Stavljao sam ja tu kartu ovde mnogo puta. Sad mi je već i mrsko da to radim i dalje...
A šta to tebi konkretno znači?

Čak i sa nekom od karata, i dalje je Pluton bio u znaku Strelca, što simbolizuje i
indikuje Uništavanje (Pluton) Religijskih objekata (Crkva, Manastir, Strelac), a pogotovo u cilju proširenja države u znaku Strelca (Albanija).
4.Januar 1217. Manastir Žiča (20E38, 43N43), 12h50min LMT 00:00
Astrolog NIkola Stojanović je došao do tih podataka i u svim mojim testiranjima i analizama ove karte, nisam pronašao niti jednu manu. A, analiziram kartu već nekoliko godina i uspešno pronalazim mnoge paralele.
Kada neko dovoljno dugo radi sa određenim stvarima u astrologiji, dovoljno je da pogleda indikacije i par tranzita. To je privilegija iskusnih astrologa. Iz tog razloga ja nisam dužan da u sitna crevca objašnjavam svaku svoju tvrdnju zbog toga što neko ne veruje u nešto. Ja nisam dužan da ubeđujem nekoga da Uran, Neptun i Pluton i te kako funkcionišu u astrologiji, kao i uvek to svako za sebe otkriva u astrologiji. Ukoliko ti Nastija ne možeš da prihvatiš da te planete funkcionišu, to je u redu. Tvoje je pravo da ne veruješ i ne praktikuješ, ali zamolio bih te da ne pokušavaš u svakoj temi i u svakoj prilici da mi postavljaš pitanja oko nečega u šta ti lično ne veruješ niti želiš da dobiješ konkretan odgovor. Na sva pitanja o planetama Urana, Neptuna i Plutona sam do sada dao poprilično odgovora i napisao puno toga u proteklim godinama. Ako te to zaista interesuje, postoji search opcija.
"Kakve veze to ima, kakve veze ovo ima"
Na ovo više ne mogu da odgovaram jer ne vodi ka bilo kom konstruktivnom rešenju, jer tebe očigledno niti jedan odgovor ne može zadovoljiti. U stvari, ti ne želiš odgovor jer smatraš da si svojim pitanjem poklopila i nešto k'o bajagi argumentovala. To, naravno, nije istina. Ovo ne smatram sopstvenom greškom, već tvojom odlukom da ne prihvataš Uran, Neptun i Pluton kao planete koje funkcionišu u astrologiji, naspram mnogih astrologa koji to prihvataju i uspešno primenjuju u svojim analizama. Povrh toga, dodatno me pitaš da objašnjavam šta neka planeta predstavlja simbolički, a o tome ne samo da postoje zasebne teme, već su i mnogi blogovi i sajtovi koji se profesionalno bave astrologijom obradili detaljno.U nekim slučajevima i bolje od mene po pitanju Plutona kom sam posvetio puno godina istraživanja. Ono šta jesam primetio jeste da su sva tvoja viđenja planete Pluton bila poptuno pogrešna. Zar je Pluton samo destrukcija i ništa više?
Viđenje neke od planeta kojim je posvećeno manje pažnje nije problem jer u tome definitivno nisi jedina. Mnogi ljudi Plutonu pripisuju ekstravagantne osobine iako se nikada nisu konkretno potrudili da analiziraju makar na mundanoj osnovi. Ali ovde se ne radi o senzancionalizmu ili nečijoj potrebi da prikazuje planetu kao ultimativnu figuru zbog toga što je u nekom časopisu pročitao o tome. Ovde se radi o ljudima koji se razume u astrologiju i odvojili su dobar deo svojih života u izučavanju iste.
