SMS poruke

...uuuuuu,bas mnogo ima lepih porukica....
evo i ja da napisem neku...

-Sunce je vec odavno potonulo na zapad,nebo sara zvezdane boje,saljem ti vetrom tihi sapat: SLATKO SPAVAJ NAJDRAZE MOJE..!!

-Samo otvoren um prima mudrost,samo otvorene ruke primaju darove,samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraze osobe primaju ovu poruku..!! :P

-Pogledi se mnogi kupe na to tvoje dobro d*pe,svakom srce brze kuca jer bi hteo da te t*ca..Imas oci osvetnicke hoces li mi dati p*cke..!! (izvinite,oprostite,pardon)
:?:

-Sta je sa tvojim mobilnim..? Kada te pozovem cujem glas koji kaze: PRETPLATNIK KOJEG TRAZITE TRENUTNO IMA S*X..!! Molimo sacekajte dok ne dodjete na red..!! :lol:

-Zivi u sumi a nije vuk; stoji uspravno a nema noge;sedi na jajima a nije kokoska;ima glavu a nije covek, ako pogodis sta je.? dobices sedmodnevni boravak na njemu..!! :oops:

-Ako pozelis srce, ja cu ti ga dati, ako pozelis druga, uz tebe cu stati, ako pozelis san,kroz snove cu ti proci, a ako ja pozelim tebe,hoces li mi doci,,?? 8)

-Ima 7 svetskih cuda, 6 kontinenata, 5 stranica zvezda,4 lista deteline,3 svetska okeana,2 oka....ALI SAMO JEDAN SI TI..!! :P :wink:

-Kad budes umorne sklopio oci,ja krisom cuvacu osmeh tvoj,u mislima si mi o ove noci,lepo spavaj ANDJELE moj..!! :P

Lezim u krevetu i gledam zvezde kako prekrasno sjaje poput tvojih ociju i razmisljam: je*ote pa gde mi je krov..?? :roll:

-*A*K*O**I*Z*M*E*D*J*U**S*L*O*V*A**V*I*D*I*S**Z*V*E*Z*D*I*C*E**O*N*D*A**T*I**J*E**Z*A*I*S*T*A**P*O*T*R*E*B*A*N**D*O*B*A*R***S*E*X**..... :wink:

-Moja si zelja jos ne ispunjena,moja si zvezda jos ne dohvacena,moje si sunce sto na nebu sja,moje si sve,,,a sta sam tebi ja..?? :roll:

Pozdrav svima...Mislim da je za pocetak bilo dosta..... :P :wink: :lol: :D :) [/b]

Back