SMS PORUKE

• Začetnik teme Začetnik teme hehe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mrzim pateticne poruke,pogotovo kada dobijem od nekog decka koga znam 1 dan i sl.,za rodj.Novu i sl.cestitanja sama smisljam i to mi je mnoooogo bolje nego da saljem neki sablon-bljak.A najvise volim zez poruke na racun necije muskosti,takve volim da saljem drugovima,bivsima i sadasnjima ;)
jedne od omiljenih:
KAZU DA SVAKO IMA SVOJ SAT NA NEBU I KADA POMISLI NA SEX KAZALJKA SE POMERI ZA 1 SEKUNDU,IZGLEDA DA TVOJ SAT SLUZI SVETOM PETRU KAO VENTILATOR!
ili
ZELIS TELO NA TELO PRITISNUTI? VRELI DAH OSETITI? ULAZITI? IZLAZITI? NAPRED? POZADI? RAZNE POZE ISKUSITI? DA LI ZELIS? DA???
UDJI U AUTOBUS!
:lol: :lol: :lol:

Anele:
mrzim pateticne poruke,pogotovo kada dobijem od nekog decka koga znam 1 dan i sl.,za rodj.Novu i sl.cestitanja sama smisljam i to mi je mnoooogo bolje nego da saljem neki sablon-bljak.A najvise volim zez poruke na racun necije muskosti,takve volim da saljem drugovima,bivsima i sadasnjima ;)
jedne od omiljenih:
KAZU DA SVAKO IMA SVOJ SAT NA NEBU I KADA POMISLI NA SEX KAZALJKA SE POMERI ZA 1 SEKUNDU,IZGLEDA DA TVOJ SAT SLUZI SVETOM PETRU KAO VENTILATOR!
ili
ZELIS TELO NA TELO PRITISNUTI? VRELI DAH OSETITI? ULAZITI? IZLAZITI? NAPRED? POZADI? RAZNE POZE ISKUSITI? DA LI ZELIS? DA???
UDJI U AUTOBUS!
:lol: :lol: :lol:
Simpaticna ti je ova prva poruka :lol:

nikad mi nije bilo jasno to vaskrsavanje tema nakon sto godina...mislim na ono... neko dodje sa pitanjem i onda se neko javi da mu odgovori nakon 50 godina... jbt....

btw ne volEm sms-ove iz novina i one patetichne gluposti :blah:

Green_Rose:
Evo vam jedne moje (za rodjus)... mozda vam nece biti neshto... ali ima veze sa drugaricom kojoj sam slala...

Gledam kroz prozor. Vidim poljanu. Vidim ovce. Te male slatke nevine ovchice pasu sladunjavu travu. Ali nisu bezbrizne. Tamo u onoj shumi zivi izglaneli vuk koji ih vreba. Eno ga... polako im se prikrada... O ne.. zgrabio je jednu. Odnio je u shumu i sad kida njeno bijelo tijelo umrljano krvlju. Brinem se za tu ovchicu. Brinem se i za tebe. Ovchice slatka, srecan ti rodjendan i pazi da ne zavrshish kao tvoja drugarica ;PppPp
ahahah koji idiot :roll:

e ribo...
lezim ovde pored tebe i razmishljam shta da ti napishem...
HePiTo$ RoDjEnDaNo$!
ne zelim ti da samo zelish vec da ostvarish sve svoje snove...
i znaj da ce yvek za tebe i pored tebe biti ova qchka koja lezi sa tvoje leve strane!
volim te cevapy jedan slatki! ;D
(ovako sam chestitala naj drygarici rodj. kad smo spavale kod nje... ;P )

U tihoj noci dok srce strepi, seti se mene andjele lepi, i ne ljuti se sto ti pisem jer bez tebe ne mogu da disem, i jos jednom te molim ne ljuti se sto te volim!
Gitara svira, srce place, ja nemam mira volim te sve jace... Ako me zaboravis neka ti je srecno, ja tebe volim i volecu te vecno....
Laku noc mala moja zvezdice, neka te cuva mesec sa ulice. Nek ti nezno ljubi lice celu noc dok sja, mada bih taj mesec rado bila ja!
Pusti me da ti kazem koliko zelim da postojim samo za tebe. Pronadji negde u srcu svom, gde postojimo samo mi i dozvoli mi da te volim, videces da umem....
Kliznula je niz obraz i na usnu je stala, bila je tako vrela i tako mala, i ta suza je znala da te moje srce voli...
Mozda nisam kap kise ali tiho padam. Mozda gresim sto se tebe nadam. Mozda nemam srece al si meni sve. Mozda te ja volim a ti mene NE!
Kad se sretnu oci nase ja spusticu pogled na dole, neka ti bude jasno da te moje oci vole. Teram te od sebe, sa sobom se borim, zelim da te mrzim a prokleto volim!
Priznajem volela sam idiota, i da imam 100 zivota, sve bih dala za tog skota! N estidim se reci volela sam gada, vec se stidim reci volim ga i sada!
Duboko negde u dusi mojoj.... Moja ce dusa traziti put dug. Duboko negde u mojoj dusi volecu te a lagati da si mi drug!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back