zato ćemo vas Planski smeniti

Back