Smuči mi se na to sve...

E meni se smučilo pre godinu dana... nit' se trudim, nit' mi bolje.... niti će biti... Problem je što se ljudima ovo sviđa. Ljudi vole kad je neko idiot prema njima. Kad je hladan i debilan... i uobražen.

А има и тога.. Оно што си бољи то су гори и обрнуто.. И мени је било глупо и смешно кад сам чуо то, али сам био сведок

E kod mene je to rezultiralo asexualnošću. U početku sam bila frustrirana, sad sam samozadovoljni seronja...:D

Знаш како ја гледам на то, сматрам себе нормалним, па ј б г ако сам ја нормалан онда мора да има још неко на овом свету нормалан. А ти ми не делујеш као сероња, особе свесне себе и самокритичне не могу бити лоше.

Знаш како ја гледам на то, сматрам себе нормалним, па ј б г ако сам ја нормалан онда мора да има још неко на овом свету нормалан. А ти ми не делујеш као сероња, особе свесне себе и самокритичне не могу бити лоше.

E kad ti se tri puta za redom desi da tri različite drugarice, od kojih jedna baš dobra, bukvalno živela kod mene spavaju sa tvojim dečkom... zapitaš se šta koji ***** nije u redu sa tobom.... znači da biram pogrešne ljude, a onda ni sa mnom nije sve u redu... čim takve tolerišem.

E kad ti se tri puta za redom desi da tri različite drugarice, od kojih jedna baš dobra, bukvalno živela kod mene spavaju sa tvojim dečkom... zapitaš se šta koji ***** nije u redu sa tobom.... znači da biram pogrešne ljude, a onda ni sa mnom nije sve u redu... čim takve tolerišem.

Знаш како, ништа није апсолутно, дакле некад заиста бирамо погрешне људе, а некад и они бирају нас..

Свакако се не треба бедачити због тога.. Је*еш га, живот иде и овако и онако, бедачила се ти или не.. Мада имам савет.. Нађи нове другарице, и дечка такође..

Знаш како, ништа није апсолутно, дакле некад заиста бирамо погрешне људе, а некад и они бирају нас..

Свакако се не треба бедачити због тога.. Је*еш га, живот иде и овако и онако, бедачила се ти или не.. Мада имам савет.. Нађи нове другарице, и дечка такође..

Nit' imam drugarice, niti dečka, više...:D Celibat..::D

Nit' imam drugarice, niti dečka, više...:D Celibat..::D

Апсолутно најгоре и најглупље решење које си могла да извучеш.. Због покварености других ти осудиш себе на голи оток што ја волим да кажем.. Њима и даље лепо, а ти завршила с*ебана.. И то због кога?

Не треба да казниш себе за ствари за које ниси ни крива..

Back