lily-sid:.."Zene su zrtve ljubavi iz cistog neznanja!
O muskarcima najlepse misle one zene koje ih ne poznaju!"...
-Dusan Radovic-
...bez njih ne mozemo, a sa njima nije lako...![]()
Bas tako mu dodje lily..........ne mozemo........a nije lako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lily-sid:.."Zene su zrtve ljubavi iz cistog neznanja!
O muskarcima najlepse misle one zene koje ih ne poznaju!"...
-Dusan Radovic-
...bez njih ne mozemo, a sa njima nije lako...![]()

lily-sid:..Gdej si bre .. nema te.![]()
..ubrzajte vreme...dosadno!!>.AAaaaaaa......opijum:Bas tako mu dodje lily..........ne mozemo........a nije lako![]()
opijum:Miris proleca se uvlaci polako u sve nas, lebdi u vazduhu, lepi se za telo.
Prolece-ljubav, to je ista rec, s nestrpljenjem ih cekamo, zudimo, zeljni vrelog pogleda, zanosnog osmeha, drhtaja tela...
Setajuci gradom, lovim neke oci, nadam se nekom osmehu....nadam se i zelim ljubav....
Tuzni_patak:Vala da znaš da još uvek dopire odnekud miris proleća....
Ili imam dobar nos ili sam uvek na pravom mestu....
opijum:AKO JEZIKE COVJECIJE I ANDJEOSKE GOVORIM, A LJUBAVI NEMAM, ONDA SAM KAO ZVONO KOJE JECI, ILI PRAPORAC KOJI ZVECI.
I AKO IMAM DAR PROROSTVA I ZNAM SVE TAJNE I SVE ZNANJE, I AKO IMAM SVU VJERU DA I GORE PREMJESTAM, A LJUBAVI NEMAM, NISTA SAM.
I AKO RAZDAM SVE IMANJE SVOJE, IAKO PREDAM TIJELO SVOJE DA SE SAZEZE, A LJUBAVI NEMAM, NISTA MI NE KORISTI.
(1.KORINCANIMA,13. GLAVA, 1-3)

Auuuu kude mi oci bejahuuuopijum:Miris proleca se uvlaci polako u sve nas, lebdi u vazduhu, lepi se za telo.
Prolece-ljubav, to je ista rec, s nestrpljenjem ih cekamo, zudimo, zeljni vrelog pogleda, zanosnog osmeha, drhtaja tela...
Setajuci gradom, lovim neke oci, nadam se nekom osmehu....nadam se i zelim ljubav....

Carobno dugmence je u Vasim rukama...ta tema je bila na poznanstvima ,pa je premestena ovde,ali zaista nije ferr sada seljakati kojekuda...mislim da je svastara pretrpana i ima puno "aktivnih" tema koje se medjusobno zagusuju...dakle otvorite SVASTARU II ...!!!Lilu:A sta ce ova tema ovde? Bezveze je da trune na Svastari... Ili da je ostavim? Batka_mijo, napravi anketu.![]()
Captain Jack Sparrow:Auuuu kude mi oci bejahuuu![]()