SMS poruke

Svaki dan te s veseljem trljam do iznemoglosti. Moja draga ZUBNA CETKICA

Posalji ovu poruku stotinama prijatelja i nesto neocekivano ce se dogoditi - imaces praznu bateriju i veliki racun!

Nikad mi ne kazes da me volis. OK, mi izlazimo, razgovaras sa mnom, stiskas me, ali nikad mi ne kazes da me volis. Sad stvarno, volis li mozda neki drugi mobilni?

Stojim u gomili onih koji jedva cekaju da osete dodir tvojih usana na sebi, da ih zapalis, tresnes, iskoristis, zgazis i odes. TVOJA CIGARA

Moje toplo tijelo zagrijat ce te u hladnoj noci, zelim osjetiti kako tvoj vjest jezik prelazi preko mojih oblina. Cekam te na stolu. TVOJA SOLJICA KAFE.

Lud za tobom, šta cu sa tobom, uvijek si uz mene, ne mogu bez tebe, uz tebe je svaki dan kao najljepši san. Bez tebe ne mogu ni dana, živjela moja MARIHUANA

U životu rado nabijam! Vjerujem, da i ti isto. S tobom bi nabijao do nesvijesti! Ako si za, pozovi me da se dogovorimo za partiju TENISA!!!

Najnovijim anketama utvrdjeno je zasto muskarci ustaju nocu. 10 % ustaje da bi nesto pojeli, 15% da bi otisli u wc a 75% ustaje da bi se vratilo kuci!!!

Ujutro ga osjetis,usnama ga dodirnes,rukama ga drzis,pogledom ga ljubis,volis ga vrelog,uzimas ga cijelog i kad ne znas da je kraj to je KAMILICA CAJ!

Kada njezno dodirujem tvoj vrat i lizem tvoju rupicu, tada znam da si ti moja najdraza!...BOCA PIVA.

Recept za dug zivot sex pre podne sex posle podne i sex navece.

Ugasio si vatre sve, ali mene ne. Tako sam napaljiva, tako krhko tanka, jedva cekam tvoj dodir da me napali i tvoj dah na kraju ugasi. Tvoja SIBICA!

Volim kada me zajasis, cvrsto obgrlis svojim nogama i ponekad napumpas do kraja. Zauvek te voli tvoj BICIKL!

Obozavam kad smo sami, kad ne biras vreme da budemo zajedno i kada me satima promatras! Najvise volim sto me cesto diras tamo gdje se palim! –Tvoj TV

Oslobadjam te tvog omota i sa strasti cu se sladitm tobom - sladoled od jagode je divan!

Back