Smrt Kobe Bryanta

Nastia

Veoma poznat
Poruka
12.173
Mislim da je ovo trenutno tragedija koja je pogodila sve ljubitelje sporta, ali i ljude koji su barem čuli za ovog velikog igrača.

Lutajući malo po netu tražila sam njegov natal.
Astro.com tvrdi da ne poseduje podatak o vremenu rodjenja, dok Astrotheme izbacuje natal sa ASC u znaku Jarca.

U svakom slučaju ono što upada u oči jeste da je Kobe u svojoj natalnoj karti imao Marsa u Vagi u padu u konjunkciji sa Venerom i da su upravo u ovom momentu Saturn i Jupiter u Jarcu imali svoj helijački izlazak u kvadratu sa njegovim natalnim planetama.

Kao što sam naglasila više puta, helijački izlasci su nosioci dešavanja.

Mislite li da je Kobe bio ASC Jarac kako tvrdi Astrotheme?

https://www.astrologycom.com/fixedstars.html#Leo

https://www.astro.com/astro-databank/Bryant,_Kobe

Mislim da je ovo trenutno tragedija koja je pogodila sve ljubitelje sporta, ali i ljude koji su barem čuli za ovog velikog igrača.

Astro.com tvrdi da ne poseduje podatak o vremenu rodjenja, dok Astrotheme izbacuje natal sa ASC u znaku Jarca.

U svakom slučaju ono što upada u oči jeste da je Kobe u svojoj natalnoj karti imao Marsa u Vagi u padu u konjunkciji sa Venerom i da su upravo u ovom momentu Saturn i Jupiter u Jarcu imali svoj helijački izlazak u kvadratu sa njegovim natalnim planetama.

ljudi ginu svaki dan.
Sve što u našem srcu zauzima mesto ispred Boga i Božje reči jest idol.

Jesi li proverila i ostale ljude koji su poginuli u tom helikopteru?

Jesi li proverila i ostale ljude koji su poginuli u tom helikopteru?

Ne, mada bi bilo zanimljivo proučiti sve te natale, ali verujem da bi to mogla biti komotno doktorska disertacija.

Inače, 26.januara smo imali Mlad Mesec u konjunkciji sa Merkurom u Vodoliji i Sunce u izgonu u kvadratu sa njegovim Mesecom u Biku.

Mars tranzitni, peregriniran u Strelcu u kvadratu sa Venerom u Ribama.

S obzirom na njegovog natalnog Marsa koji je u lošem dostojanstvu a aktiviran putem kvadrata Jupitera i Saturna, mislim da je rodjen po danu, pa mu je Mars veći malefik.
Saturn mu je spaljen u Devici.
Ako je zaista Jarac na ASC onda može biti da je zbog ove malefičnosti doneo ovakav kraj života.

Tesko samo ovo preko Marsa, mora da je najmanje jos dosta stvari u igri, mislim znas vec :)

Meni je Mars "ultra" malefik, u padu, van sekte, i bas ga je skoro zakacio Saturn(bilo egzaktno pre desetak dana) opozicija, i nista..

Meni je upravo u kvadratu.
Ali..Saturn deluje tako da u prvom aspektu donese neki dogadjan ili osobu ili situaciju a pravi zaplet i rasplet se dešavaju kada zastane i krene retro a zatim direktno, kada obično sve poruši.

Istina, ne može se doneti neki bitan zaključak ali me je čisto zanimalo.
Očekivala sam neke silne loše natalne aspekte, a u suštini su mu oba malefika loša, Mars je u padu a Saturn spaljen.

Nego sad videh, setih se zbog malocas aktivne teme o Fiksnim zvezdama, Sunce mu je na Regulusu, dobar primer :) Isto i Mo egzaltiran, cudno skroz.
Mnogo sportista ima Mars u padu, to primetih, da li je onaj sindrom nadkompenzacije, ili sta je u pitanju ne znam.

Nego sad videh, setih se zbog malocas aktivne teme o Fiksnim zvezdama, Sunce mu je na Regulusu, dobar primer :) Isto i Mo egzaltiran, cudno skroz.
Mnogo sportista ima Mars u padu, to primetih, da li je onaj sindrom nadkompenzacije, ili sta je u pitanju ne znam.

