SMS

• Začetnik teme Začetnik teme OK!
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maaaaa ako ne poshaljesh ovu poruq na josh 10 tema,crcjicje ti bojler. :mrgreen:

:super::super::lol::lol::lol:

Ima nekih bash onako super, ali jb.g kupila novi fon, a u onom starom, sve shto sam imala, (taj ne radi vishe :mrgreen: )

Zbog prevelikog broja obozavatelja, nisam u stanju da prepoznam vash broj, dakle ili se prestavite, ili u suprotnom odje.bite..... :mrgreen:

Jao sad ima ova akcija mts: kao poshaljesh praznu poruku na 200 i dobijesh 1200 besplatnih poruka, mada ti skida 200 kinti sa rachuna.... ja poslala i sad 'ladovina.....

Jao sad ima ova akcija mts: kao poshaljesh praznu poruku na 200 i dobijesh 1200 besplatnih poruka, mada ti skida 200 kinti sa rachuna.... ja poslala i sad 'ladovina.....
tipi je extra...
Ma svi su isti :evil:. Gledao sam malopre tarifne profile kod svih i okreni-obrni najjeftinije varijante su prvi minut nekih 7-8 din i SMS od 1.5 do 2.5din.
Ionako sam na VIP-u i ne šaljem poruke, već samo zovem.
Ali su svi isti, svi naplate ceo prvi minut, nebitno da li razgovaraš 1, 5, 28 ili 59 sekundi.
Jeste da posle opada cena minuta, ali nije to to.

Najveća fora kad mi je 2.kuma poslala poruku:"Pošalji ovu poruku na 10 brojeva.Ako ne pošalješ desiće ti se nešto loše a u suprotnom obratiće ti se osoba koja te voli"a ja u zavojima,odrljao nogu sj*bao sam se za medalju!TEA je videla na šta je to ličilo a vi koji niste...Niste ništa propustili!:lol:

E ljudi, danas su mi stigle preko 20 poruka tipa" Posaljite ovu poruku 10 puta, i dobicete 200 dinara kredita, u cast 81 godisnjice Jata! Za telenor i mts korisnike......" Strasno....Koja zajebancija...

I meni oko 10 poruka tak'ih...fuj..I ako sm bila puna para (kredita) nisam nikom
slala taj s.h.i.t! :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back