Ako želiš da naučiš o modernoj astrologiji, i za to postoje mnoge dobre knjige od strane domaćih autora. Na kontu tvojih dosadašnjih stavova o modernoj astrologiji mogu zaključiti da je nikada nisi izučavala i da gajiš iracionalan strah od iste. Zbog toga si veoma revoltirana svaki put kada neko pomene bilo koju od planeta poput Urana, Neptuna ili Plutona. A da ti objašnjavam u svakoj sledećoj poruci tvoja mnogobrojna pitanja, a i ukazujem na greške prilikom istih (poput onog da će sve ljude u istom podznaku da pogodi nesreća??) više zaista ne mogu niti želim to da radim. Mislim da sam bio i više nego fer u svim svojim pisanjima i pružio sam kvalitetne odgovore, naširoko, o stvarima koje se striktno tiču astrologije.
Ukoliko možeš da prihvatiš da ljudi će pisati o Uranu, Neptunu i Plutonu u svojim analizama, što sada, što u budućnosti, upravo ovde na forumu onda je to super i ja mogu podržati status kvo. Ukoliko ne možeš to da prihvatiš i stalno ćeš pokušavati da teraš kontru kao što si to do sada činila, onda postoji veliki problem za koji smatram da se mora rešavati od strane nadležnih ljudi koji uživaju veća prava od tebe.
To je moj dobronameran i prijateljski savet jer nadam se da ćeš uspeti da racionališeš da j
a, a i drugi koji to budu želeli, nikada nećemo prestati da pišemo o planetama Uran, Neptun i Pluton, odnosno o drugim planetama, na način koji se tebi lično ne dopada. Čim se pre pomiriš s tim, tim je to pre bolje za sve nas.
Stav moderne astrologije jeste takav da je tradicionalna astrologija prevaziđena. Sa ovim se moraš pomiriti. Jupiter nije više ekskluzivni dušebrižnik, Saturn nije ekskluzivno zlopamtilo, a Mars nije ekskluzivni nasilnik. Jednodimenzionalno posmatranje planeta u astrologiji, gde se ne gledaju njihove dobre i loše strane, se više nikada ne mogu primeniti u profesionalnoj astrologiji. Ni u tradicionalnoj astrologiji se više tako ne gleda, a to su sve promene koje su nastale u proteklih 40. godina. I celoukupna moderna astrologija se bazira na svim učenjima tradicionalne astrologije, takoreći moderna astrologija je ujedno i tradicionalna astrologija, ali i Više od tradicionalne astrologije. Jedno bez drugog ne ide i ne treba ni odvajati. Jednostavno se kaže astrologija.
Ako ne možeš konkretno da prihvatiš da ljudi neće prestati da pišu o astrologiji dok koriste Uran, Neptun i Pluton, onda ti slobodno smatraj da si bolja, uspešnija ili veličanstvenija u kontekstu astrologije u poređenju sa drugim ljudima koji dolaze ovde, ali moraš biti i dovoljno parlamentarna te dobronamerna da dozvoliš i drugima da pronađu svoj put, makar ti lično mislila da oni greše u svojim astrološkim koracima i putu ka znanju. Ne možeš braniti nekome da uči astrologiju koju želi. Ne možeš pisati da su Imširagić, Milekić ili Dupor male bebe, kada ti lično nisi niti jednu knjigu objavila o astrologiji. Lično, za sada, nisam video niti jednu kvalitetnu analizu sa tvoje strane. Od Olyumpea jesam u par navrata kada je reč o prirodi neke od planeta.
Ovo je primarno i osnovno omogućiti drugim ljudima. Zato ja lično nikada neću nekome reći da nešto ne uči u astrologiji, jer sve treba čovek da uči i da isproba što mu odgovara, i onda će doći na realizaciju na svoju ruku i racionalizovaće način koji mu najviše prija da tumači neki od horoskopa. Iz tog razloga smatram da si revoltirana modernom astrologijom, to jest, onim što ti lično smatram da je moderna astrologija, iz potpuno pogrešnih razloga, a da tu energiju koju trošiš da mene provociraš možeš utrošiti dosta kvalitetnije i bolje.