Da, što se tiče Marsa to sam i ja primetila.
Pa najbolji primer je Novak Đoković sa Marsom u Raku.

Odlično si primetila za Regulus a i Mesec.
A eto sa druge strane su mu oba malefika katastrofalna.

Планета у седишту или егзалтацији је самоуверена, нема порив да се доказује. Кад је дебилитирана онда се напиње, доказује, лети на све стране и то може да буде врло продуктивно на крају (добар диспозитор, аспекти добрих планета) или тотални фијаско (лош диспозитор, аспекти лоших планета). То није случај само у спорту него и у љубави. Онај ко је врло заинтересован за тебе и спопада те, представљен је планетом у изгону (владар 7. у 1). Тај све чини да привуче пажњу и докаже се. То не ради онај ко има планету у седишту :)
Штета што није познато време рођења. Ја сам мало вртео профекције и соларе према догађајима који су наведени на сајту, па сам мишљења да је рођен негде око пола 10 ујутру, Асц Вага са Венером и Марсом у 1. кући. Тачка смрти је на 3° Девице. Солар за 2019. владар године је Јупитер (профекција у Рибама, 6. натална, ту је Јужни чвор). Јупитер у 4. кући (крај живота). У солару се подигла Девица (12. натална), Меркур у соларној 12. спаљен. Натална Венера је у солару на тачки смрти са Марсом, сви спаљени. Окидач је Марс (владар соларне 8) у Стрелцу који је стао на владара године Јупитера скоро егзактно 25/26.1. и направио квадрат ка соларном Асц. Да, и транзитни Јупитер (владар године) је дошао близу соларног Сатурна са Јужним чвором :think:

Планета у седишту или егзалтацији је самоуверена, нема порив да се доказује. Кад је дебилитирана онда се напиње, доказује, лети на све стране и то може да буде врло продуктивно на крају (добар диспозитор, аспекти добрих планета) или тотални фијаско (лош диспозитор, аспекти лоших планета). То није случај само у спорту него и у љубави. Онај ко је врло заинтересован за тебе и спопада те, представљен је планетом у изгону (владар 7. у 1). Тај све чини да привуче пажњу и докаже се. То не ради онај ко има планету у седишту :)

Dopada mi se ovo poredjenje, odlicna metafora.
Inace se slazem sa ovim, samo u slucaju Marsa ovo bas i ne stoji, jer je u njegovoj prirodi da se dokazuje, to mu je esencijalna priroda, ali razumem sta hoces da kazes.

Sto se tice Djokovica npr. meni je on vise opisan kao ovaj Jarac asc sa Saturnom u Strelcu vladarem, znamo koliko je odricanja potrebno za sport, strogih rezima, a kako je u Strelcu Saturn, to ga je odvelo u pravcu sporta(Strelac)
Zato uvek sve treba gledati kod ukupne procene.

Veoma tužna tragedija...

Čovek košarkaš (Uran) sa opozicijom Urana i Meseca, tokom perioda pokretanja opozicije Urana natalnom Uranu, poginuo sa kćerkom u helikopteru (Uran) tokom intezivne magle (Neptun) na dan tranzita Meseca kroz Vodoliju, sa njegovim evidentnim Asc na 8. Jarca i retrogradnim Neptunom u 11. kući Vodolije, prirodnog vladara Urana, a da niko nije ni pomenuo Uran ovde.

Ovde su krivci Saturn, Uran, Pluton, a stradali su Venera i Mesec. Najjače su kuće 8. i 9. što simbolizuje i mogućnost stradanja na putu. Broj poginulih, takođe, se može simbolično posmatrati kroz simbole aktivnih kuća, iliti 8+1.

Za putovanje posmatramo kombinaciju Jupiter - Saturn, jer znamo da je helikopter putovao severno (Saturn), dalje od Ascendenta Kalifornije (Strelac, West Coast). Ali to je sve što se tiče nedostižnog Jupitera i sportskog turnira, tj. škole. Jupiter ovde ne igra nikakvu ulogu. Što znači da je Saturn poprilično bio jak.

