1.kad se na nebu rspu zvezde i jedna proviri kroz prozor tvoj,zatvori svoje umorne oci i lepo spavaj andjele moj!
2.Noc je pala,ugasio se dan,nema te kraj mene al` svrati mi u san. Ruke te moje traze,srce te moje zove,nedostajes mi ljubavi noci ove.
3.Moje srce je bilo pijano, volelo, kajalo se, bolelo, davalo i uzimalo, bilo srecno i
gubilo, ostavljalo i bilo ostavljeno, ali nikada LUBAVI MOJA OVAKO ZALJUBLJENO!!!
4. Ako voleti znaci ziveti, onda voleti tebe znaci ziveti vecno...
5. Ako ti kazu da se veselim - ne veruj im, jer bez tebe ne mogu da se veselim. Ako ti
kazu da se smejem - ne veruj im, jer bez tebe ne mogu se smejati. Ako ti kazu da volim
drugog - ne veruj im, jer bez tebe u meni ljubavi vise nepostoji. Ako ti kazu da sam umrla,tada im veruj, jer bez tebe ja ne mogu da zivim!
6.Kad me budes pitao sta vise volim - tebe ili zivot,ja cu reci zivot; ti ces se
naljutiti i otici daleko i nikada neces saznati da si ti moj zivot!
7.Nazovi me ponekad pa nista ne kazi, razumijem neizreceno ali, u sutnji ne lazi, nazovi me ponekad da zapamtis moj broj voljecu to cutanje i zivjecu za poziv tvoj!!!
8. I da si nebo,zvejzda bih postala,i da si otrov ja bih te probala,i da si vjetar ja bih
te vidjela,da tebe nema ja ne bih zivjela!!!
9.Pretvori kamen u prah, suze u smeh, tamu u svetlost, tren u vecnost, godinu u vek,
otrov u lek ... a posto ti mozes sve, pojavi se i poljubi me!
10.Rastojanje koje predjes od tebe do mene pomnozi sa 2 miliona, sticices na kraj sveta. Stani na ivicu videces beskraj, pogledaj pravo , e toliko i plus 2cm TE VOLIM..
Pisite i vi meni!