luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
Ako hocesh da spavash sa mnom - nasmeshi se!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pajper:Ljubav je kao delfin sto se obasjan mesecinom kupa u tvojim ocima,i zato ih nikad nemoj zatvoriti,jer kazu da delfini umiru u tami!
Simpaticna ti je ova prva porukaAnele:mrzim pateticne poruke,pogotovo kada dobijem od nekog decka koga znam 1 dan i sl.,za rodj.Novu i sl.cestitanja sama smisljam i to mi je mnoooogo bolje nego da saljem neki sablon-bljak.A najvise volim zez poruke na racun necije muskosti,takve volim da saljem drugovima,bivsima i sadasnjima
jedne od omiljenih:
KAZU DA SVAKO IMA SVOJ SAT NA NEBU I KADA POMISLI NA SEX KAZALJKA SE POMERI ZA 1 SEKUNDU,IZGLEDA DA TVOJ SAT SLUZI SVETOM PETRU KAO VENTILATOR!
ili
ZELIS TELO NA TELO PRITISNUTI? VRELI DAH OSETITI? ULAZITI? IZLAZITI? NAPRED? POZADI? RAZNE POZE ISKUSITI? DA LI ZELIS? DA???
UDJI U AUTOBUS!
![]()
![]()
![]()
hehe:Skupljam SMS poruke,pa ako imate neke dobre napisite!![]()
ahahah koji idiotGreen_Rose:Evo vam jedne moje (za rodjus)... mozda vam nece biti neshto... ali ima veze sa drugaricom kojoj sam slala...
Gledam kroz prozor. Vidim poljanu. Vidim ovce. Te male slatke nevine ovchice pasu sladunjavu travu. Ali nisu bezbrizne. Tamo u onoj shumi zivi izglaneli vuk koji ih vreba. Eno ga... polako im se prikrada... O ne.. zgrabio je jednu. Odnio je u shumu i sad kida njeno bijelo tijelo umrljano krvlju. Brinem se za tu ovchicu. Brinem se i za tebe. Ovchice slatka, srecan ti rodjendan i pazi da ne zavrshish kao tvoja drugarica ;PppPp