Konjunkcija Plutona i Venere se može posmatrati simbolično kao smrt sa ljudima jakih Bik/Vaga znakova. S obzirom na Uran u Biku, a Mesec u Biku, imamo idilične porodične ljude, porodice i sve što vuče na porodično druženje. Evidentno je stradanje ljudi sa izraženim znakovima Bika i Vage.

Njegova kćer je bila upravo Bik u horoskopu, rođena 2006. godine.
Putovali su u Mamba Sports Academy (logo simbol Pluton) koji se nalazi u Thousand Oaks (Saturn). 2018. godine Kobe preuzima školu na sebe kao finansijer.
Mesec je u trenutku tranzita prelazio preko Džonovog (John Altobelli) Saturna koji se nalazi na stepenu Vodolije (poznat i kao stepen smrti). Njegov JMČ je u znaku Raka. Njegova žena Keri 23. Jul 1973.

image-asset.jpg

Izgleda kao nadgrobna ploča, sa motivima crno-bele (Saturn-Mesec, Pluton) kombinacije.

10, 11

Sve tri devojčice su imale po 13. godina što znači da im je Saturn bio u znaku Lava, sa majkama jakih simbola Raka, a poginule su sa svojim očevima koji su imali jake simbole Jarca i Vodolije, sve pod okriljem Vodolije (Letenja), tako što su udarili u planinu (Saturn, Jarac, Asc 8 stepeni Jarca, Saturn 22 stepeni Vodolije).

Helikopter je možda i najtipičniji simbol Urana, ujedno kao i košarka, što sve analize za ovu tragediju čini izuzetno lakim.

Top 100 basketball players

Bitno je napomenuti da je krucijalna godina za Kobe bila 2016. godina po astrološkom tumačenju.

Штета што није познато време рођења. Ја сам мало вртео профекције и соларе према догађајима који су наведени на сајту, па сам мишљења да је рођен негде око пола 10 ујутру, Асц Вага са Венером и Марсом у 1. кући. Тачка смрти је на 3° Девице. Солар за 2019. владар године је Јупитер (профекција у Рибама, 6. натална, ту је Јужни чвор). Јупитер у 4. кући (крај живота). У солару се подигла Девица (12. натална), Меркур у соларној 12. спаљен. Натална Венера је у солару на тачки смрти са Марсом, сви спаљени. Окидач је Марс (владар соларне 8) у Стрелцу који је стао на владара године Јупитера скоро егзактно 25/26.1. и направио квадрат ка соларном Асц. Да, и транзитни Јупитер (владар године) је дошао близу соларног Сатурна са Јужним чвором :think:

Ovo se zove analiza i znanje!
Skidam kapu Stevane! :)

Zanimljivo mi je ovo sa debiltiranim planetama ( pogotovo meni sa Marsom u Ovnu ) , mada sam ja mišljenja da je mnogo tu i do volje. Ipak je borbenost, takmičarski duh, sportska aktivnost u domenu muških planeta pa ne bih izuzela razmatranje Sunca. Njemu je Sunce u aplikaciji sa Saturnom u Devici i jakom trigonu sa egzaltiranim Mesecom, mislim da mu je taj aspekt dao snažnu volju i pravac kuda želi da ide i stigne a u konačnom smislu i uspeh. Konkretno, dispozitor Marsa je Venera u sedištu, a mislim da ovo nije baš preterano ambiciozna Venera, barem u smislu volje
Mada, ukoliko bi mu Vaga bila na ASC tada bi Saturn bio egzaltirani vladar ASC i ujedno i vladar 5. polja koje se izmedju ostalog, odnosi na sport i sportske aktivnosti.
Rodjenje, dnevo, Mars malefik van sekte u 1. a prema Doroteju, tripicitetni vladari ASC su Saturn, Merkur i Jupiter.
U tom slučaju, s obzirom da je u svojoj 42. godini, Merkur bi preuzeo vladavinu ASC prema Doroteju, a Merkur je spaljen, retrogradan i u aplikacionom kvadratu sa Mesecom, vladar Tačke smrti ( ako bismo uzeli da je to 3* Device ) i vlada 12. i 9.

Ima smisla, i vrlo moguće da si u pravu.
Pogledaj koliko su njemu porodica i supruga bile važne, koliko im je bio posvećen...
.

Kobe je podznak Jarac,to je taj drive.

Back