Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
a sta ako ona prvo uzme tvoju ruku i stavi sebi na sisu, to ondak znaci da si ti nju smuvao. za razliku od toga kad ti njenu ruku stavis sebi na djoku. to se ne racuna
mislim da za smuvavanje nije bitno ko cini prvi korak. vazno je da postoji interesovanje, svidjanje..to je, mislim, stvar iste prirode kao neke druge, za koje je vazno samopouzdanje - dakle, pitanje sigurnosti. i sjajno je ako je ima - te sigurnosti - jer se ne desi da ljudi propuste nesto, sto je steta propustiti.
Da li imate veću odgovornost ako smuvate?
Ono, ako ste smuvani, pri raskidu kažete - pa ti si mene jurio/la -
a ako smuvate, pa hoćete da raskinete jel vam više neugodno nego ako ste smuvana strana?
Malo sam konfuzan, ali pitajte šta sam hteo da pitam pa ću da objasnim.
a i ianche nije bitno toliko ko muva ko je smuvan/a
zaista su to trivijalne stvari ako bi izvalio da je to ribi bitno minus ko kuca ukinuo bi joj treci popodnevni sex definitivno
Da li imate veću odgovornost ako smuvate?
Ono, ako ste smuvani, pri raskidu kažete - pa ti si mene jurio/la -
a ako smuvate, pa hoćete da raskinete jel vam više neugodno nego ako ste smuvana strana?
Malo sam konfuzan, ali pitajte šta sam hteo da pitam pa ću da objasnim.
Obicno me muskarci jure, ali to nikada ne kazem javno, a to mi je i simpaticno, a kada raskidamo, raskidamo i nema sta. Meni se desilo da sam smuvala jednog decka, ali se pojavio bolji sutradan i smuvala sam se sa drugim, a sa ovim sam morala da raskinem, jer mi je glupo da nekog varam i vucem za nos.