Hararit
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Sta znaci ovo "markantna"?nBogami, ovo je baš markantna pozicija.
Jel u Škorpiji?![]()
Fala za fb grupe, samo vi pisiteMožda možeš bolje odgovore da dobiješ na https://www.facebook.com/groups/astroloskidijalozi/![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znaci ovo "markantna"?nBogami, ovo je baš markantna pozicija.
Jel u Škorpiji?![]()
Fala za fb grupe, samo vi pisiteMožda možeš bolje odgovore da dobiješ na https://www.facebook.com/groups/astroloskidijalozi/![]()

Ko je to sa 30 god iskustva ?Nema na čemu, tu sam da pomognem.
Taman da se ubaciš u školu astrologije kod nekoga ko ima nemalih trideset godina iskustva (!)i bavi se astrologijom od 1987. godine.
A ja odoh da skuvam čaj od koprive, nešto me grlo zeza.

Sta znaci ovo "markantna"?n
Uska konjunkcija Saturna i Plutona su svakako veoma naglašeni, i tu mogu i te kako da utiču. Setimo se primera Whitney Houston i povezanosti Neptuna, Riba, 8me, 12te i Asc. Saturn i Pluton su svakako nešto što se odmah gleda u njegovoj karti jer odskače, a odstupanje od toga znači neprofesionalno bavljenje astrologijom.
Ti stvarno misliš da je neko glup? 
Čim ovo objasniš, ja ti dajem odgovor.Velike teškoće je udario taj Pl0Sa dosta ljudi, njih nekolko baš baš. Preko Mjeseca isto tako
Šta ti se žuri u podgrumJa ne znam nikoga. Konkretno, meni je na natalnoj Veneri 90 Mars u Ovnu.
Olimpei je na Mesecu.
Pa u najmanju ruku me je neki fatalni trebao odvući i zatočiti u podrum.

Не слажем се. Сваки је знак нечим мотивисан - моћи, славом, емоционалном сигурношћу, материјалном сигурношћу, слободом изражавања и комуникацијом. Што значи да је у сваком знаку усађен некакав порив, само од карактеристика особе и владара знака на Асц зависи како се користи и да ли уопште.
Овоме у прилог иду небројени хороскопи успешних и остварених особа, врло разноврсних подзнака. Објективно, ни по чему Јарац не предњачи у односу на остале знаке. Субјективно свако може свој знак величати до бесмисла, мада не видим каква је корист од тога. У истом кошу је као и дискусија на тему да ли је неко леп или не.
Šta ti se žuri u podgrum
Na Mesecu je zez posebno

U mojoj karti Mesec vlada 12. ne generalno.Neptun vlada 12om kućom, ne Mesec.
A čak i logikom Meseca kao vladara 12te kuće, radi se o Plutonu koji vlada nesvesnim, ujedno u okviru 12te kuće koja takođe vlada Nesvesnim.
Tako da ni tvoja, a ni Nastijina priča ne pije vodu.

U mojoj karti Mesec vlada 12. ne generalno.
Ne znam sta je tu bilo konfuzno.
A gde je tvoja teorija? Pitala sam te da das mundanu prognozu oko ove konjukcije Sa0Pl, ali mrka kapa je bila.
Nije teorija kad se kaze da Sa0Pl ne nosi zivote kao od sale, jer kao sto vidis, to se ne desava, dala sam i svoj primer, jer su mi lose prognoze od jeseni.
Pluton i Saturn u konjunkciji u Nemačkoj
Teroristi su uništavali antičke spomenike (Pluton u Jarcu), a to se vidi po tranzitu koliko je prominentno
https://en.wikipedia.org/wiki/Destruction_of_cultural_heritage_by_ISIL