...uuuuuu,bas mnogo ima lepih porukica....
evo i ja da napisem neku...
-Sunce je vec odavno potonulo na zapad,nebo sara zvezdane boje,saljem ti vetrom tihi sapat: SLATKO SPAVAJ NAJDRAZE MOJE..!!
-Samo otvoren um prima mudrost,samo otvorene ruke primaju darove,samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraze osobe primaju ovu poruku..!!
-Pogledi se mnogi kupe na to tvoje dobro d*pe,svakom srce brze kuca jer bi hteo da te t*ca..Imas oci osvetnicke hoces li mi dati p*cke..!! (izvinite,oprostite,pardon)
-Sta je sa tvojim mobilnim..? Kada te pozovem cujem glas koji kaze: PRETPLATNIK KOJEG TRAZITE TRENUTNO IMA S*X..!! Molimo sacekajte dok ne dodjete na red..!!
-Zivi u sumi a nije vuk; stoji uspravno a nema noge;sedi na jajima a nije kokoska;ima glavu a nije covek, ako pogodis sta je.? dobices sedmodnevni boravak na njemu..!!

ops:
-Ako pozelis srce, ja cu ti ga dati, ako pozelis druga, uz tebe cu stati, ako pozelis san,kroz snove cu ti proci, a ako ja pozelim tebe,hoces li mi doci,,?? 8)
-Ima 7 svetskih cuda, 6 kontinenata, 5 stranica zvezda,4 lista deteline,3 svetska okeana,2 oka....ALI SAMO JEDAN SI TI..!!

:wink:
-Kad budes umorne sklopio oci,ja krisom cuvacu osmeh tvoj,u mislima si mi o ove noci,lepo spavaj ANDJELE moj..!!
Lezim u krevetu i gledam zvezde kako prekrasno sjaje poput tvojih ociju i razmisljam: je*ote pa gde mi je krov..??
-*A*K*O**I*Z*M*E*D*J*U**S*L*O*V*A**V*I*D*I*S**Z*V*E*Z*D*I*C*E**O*N*D*A**T*I**J*E**Z*A*I*S*T*A**P*O*T*R*E*B*A*N**D*O*B*A*R***S*E*X**..... :wink:
-Moja si zelja jos ne ispunjena,moja si zvezda jos ne dohvacena,moje si sunce sto na nebu sja,moje si sve,,,a sta sam tebi ja..??
Pozdrav svima...Mislim da je za pocetak bilo dosta.....

:wink:

[/b]